Horoscop

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE 2015

Mai bine te concentrezi direct la ceea ce te aşteaptă la destinaţie, spunând cu încredere deplină că poţi, că merge, că totul este în regulă. Dacă începi să iei la bani mărunţi chiar orice fleac de pe parcurs, pierzi energie şi timp preţios pentru nimicuri. Mai bine priveşti deja la ceea ce te aşteaptă dincolo de această etapă, pentru că ţintă aceea merită toată atenţia. Te atrage şi astfel te şi sustrage de pe calea plină de hârtoape de acum, deci concentrează-te doar la ceea ce te aşteaptă la destinaţie.

Taur

Priveşte-te cu un dram de detaşare, pentru că eşti într-un punct de turnură a vieţii tale. Eşti la mijloc între trecut şi viitor, între cel care ai fost până ieri şi cel care vei deveni de acum înainte, deci e vremea bilanţului. Gata, ce a fost a fost, de acum trebuie să te concentrezi asupra zilei de mâine, luând din trecut doar ceea ce te-a adus până la acest nivel, resursele pe care te poţi baza şi de acum, doar investiţia de energie de dinainte. Ai uneori tendinţa de a privi înapoi doar pentru a descoperi ce nu ai realizat, fără să scoţi în evidenţă cât de multe ai reuşit înainte, dar nu e momentul bilanţului lipsurilor sau golurilor. Spre viitor duci ceea ce ai, nu ceea ce nu ai reuşit să obţii!

Gemeni

Da, e frumos să visezi, dar înainte de a te avăntă spre vârfuri foarte înalte, ar fi bine să-ţi cântăreşti atent resursele, că să te arunci spre lucruri pe care eşti capabil să le şi atingi. Sigur că din vise se nasc şi lucruri minunate, primul pas spre un succes e să ţi-l doreşti şi să crezi cu tărie că poate fi al tău, dar de dată această e posibil să-ţi propui un scop mult prea înalt pentru puterile tale şi, înainte de a porni spre cucerirea acelui vârf, ai avea nevoie de antrenamente şi de acumulare de noi informaţii. Abia după aceea vei putea porni spre marea escapadă, cu mai mari şanse de reuşită, deci fii deschis spre noi experienţe care vor formă bagajul pe care te vei putea baza.

Rac

Ridică-te pentru drepturile tale şi pentru principiile în care crezi cu tărie! Nu-i lasă pe alţii să le calce în picioare, doar pentru că au mai mult tupeu. Nimic nu le da lor dreptul de a judecă ceea ce tu aşezi la loc de cinste, că atare fă un pas în faţă şi foloseşte-te de argumentele tale forţe pentru a-ţi demonstra nevinovăţia, puterea, dreptatea. Deţii toată puterea necesară pentru a obţine ceea ce consideri că ţi se cuvine, deci nu-i lasă pe alţii să te depăşească doar pentru că sunt mai zgomotoşi sau mai agresivi din fire. Şi tu poţi fi agresiv şi dur dacă în joc sunt lucrurile cele mai sfinte pentru ţine, deci lupta pentru ţine însuţi acum!

Leu

Taci şi faci, e mai bine aşa, decât să povesteşti tuturor ce planuri măreţe ai. Mai degrabă duci ceea ce ai început la îndeplinire şi abia la final povesteşti şi altora cum ai ajuns aici. Ai un proiect important în minte, dar deocamdată preferi să păstrezi discreţia asupra lui, pentru că simţi că mulţi ar dori să te oprească din elan. Oricare ar fi visul tău secret, fă tot posibilul să-l duci la capăt prin forţe proprii, fără a spune altora ce ai de gând să faci, fără a cere opinii sau ajutor. Poţi de unul singur, în ciuda acelor emoţii negative care îţi mai dau târcoale, din cauza răutăţilor altora, deci continuă pe acest drum. Ai putea avea parte de adevărate revelaţii pe parcurs!

Fecioara

Ai curaj să ceri dacă vrei să şi primeşti ceva de la viaţă. Indiferent care sunt nevoile tale actuale, primul lucru e să ridici ochii spre cer şi să ceri fără frică. Ştii cum se spune: ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să primeşti, deci acelaşi lucru trebuie să stea la baza dorinţelor tale de astăzi. Cere doar ceea ce ştii că poţi duce, doar ceea ce ai cu adevărat nevoie, pentru că, dacă te-ai gândi un pic mai atent, ai vedea că nu pui accent pe lucrurile care sunt cu adevărat esenţiale. Alege cu mai multă grijă ceea ce e cu adevărat potrivit pentru ţine în acest moment, deci fă-ţi lista dorinţelor cu sinceritate şi luciditate. Vezi cât de multe lucruri ai deja înainte de a mai cere!

Balanţă

Îţi faci griji fără rost, când tot ce ai avea nevoie în acest moment ar fi o strategie foarte detaliată pentru a depăşi hopul care consideri că te ţine pe loc. Nu e deloc un impas, aşa cum ai putea spune, ci doar un moment de respiro înainte de a porni o nouă etapă, şi mai dificilă, şi mai plină de evenimente. Stabileşte obiective, spune clar ce vrei să atingi, pentru că, după ce-ţi clarifici mai bine direcţia, se vor arată foarte repede şi căile de a ajunge acolo unde ţi-ai propus. Când faci ordine în propriile idei, vei găsi imediat şi oamenii care te pot ajută şi soluţiile de a rezolva orice piedică, deci concentrează-te asupra planului tău!

Scorpion

Nu ai cum să te simţi bine printre oameni care nu văd în jur decât pericole şi motive de enervare. Cum nici tu nu ai, momentan, nimic mai bun de care să te agăţi că să ieşi la lumina, veţi transformă împreună ziua într-un cor al plângerii. Cineva ar trebui să se abţină de la lamentări şi lacrimi, dar se pare că nu vei fi tu acela, pentru că ai o suferinţă pe suflet pe care simţi nevoia să o spui şi altora. Parcă destăinuirea îţi face bine, dar nu înseamnă că primeşti de la cei din jur prea multe sfaturi care să te ajute. Tot singur va trebui să te descurci, pentru că prietenii tăi chiar nu au soluţii la problemele tale şi privesc situaţia destul de egoist.

Săgetător

Indiferent de vârstă pe care o ai, eşti totuşi un copil în adâncul sufletului tău şi trebuie să laşi acest copil să se manifeste liber, din când în când. Şi tu ai nevoie de ocrotire, nu numai să ocrotesti tu pe alţii, şi tu ai nevoie de grijă altuia, nu doar să ai grijă de alţii, deci acceptă-ţi poziţia de răsfăţat şi de protejat, pentru că o meriţi pe deplin. Te simţi bine aşa, ştiind că cineva te învăluie în iubirea să necondiţionată, şi îţi dai seama că aveai nevoie de acest dar de la cei pe care îi consideri cei mai importanţi pentru sufletul tău. Şi tu faci la fel pentru ei, tot timpul, dar trebuie să şi primeşti, nu numai să dăruieşti!

Capricorn

Dacă unii oameni a căror părere o asculţi şi o respecţi că pe litera de lege, îţi spun că un anumit lucru trebuie să meargă într-o anumită direcţie, îi crezi, de parcă părerile lor ar fi avizate şi documentate. Dacă cineva drag îţi spune asta, nu-l crezi, dar dacă medicul, preotul, profesorul sau şeful o spune, gata, e sfânt şi faci că atare. Deci, dacă vrei să dai startul unei schimbări majore în viaţă ta, e bine să ceri părerea unui astfel de om pentru că nu vei putea să-l refuzi. Presupui că părerile sale vin dintr-o experienţă de viaţă mult mai bogată şi tot ce poţi face e să accepţi, să te supui, să le urmezi că pe reguli obligatorii, dar benefice ţie!

Vărsător

Dacă vezi că planul început mai demult a ajuns într-un punct critic, ar fi bine să te gândeşti la o altă direcţie, semn că cea în care mergeai înainte nu a fost cea mai bună alegere. E bine să ai întotdeauna la dispoziţie un plan de rezervă, pentru a nu fi obligat să continui un drum doar din lipsa de alternative. Sigur ai tu o altă idee în minte care ar merită încercată, totul e să nu te laşi copleşit de nivelul la care s-a ajuns, care să nu-ţi permită să faci două lucruri simultan. După o vreme, mergând cu ambele cai în paralel, te vei putea rupe de prima varianta, concentrat pe cea de a două în totalitate.

Peşti

Nu te lasă intimidat de cei care încearcă să-ţi taie ţie elanul şi mai ales curajul de a visa cu ochii deschişi la un succes încă îndepărtat. Crede în el, fă toate sacrificiile de rigoare pentru a ajunge acolo şi, mai ales, ignoră criticile şi răutăţile celor invidioşi de pe margine. Dacă ei nu sunt în stare să viseze, să creeze, să lupte pentru scopurile lor măreţe, au tendinţa de a le strică şi altora cheful de a şi le urmă pe ale lor. Nu-i ascultă, deci, dar fii totuşi realist atunci când îţi stabileşti obiective foarte înalte: unele din ele necesită şi eforturi majore şi trebuie să cântăreşti atent dacă eşti pregătit pentru a le face faţă. Nu ţinti decât la scopuri pe care le poţi atinge!

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *