Horoscop

Horoscop 23 mai 2017

Horoscop 23 mai 2017 Berbec
Discuţia pe care o ai azi cu ceilalţi membri ai familiei are darul de face lumina asupra unor perspective de care nu erai prea sigur. Acum aveţi cu toţii starea necesară şi timpul potrivit pentru a discuta despre ceea ce urmează să se întâmple şi va mai clarificaţi aspectele incerte. De acum înainte vei primi mult mai obiectiv sensul spre care va îndreptăţi şi veţi fi recunoscători acestei zile care v-a aşezat faţă în faţă cu sinceritate pentru a va prezenţa fiecare intenţiile şi aşteptările. Era nevoie de aceste lămuriri!

Horoscop 23 mai 2017 Taur
Priveşti spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensă nerăbdare şi entuziasm. Dacă ai putea să-ţi păstrezi acest tonus până la capăt, roadele promiţătoare pe care le aştepţi se vor ivi şi mai repede, deoarece reuşită acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investeşti. Alungă orice urmă de suspiciune sau de teamă şi ia-l pe pot în braţe în faţă oricărei provocări! Vei vedea cu bine încep să se aşeze toate acela locul lor numai datorită acestei atitudini de învingător!

Horoscop 23 mai 2017 Gemeni
 

Uneori, e nevoie să purifici spaţiul în care trăieşti, să dai afară ceea ce nu-ţi face bine, să te debarasezi de balastul care te înconjoară. Acordă atenţie locului în care te afli şi aruncă pe fereastră tot ce nu-ţi mai face bine, tot ce-ţi blochează fericirea, tot ce-ţi creează o senzaţie de disconfort, că şi cum ai fi captiv într-o lume impură. E un moment excelent de eliberare de lucruri, de oameni, de emoţii care nu îţi fac bine, deci fă acest gest fără nici un fel de regret. Nu te lega de nimic, mai ales dacă acel lucru chiar nu-ţi inspiră bucurie şi pace, că atare, dacă în casă, în inima sau în viaţă ta există un gunoi, da-l afară pur şi simplu. Creează un spaţiu nou de evoluţie, că şi cum chiar tu eşti altul!

Citeşte şi: Horoscop ţigănesc mai 2017

Horoscop 23 mai Rac
Rezistă ispitei de a cheltui suma de bani pe care ai reuşit să o aduni cu mari sacrificii. Vei avea nevoie de aceşti bani cu altă ocazie, dar dacă o consumi rapid, vei regretă mai târziu necugetarea de acum. Analizează atent resursele de care dispui, gândeşte-te ce plăti mai ai de făcut luna asta, adu-ţi aminte de datoriile care aşteaptă la rând, totul înaintea oricărei ispite de a-ţi cumpără cine ştie ce obiect de care ai impresia, acum, că ai nevoie. După ce-l vei cumpără, îţi vei da seama că putea să mai aştepte, dar alte obligaţii financiare, mult mai urgenţe, nu… E vremea altor plăti, mai puţin plăcute, nu a cumpărăturilor!
Horoscop 23 mai 2017 Leu
Ai mari rezerve dacă să îţi exprimi părerea în anturajul în care te afli acum sau să mai aştepţi. Eşti un pic intimidat de prezenţa unei persoane care nu are asupra ta o influenţă prea bună. Preferi să stai cuminte în banca ta, nevăzut de nimeni, decât să atragi asupra ta vreun val de critici. Poate că da, ar fi mai bine să aştepţi un moment mai favorabil pentru a te evidenţia, deoarece, acum, cei care stau cu ochii pe ţine nu sunt în cele mai bune toane şi ţi-ar adresa cuvinte pe care nu le meriţi. Fă tot posibilul să nu te remarci azi în ochii celor nervoşi de care depinde cumva rezolvarea problemelor care te frământă, pentru că refuzul lor ar veni foarte repede.

Horoscop 23 mai 2017 Fecioara
Criticile celor din jur îţi taie tot elanul cu care ai început o activitate nouă şi, în loc să scoţi la iveală latura ta luptătoare, care trece peste orice, te laşi copleşit de atitudinea lor agresivă. Nu te lasă păgubaş atât de uşor, e doar un hop trecător care are rolul de a te motiva şi mai mult, că atare hai, ambiţionează-te să demonstrezi că ştii ce vrei, că poţi obţine ceea ce vrei, chiar şi în ciuda atâtor oprelişti. Unii nu ştiu altceva decât să judece pe alţii iar azi tu eşti cel care intră în colimatorul răutăţilor lor, cu sau fără motive. Adună-ţi forţele şi demonstrează tuturor că cel care ştie cel mai bine ce face eşti tu!

Horoscop 23 mai 2017 Balanţă
Te atrage fantastic un domeniu nou care presimţi că îţi va deschide poartă spre un alt orizont, mult mai interesant al vieţii tale sau al carierei tale viitoare. Eşti că la începutul unui curs nou de specializare, spre o lume care îţi place, care îţi stimulează ambiţia, creativitatea şi dorinţa de afirmare. Apucă-te serios de treaba, conştient că urci pe un nivel superior, care va cere enorm de la ţine, dar atât timp cât interesul tău rămâne la maxim, roadele acestui studiu se vor arată foarte repede! Ai norocul să cunoşti şi oameni care merită toată admiraţia şi respectul tău, care te motivează să acumulezi repede informaţia nouă. Ei sunt un exemplu demn de urmat către succes!

Horoscop 23 mai 2017 Scorpion
Ai câştig de cauza într-o polemică aprinsă, pentru că deţii multe informaţii certe pe marginea subiectului aflat în discuţie, dar şi o atitudine mai sigură, care îţi garantează supremaţia în faţă rivalilor. Nu te laşi influenţat nici de agresivitatea sau combativitatea celor din jur, şi nici nu coborî ochii în faţă celor puternici, ci faci un pas în faţă şi arăţi concret ce ştii să faci mai bine. Când ai ocazia de a-ţi demonstra măiestria în domeniul tău forţe, nimeni nu te poate intimida.

Horoscop 23 mai 2017 Săgetător

Că să poţi depăşi starea de timiditate crescută, ai avea nevoie de o garanţie, de ceva cert pe care să te poţi baza. Atât timp cât nimeni nu ţi-o oferă, parcă ai calcă pe coji de ouă, permanent speriat de ce s-ar putea întâmplă. Lupta cu aceste emoţii negative, pentru că şi ele pot fi sursă unor evenimente neplăcute, deoarece atunci când abordezi o acţiune sigur pe ţine şi fără nicio frică, nimic nu te mai poate intimida. Informaţia menită să-ţi alunge teamă poate apărea!

Horoscop 23 mai 2017 Capricorn
Trebuie să mai laşi şi tu un pic garda jos, şi, dacă tot ai sincer nevoie de ajutor, să accepţi să vină către ţine. Poate uneori orgoliul tău e prea ridicat şi nu te lasă să admiţi că nu ştii cum să ieşi dintr-un anumit impas, dar tu ai trimis, cu gândul, spre ceruri ruga ta şi urmările sale deja se îndreaptă către ţine. Nu te teme să-ţi recunoşti limitele şi slăbiciunile, absolut fireşti la orice om, că atare nu refuză sfaturile şi sprijinul. Ceea ce primeşti azi e cât se poate de curat, de sincer şi în beneficiul tău şi, dacă-l respingi, vei regretă mai apoi că ai fost cu nasul pe sus şi ai rată şansă. Acceptă deci ajutor!

Horoscop 23 mai 2017 Vărsător
Cineva drag trece printr-un moment critic şi suferi şi tu alături de el, de parcă ar fi problema ta. Pui mult suflet în necazurile altora, încât unii ar putea profită de bunăvoinţa ta, tocmai pentru că ştiu că te dedici întru totul problemelor în care sunt implicaţi. Totuşi, discerne cu mai multă grijă cine merită cu adevărat ajutorul tău, că nu cumva unii să-ţi spună că au cele mai mari probleme doar pentru că ştiu că tu vei face tot posibilul să-i ajuţi. Unii chiar nu merită efortul, deci trebuie să alegi cu grijă cui îi oferi sprijinul!

Horoscop 23 mai 2017 Peşti
Cine te are pe ţine azi în echipa de lucru, are numai de câştigat, pentru că sfaturile primite de la ţine se vor dovedi a fi salvatoare. Împărtăşeşti cu drag ceea ce ştii fără a aştepta nimic în schimb, pentru că această este formă în care întorci şi tu celor din jur ceva din serviciile pe care ţi le-au oferit aceştia cu alte ocazii. Eşti un consilier înţelept care oferă cele mai inteligente soluţii chiar şi la cele mai complicate probleme, pentru că priveşti lucrurile logic şi imparţial. Ceilalţi ar trebui să-ţi urmeze îndrumările, pentru că sunt sfaturi bune!

Horoscop zilnic oferit de acvaria.com. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *