Horoscop

HOROSCOP 23 noiembrie: Racii petrec momente minunate alături de familie

Energia vitală este fluctuantă şi de aici stările tale de spirit sunt greu de gestionat. Fereşte-te de discuţii ample şi de asumarea unor responsabilităţi noi. Plimbă-te în aer liber, mergi la o şedinţa de masaj, de saună sau pur şi simplu plimbă-te prin locurile preferate, alături de cineva drag. Seară te vei simţi mai bine.

Taur
Eşti discret şi greu observabil în mediul înconjurător. Aerul misterios care te învăluie va atrage în preajma ta personaje curioase, dar şi unele interesate sincer de starea sau situaţia în care te afli. Ar fi bine să povesteşti puţine despre ţine. Însă, faţă de cei dragi şi de încredere te poţi destăinui în voie. Cineva din segmentul profesional te va ajută nebănuit de mult.

Gemeni
Dezamăgirile din partea prietenilor sunt mari astăzi, însă nu pune la suflet. Tu eşti cel care trebuie să-şi revizuiască concepţiile şi atitudinea faţă de aceste persoane. Pe de altă parte, conextul astral predispune la erori de judecată, subiectivism în discuţii şi aprecieri, dar şi grabă la modul general. Fii discret şi ocupă-te numai de treburile tale personale.

Rac
Eşti solicitat de către şefi, dar şi colegii apelează la experienţă şi sprijinul tău profesional. Selectează priorităţile şi asumă-ţi alte sarcini numai după ce te-ai gândit bine. Traversăm o perioada în care suprasolicitarea nervoasă este accentuată şi rişti să te implici în prea multe activităţi, să oboseşti sau să gafezi serios. Spre seară, o discuţie cu un prieten te va binedispune.

Leu
Sunt posibile dialoguri multe şi activităţi intelectuale solicitante. Componentă mentală este accentuată şi de aici apare riscul luării deciziilor greşite şi vorbelor spuse pe negândite şi în mare grabă. Controlează-ţi stările de spirit, ordonează-ţi gândurile, alege să le cultivi pe cele pozitive şi vorbeşte strictul necesar, dar după ce te-ai gândit bine.

Fecioara
Este o zi în care eşti preocupat de veniturile pe care le obţii de la şi prin alţii, respectiv de la partenerul de viaţă sau de la colaboratori. Evita tendinţa de a calcula şi recalcula bugetul disponibil, pentru că sunt posibile de erori şi tensiuni mentale. Detaşează-te de planul material şi ai încredere că te vei descurcă onorabil cu toate cheltuielile şi datoriile până la urmă.

Balanţă
Relaţiile cu ceilalţi sunt tensionate şi se pot spune lucruri fără noimă. Depinde numai de ţine să gestionezi corect şi în favoarea ta orice diferend apărut fie în relaţia cu partenerul de viaţă, fie în relaţiile profesionale de colaborare. Evita să-ţi asumi responsabilităţi noi, să iei decizii sau să semnezi documente importante. Sunt posibile erori de judecată şi de interpretare mentală.

Scorpion
Săptămâna debutează cu multă forfota la serviciu. Colegii vor să-i ajuţi mai mult că oricând, iar tu nu ştii unde şi cum să rezolvi mai repede treburile ivite. Fii prudent, pentru că organsimul este obosit, iar unele afecţiuni te pot necăji mult. Traversăm o perioada în care, sănătatea este foarte fragilă şi bine ar fi să apelezi la specialişti pentru îmbunătăţire ei.

Săgetător
Cu persoanele dragi pot apărea astăzi discuţii pe teme diverse, datorită prietenilor şi faptului că, în ultima vreme eşti preocupat mai mult de ţine şi treburile tale personale. Ar fi bine să echilibrezi aceste relaţii, pentru că există riscul instalării unei răceli afective greu de remediat. Cu puţin efort şi bunăvoinţa vei reuşi să dizolvi animozităţile dintre ţine şi ceilalţi.

Capricorn
A te focaliza numai pe segmentul domestic este o idee nepotrivită astăzi, pentru că te aşteaptă în afară acestuia, îndatoriri profesionale şi prieteni care au nevoie de ţine. Atmosfera din cămin este tensionată, pentru că în ultima vreme eşti foarte implicat la locul de muncă sau preocupat cu treburile tale personale. Fiind discret, tăcut şi retras, ceilalţi consideră că eşti supărat pe ei.

Vărsător
Dialogurile cu ceilalţi sunt frecvente, dar senzaţia de mers în gol este accentuată. De aceea nu pune baza pe cele discutate şi aflate astăzi. Ziua este potrivită schimbului de informaţii banale, cotidiene, de larg interes. Se recomandă prudenţă la drum, pentru că există riscul neplăcerilor greu de anticipat. Spre seară, retrage-te în confortul şi siguranţă casei, alături de cei dragi.

Peşti
Nemulţumirile privitoare la veniturile pe care le obţii de la locul de muncă sunt accentuate astăzi, însă priveşte atent în jurul tău. Alcătuieşte o lista de priorităţi şi verfifica dacă nu cumva lucrurile sau serviciile dorite acum le ai deja sub diverse forme. Fluctuaţiile emoţionale sunt mari, aşa încât controlează-ţi trăirile şi reacţiile. Ai tot ce îţi trebuie deocamdată.

sursa: jurnalul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *