Horoscop

HOROSCOP 27 AUGUST 2015

Nu are rost să-ţi fie frică de această renaştere, pentru că oricum presimţeai că vine, dar te tot ţineai de ceea ce cunoşteai deja, că nu cumva să greşeşti. N-ai motive de teamă, eşti în cea mai bună perioada de remodelare a propriului tău eu, dar trebuie să recunoşti cât se poate de sincer că nu tot ce ai, ce ştii, ce faci e perfect, şi de acolo e bine să începi marea transformare. Priveşte-te că şi cum n-ar fi vorba de ţine şi spune cu mai mult curaj şi cu sinceritate: ar trebui să…, ar fi bine pentru ţine să…, e în avantajul tău să… şi apoi chiar să pui în aplicare propriile îndrumări.

Taur

Pune-ţi mai mult creativitatea la treaba, trecând la nivelul următor al marilor tale planuri care evoluează foarte bine. De fapt, eşti prins într-un angrenaj atât de pozitiv, încât treci din succes în succes, că şi cum ai urcă pre o scară ce va duce în final la împlinirea visurilor tale. Mergi mai departe în acelaşi ritm, investeşte aceleaşi resurse minunate ce vin din mintea ta, pentru că tu singur îţi creezi lumea. Chiar dacă unii vor spune că visezi frumos şi tu construieşti de fapt o lume de basm, atât timp cât tu crezi în ea, va capătă contur foarte repede. Creezi cu gândul ceea ce vrei să obţii iar reuşită nu e departe!

Gemeni

Ai în faţă ta o persoană care inspiră respect, prestanţa, superioritate şi încerci cumva să-i calci pe urme. E un exemplu pentru ţine, un model de moralitate şi seriozitate, şi de fapt chiar îi semeni în mare măsură. Şi el se comportă exemplar, că şi ţine, şi el lupta pentru adevăr, că şi ţine, şi el se bazează numai pe mijloacele cele mai corecte pentru a-şi demonstra valoarea, că şi ţine, deci ai de ce să fii mândru, de vreme ce observi în cel din faţă toate calităţile tale. E o oglindă vie a propriilor tale însuşiri, deci motivele tale de satisfacţie ar trebui să crească: nu eşti cu nimic mai prejos faţă de omul demn de toată laudă din faţă ta.

Rac

O zi ceva mai liberă de sarcini e ideală pentru a te detaşa de tot stresul acumulat şi a vedea cu mai multă claritate nivelul la care ai ajuns. Tocmai pentru că nu te împinge nimeni de la spate, nici termene limita, nici telefoane care zbârnâie întruna, descoperi cai pe care, înainte, prins în miezul acţiunii, nu le-ai observat. Ţine-le minte că să le poţi pune în aplicare cu proxima ocazie. Pune mâna pe o carte, învaţă lucruri noi, caută prin sursele tale de informaţii bine documentate, pentru că ceea ce afli acum duce mult mai repede la rezultatele pe care le doreai.

Leu

Ai grijă cum te foloseşti azi de capacitatea de a manipula şi de a disimula adevărul, pentru că cineva e gata să ia măsuri dure cu ţine, dacă te prinde cu cioara vopsită. Se ştie că te pricepi să învârti cuvintele în aşa fel încât să ascunzi realitatea în spatele lor, dar azi altul ştie să scoată la iveală acest adevăr şi ai putea avea de suferit. Evita să păcăleşti, să manipulezi, ba chiar să faci şi o banală glumă cu iz de farsă, pentru că există cineva mai presus de ţine care poate spune lucrurilor pe nume în defavoarea ta. Cu alte cuvinte: nu minţi!

Fecioara

Ai ajuns într-un punct important al proiectului la care îţi aduci contribuţia de câteva luni încoace, nivel la care poţi deja să spui că eşti foarte aproape de scopul propus. Poate e chiar vremea recoltei, poate e ziua în care spui stop şi extragi o concluzie cu privire la paşii parcurşi până aici şi ai acel sentiment de profundă împlinire faţă de tot ce ai realizat. Nu a fost deloc uşor drumul până aici, dar acum nu mai contează cât de complicat a fost procesul de producţie al acestui rezultat, ci doar faptul că ai atins vârful maxim! Meriţi acum o pauză.

Balanţă

Crezi în pisica neagră? Ok, milioane de alţi oameni cred în acelaşi lucru, şi tu eşti că ei! Trăieşti într-o lume a simbolurilor şi trebuie să le acorzi mai multă atenţie, pentru că şi ele pot juca un rol benefic în tot ce faci. Ţine cont de ceea ce unii numesc a fi semne norocoase şi evita-le pe cele care au o anumită reputaţie negativă, şi ai să vezi că multe lucruri din viaţă ta se vor aşeza pe un teren mai bun. Om eşti şi tu, deci de ce n-ai avea şi tu superstiţiile tale sau semnificaţiile după care îţi croieşti existenţa? Semne există pe pământ de când lumea, deci nu înseamnă că eşti mai puţin inteligent sau educat dacă tu crezi în ele.

Scorpion

Te afli într-un punct greu al unui proiect profesional, dar nu trebuie să scazi ritmul ci să tragi tare, mai departe, pentru că de efortul depus acum depinde impresia pe care o laşi celor din jurul tău. Nu trebuie să spui nu la nicio provocare, să nu te eschivezi de sarcini, să nu pasezi altora, ci să-ţi asumi totul cu responsabilitate. Fii sigur că tot acest efort merită şi contează la final, când vei culege roadele muncii tale. Acum da, poate e mai greu, poate te stresează la maximum, dar vei vedea că fiecare gest de acum mai pune o cărămidă la carieră ta viitoare, la imaginea ta de profesionist către care te îndrepţi.

Săgetător

Felul entuziast cu care te primesc cei cu care intri azi în contact, te stimulează să te implici trup şi suflet în orice acţiune nouă. Dacă mai ai şi ocazia de a deveni liderul acestei acţiuni, cu atât mai mare e satisfacţia ta. Ai nevoie de o provocare pe măsură energiei şi personalităţii tale puternice, deci profită de această zi pentru a te pune mai bine în evidenţă! Toate ar trebui să-ţi meargă de minune, pentru că încrederea absolută pe care o ai în forţele proprii se va dovedi a fi esenţială pentru reuşitele spre care te îndrepţi.

Capricorn

Priveşte înapoi cu iubire, fără pic de manie sau regret, pentru că tot ce ai trăit înainte face parte din experienţă ta de viaţă. Nu contează că ai trecut şi prin momente dificile sau că duci după ţine amintiri urâte, ci priveşte trecutul cu recunoştinţă pentru tot ce ai acumulat până aici. Dacă nu ai fi avut şi astfel de momente, mai puţin plăcute, cum ai fi învăţat tot ceea ce ştii în acest moment? Omul învaţă mult mai bine din situaţii dificile, decât dacă le-ar primi pe toate uşor pe tavă, că atare mulţumeşte că ţi s-au predat atâtea lecţii utile. Ţine-le minte şi foloseşte-le cu inima deschisă!

Vărsător

Uneori, cele mai bune idei nu apar dintr-o discuţie armonioasă şi calmă cu cei din jur, ci din conflicte aprinse. Nu te teme nici de critici, nici de comentariile acide, ci stai un pic şi chibzuieste la varietatea de idei care apar prin asemenea divergente. Ba chiar e bine să le amplifici, să torni gaz pe foc la o eventuală discuţie în contradictoriu, deoarece animozităţile te stimulează să-ţi pui şi mai mult mintea şi imaginaţia la contribuţie. Nu-i privi pe cei care nu sunt de acord cu ţine că pe nişte inamici, ci că pe nişte surse de inspiraţie ce te îndeamnă să cauţi idei şi mai bune.

Peşti

Discuţi cu cineva de la suflet la suflet şi această întâlnire are un rol benefic asupra ta. E că o vindecare, că o eliberare de ceva ce te ţinea blocat într-o stare de nesiguranţă. Poate ai nevoie de o mărturisire a unor emoţii negative care s-au cuibărit în sufletul tău, iar aceste confidenţe te ajută să scapi de stres şi de teamă. Vei primi suficiente sfaturi şi îndrumări benefice pentru a depăşi momentul de slăbiciune. Dacă sănătatea e cea care te preocupă acum cel mai mult, împărtăşeşte-ţi experienţele cu alţii, pentru că ai putea întâlni oameni care au depăşit cu brio situaţii similare şi le-ai putea urmă exemplul spre vindecare.

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *