Horoscop

Horoscop 25 mai 2016: Berbecii se apropie de un eveniment care le inspiră teamă

Berbec

Se apropie un eveniment care îţi inspiră o oarecare teamă sau neîncredere, încât ai dori să se amâne cumva. Timpul trece fără să-l poţi opri, deci trebuie să te înarmezi cu putere, că să faci faţă acelei provocări pe care o presimţi a fi complicată. Nu va fi uşor, dar nu e prima oară când treci prin aşa ceva, că atare nu trebuie decât să îţi aduci aminte cum ai reacţionat cu alte ocazii şi să treci peste acest hop cu succes. Dacă a mers bine cândva, va merge şi acum!

Taur

Primeşti o suma de bani care vine la momentul cel mai potrivit pentru a te achita de nişte obligaţii financiare. Ai toate motivele de satisfacţie cu privire la bani, deci bucuriile acestei zile vor gravita în jurul cumpărăturilor, achitării de datorii mai vechi, investiţiilor masive. Termini ziua cu un sentiment de împlinire profundă, pentru că toate îţi ies de minune: îţi duci la capăt planurile începute şi mai acumulezi şi un oarecare beneficiu financiar. Banii pot aduce fericirea, uneori!

Gemeni

Aştepţi cu sufletul la gură un moment decisiv pentru viaţă ta sentimentală, faţă de care ai o emoţie cu totul aparte. Ai trac, că înaintea primei întâlniri sau că în ziua nunţii, pentru că ai senzaţia că ceea ce se petrece acum în inima ta are o conotaţie profundă, de destin, ceva ce nu trăieşti în fiecare zi. Te pregăteşti sufleteşte pentru acel eveniment şi eşti de-a dreptul fericit, pentru că vezi şi din partea celuilalt aceeaşi trăire intensă, semn că sunteţi amândoi pe aceeaşi lungime de undă.

Rac

Ai sperat mult de la un eveniment spre care ţi-ai canalizat toată energia şi, când colo, rezultatele sunt mult sub aşteptări. Eşti dezamăgit, desigur, pentru că la cât de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie să renunţi, nici să te opreşti din elan. Sunt hopuri inerente în orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedică în care îţi sunt puse la încercare rezistenţă, răbdarea, voinţă de a trece peste orice! Nu te lasă păgubaş de la un banal impas, ci adună-ţi forţele pentru etapă următoare. Acum iei doar o mică pauză!

Leu

Cineva intervine brutal în spaţiul tău personal şi strică toată armonia care se instalase peste unele planuri, e un musafir nepoftit, o veste bombă, o surpriză neplăcută, dar nu trebuie să te laşi copleşit de furtună care intră în casă ta. Valul va trece, deci nu trebuie să te enervezi o dată în plus. Ai răbdare, foloseşte-te de toate instrumentele tale pozitive de răbdare, toleranţă, diplomaţie, pentru a reveni la o atmosfera paşnică, aşa cum îţi place. Nu-i lasă pe ceilalţi să-ţi strice ziua cu nervii lor şi nici nu fi că ei. Rămâi calm orice ar fi!

Fecioara

Nu privi prea mult în curtea vecină pentru că nu ai de ce te compară cu ceilalţi. Fiecare cu destinul lui, cu sensul lui, cu resursele sale, că atare, dacă vrei neapărat să arunci o privire peste gard, fă-o doar pentru a-l aprecia sincer pe celălalt. A te compară cu el nu e în beneficiul nimănui, pentru că nu ai de unde şti ce se ascunde în spatele aşa-zisei sale prosperităţi sau reuşite. Bazează-te doar pe ceea ce poţi singur, pentru că, la urmă urmei, şi tu arăţi lumii o imagine aşa cum o doreşti tu, care nu e neapărat şi una sinceră. Te simţi că un politician care trebuie să se prezinte bine în orice situaţie şi zâmbeşte orice ar fi, dar ce ascunzi în spatele zâmbetului?

Balanţă

Eşti tras în două direcţii şi ambele au şi avantaje care merită atenţie, dar şi unele dezavantaje pe care trebuie să le eviţi. Nu ştii ce să alegi, pentru că ambele sensuri sunt la fel de ofertante, tocmai de aceea va trebui să pui în balanţă efectele pe care le are fiecare dintre ele asupra ta. Nu contează ceea ce îţi oferă ele acum, pe loc, ci ceea ce deschid în perspectiva. Gândeşte-te că atare mai mult la viitor decât la prezent.

Scorpion

Chiar dacă unele proiecte înaintează extrem de lent, nu te deranjează deloc această lentoare, pentru că nimeni nu gestionează mai bine trecerea timpului că ţine. Ştii să profiţi de răgazul pe care îl ai la dispoziţie pentru a pregăti viitoarea reuşită în detaliu, cu calm şi răbdare. Tu eşti de părere că succesele durabile se ating greu şi prin efort îndelungat, de aceea nu ai nimic împotriva unei ascensiuni lente. Eşti convins că, mai devreme sau mai târziu, vei ajunge la ţintă.

Săgetător

La toate gesturile tale de generozitate şi de prietenie ţi se răspunde sub aşteptări, încât nici nu ar mai merită să fii atât de darnic. Fii un pic mai egoist, nu-ţi mai oferi tot sprijinul unei persoane care oricum va uită să mulţumească pentru ceea ce faci tu în avantajul sau, ba chiar va începe să şi comenteze calitatea serviciilor tale. Consideri că, dacă tot ai un răspuns la nelămuririle sale, merită să-l împărtăşeşti cu el, dar acesta nu va face decât să profite de sprijinul tău, uitând să-şi arate la final recunoştinţă. Gândeşte-te de două ori înainte de a te dedică altora.

Capricorn

Dacă pleci la drum, e posibil să nu-ţi meargă toate conform planificării de acasă, dar fii sigur că vei găsi de fiecare dată alternative astfel încât să-ţi atingi scopurile. Ceva se schimbă pe parcurs: mijloacele de transport, compania, orele de plecare, destinaţia chiar, oferindu-ţi-se altceva în loc. Nu e chiar ceea ce ai dorit la plecare, dar tot e ceva şi te vei adapta situaţiei din mers. Poate nici nu e o călătorie de plăcere, nici una dorită de ţine în acest moment, pentru că ai fi avut alte treburi în acelaşi timp, dar totuşi pleci la drum, pentru că e o deplasare obligatorie.

Vărsător

Trebuie să te implici într-o competiţie care are că scop obţinerea unui renume, a unui succes, care poate se numără şi în bani, dar ai alături de ţine concurenţi redutabili. Nu eşti cu nimic mai prejos, eşti la fel de bine pregătit, dar emoţiile negative nu te lasă să arăţi de ce eşti în stare. Îţi aduci aminte de eşecuri din trecut şi ţi-e teamă să nu le repeţi şi acum. Nu ai motive să te îndoieşti de valoarea ta, deci intră în lupta cu capul sus, amintindu-ţi nu de insuccesele de altădată ci dimpotrivă, de lungă lista de reuşite cu care te poţi mândri şi azi!

Peşti

Altădată te simţeai foarte bine în mediul în care te afli azi, dar acum parcă s-a întors totul pe dos. În loc de prietenie, amabilitate şi bună înţelegere, totul pare blocat într-un punct mort de unde nimic nu se mai mişcă. Înainte de a judecă situaţia, mai lasă o zi, două, să treacă, fără a lua măsuri drastice, pentru că poate fi doar un impas trecător. Dacă vei dori să părăseşti acest mediu doar pentru că acum lucrurile merg prost, peste un timp s-ar putea să regreţi că ai fost atât de tranşant şi nu ai încercat măcar să înţelegi ce a stat la originea tensiunilor.

Horoscop 25 mai 2016 oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *