Horoscop

Horoscop 24 august 2015

Simţi că se destramă un vis frumos, că ceea ce credeai că e pe placul tău are de fapt şi o faţă ascunsă ce te face să suferi iar iluziile se risipesc precum baloanele de săpun. Dacă nu eşti tu, direct, vizat de astfel de momente cu încărcătură emoţională negativă, atunci suferi pentru altcineva drag ţie de parcă ar fi propriile tale probleme. Pui suflet în necazurile sale şi cauţi o soluţie în locul lui.

Taur

Aştepţi cu mult entuziasm un eveniment anunţat pentru perioada următoare pentru că ai aşteptări imense de la el. Te-ai pregătit sufleteşte pentru a face faţă cu brio acelui moment, de aceea îţi doreşti să vină cât mai repede, pentru că îi atribui o semnificaţie cu totul specială, că şi cum reputaţia, carieră, imaginea ta ar depinde de el. Simţi că totul va ieşi perfect şi gândirea pozitivă de acum te va ajută enorm să transformi acel moment într-o reuşită deplină! Ai vrea să se întâmple mai repede!

Gemeni

Primeşti o veste cu tentă oficială pe care te poţi baza în proiectele tale profesionale de viitor. E că şi cum ai primi o certificare, o garanţie scrisă sau un document de necontestat ce va stă la temelia ascensiunii tale în carieră. Ştii mai bine spre ce te îndrepţi, eşti mult mai sigur pe scopul tău de acum înainte iar oamenii pe care îi întâlneşti în drumul tău spre succes te susţin şi îţi sunt de folos în atingerea scopurilor tale. Ai mereu ceva nou şi util de învăţat din contactul cu persoanele cu diverse funcţii cheie la uşa cărora trebuie să baţi acum.

Rac

Toate ar trebui să-ţi meargă că unse azi, pentru că e o zi a victoriei depline, a succesului maxim. Pe care e bine să o valorifici la capacitate maximă. Poate ai ajuns la apogeul unui proiect şi acum ai curajul să povesteşti lumii ce ai realizat, poate ţi s-a împlinit un mare vis, pentru care ai muncit enorm, şi acum vin recompensele, felicitările şi semnalele de admiraţie către ţine. Bucură-te cu toată inima de atmosfera de sărbătoare a acestei zile, pentru că e că un dar pe care îl meriţi din plin pentru tot ce ai construit cu succes până acum. Laudă-te, lasă modestia la o parte, că ai ce poveşti lumii!

Leu

Timpul se dovedeşte a fi cel mai mare inamic al tău, pentru că trece incredibil de greu. Ai vrea să treci deja la etapă următoare, dar nu poţi încă, pentru că mai ai de rezolvat câte ceva pe nivelul pe care eşti acum şi de care simţi că nu mai scapi. De felul tău eşti mai rapid, mai dinamic, or această lentoare în care eşti blocat nu-ţi prieşte deloc, nu-ţi place, te face să fii ineficient şi să baţi pasul pe loc. Fă un efort să te supui ritmului în care evoluează lucrurile, fără să-ţi pierzi răbdarea şi interesul pentru ceea ce se ridică atât de greu.

Fecioara

Eşti mai puternic decât ai putea crede, că atare lasă toate temerile tale despre instabilitate care te încearcă, pentru că nu au nicio legătură cu ţine. Toate aspectele vieţii tale, cele pe care pui tu cel mai mare preţ, sunt în siguranţă deplină, eşti protejat şi nimic nu se zdruncină. Temerile nu au ce caută acum în mintea ta, pentru că, dacă ai privi mai atent, ai vedea cât de bine s-au aranjat toate. Chiar şi ceea ce părea să dureze prea mult, mai mult decât ai fi sperat tu, e benefic, semn că unele lucruri nu se întâmplă atunci când vrei tu sau cum vrei tu, ci când acolo, sus, îi este permis să se întâmple. Calmează-te şi aşteaptă momentul adecvat pentru toate, fără să le controlezi pe toate!

Balanţă

Vestea care apare azi prin intermediul unui amic are un efect mobilizator asupra ta şi te stimulează să te apuci serios de o activitate nouă, cu un consum imens de energie, dar ai toate resursele necesare pentru a înainta în forţă. Nu numai că îşi place ceea ce faci, dar te pune foarte bine în evidenţă, deoarece te foloseşti de trăsăturile tale specifice, de ceea ce ştii tu mai bine să faci. Rareori ai ocazii atât de bune de a te afirmă, de a valorifica propria zestre nativă, deci fă un pas în faţă şi arată cine eşti!

Scorpion

Mare grijă la tranzacţiile financiare ale acestei zile, deoarece planează un oarecare pericol peste banii tăi. Ori s-a infiltrat cineva în treburile tale care are interese nu tocmai corecte vis-a-vis de bunurile tale, ori chiar tu eşti gata să faci o eroare capitală din care tu sau altcineva ar putea avea enorm de pierdut. Stai cu ochii pe rest la cumpărături, pe portofel în aglomeraţie, pe cheia de la casă, pentru că o clipă de neatenţie te poate lasă fără un obiect de preţ. Dar şi tu încearcă să stai cât mai departe de ispita de a apela la tertipuri incorecte pentru a obţine ceva important!

Săgetător

Ai nişte talente ieşite din comun de a rezolva orice problema într-un stil original, mai aparte. Tu nu urmezi căile bătătorite, ai alte viziuni şi o altă optică în faţă provocărilor şi chiar dacă ştii că multă lume te va consideră ciudat, nu-ţi pasă. Mergi pe calea ta, chiar dacă nu eşti în rând cu toată lumea, pentru că, de multe ori, cele mai bune cai sunt cele pe care nimeni nu are curajul să meargă. Tu ai acest curaj, ţine-te de acest sens şi într-o zi vei deveni un exemplu pe care şi alţii vor paşi. Cineva trebuie să fie şi deschizător de drumuri noi, iar acum tu eşti acela!

Capricorn

Dacă nu ştii încotro s-o apuci, ai curaj să baţi la uşile potrivite pentru a cere răspunsuri. Vei întâlni persoane dispuse să îţi împărtăşească din experienţă lor bogată de viaţă, ba chiar se vor arată dispuse să te ajute, pentru că ele deţin informaţii la care tu nu ai ajuns încă. E o bucurie să înveţi de la astfel de oameni atâtea lucruri interesante, dar cel mai mult te onorează faptul că ei te primesc în rândul lor cu deschidere, pentru că vor să-ţi împărtăşească ce ştiu. Nu au interese egoiste, nu vor să ţină ceea ce ştiu doar pentru ei, ci sunt încântaţi că pot să transmită şi altora, iar tu eşti azi invitatul lor de onoare!

Vărsător

Este o zi de succes în care toate ar trebui să-ţi meargă că pe roate! Ai şansă de a colabora cu oameni deosebiţi, de a fi primit sub aripa protectoare a unei persoane importante sau de a învaţă o mulţime de lucruri interesante ce vor avea un rol major de acum înainte în viaţă ta, mai ales în plan profesional. Ţi se umple inima de o pasiune nouă, eşti entuziasmat, plin de energie, dornic să ajungi cât mai repede la ţelul pe care ţi l-ai propus, iar evoluţia rapidă a lucrurilor te determina de depui şi mai multă pasiune, că să ţi se împlinească visul.

Peşti

Numără-ţi un pic resursele materiale, că să descoperi că stai chiar foarte bine. Azi poţi folosi mai des cuvinte cu încărcătură pozitivă în tot ce ţine de bani şi bunuri, cuvinte precum belşug, abundenţă, prosperitate care au rolul de a amplifică şi mai mult energia pozitivă a banilor. Ba chiar ar fi bine să le pui şi mai bine în valoare, pentru că nu are nici un rost să scoţi în evidenţă opusul, adică ceea ce nu ai, ci cât de multe ai la dispoziţie. Cu cât abordezi cu mai multă încredere o atitudine de învingător prosper care are toate resursele adecvate la îndemână, cu atât viaţă ta se aşează mai bine pe un teren stabil. Spune acum cu tărie: am tot ce vreau!

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *