Horoscop

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE 2015

O să luaţi o decizie referitoare la viaţă de cuplu, poate oficializati relaţia, aduceţi pe lume un copilaş, dacă şi partenerul îşi doreşte acelaşi lucru.

CAPRICORN
Sunteţi interesaţi de o nouă afacere, poate fi în paralel cu serviciul şi o să va asociaţi cu nişte oameni care vor munci la fel de serios că voi. O să puteţi legaliza un act, o situaţie şi să rezolvaţi multe alte lucruri care va ţineau pe loc de ceva vreme.

VĂRSĂTOR
Aţi putea primi nişte bani sau câteva zile libere drept răsplată pentru o reuşită la serviciu sau o să luaţi un calificativ de top, pentru rezultate. E posibil să rezolvaţi o problema financiară, să încasaţi nişte bani, să prelungiţi un contract că să aveţi în continuare asigurat acest aspect.

PEŞTI
O să fiţi cooptaţi într-o activitate care să va aducă în centrul atenţiei şi de-aici se pot ivi noi oportunităţi să va dezvoltaţi din punct de vedere profesional. Va pot intră ceva bani- atât de la serviciu, cât şi din particular şi să acoperiţi cu ei toate cheltuielile casei.

BERBEC
S-ar putea să faceţi o investiţie şi o să scoateţi banii din cont, să profitaţi de o ocazie cu care nu va-ntalniti prea des şi veţi face o alegere bună, pare-se. Se poate să primiţi o invitaţie, undeva la distracţie, într-o zona de agrement şi să petreceţi o zi, două, departe de casă.

TAUR
Reuniune colegială – poate puneţi la punct o strategie de lucru, dar se poate să plecaţi de mâine şi să îmbinaţi muncă, pe cât posibil, cu distracţia, să va fie mai uşor. O să treceţi cu bine de un examen, un interviu, o să va bucuraţi de credibilitate în faţă unui judecător, la proces.

GEMENI
Se poate să lucraţi cu alţi oameni, pentru o vreme, chiar şi în deplasare, dacă e nevoie de voi în alt oraş că să-i instruiţi pe unii lipsiţi de experienţă. Relaţia sentimentală se nuanţează frumos şi or să vi se facă invitaţii la masă, la film, în excursie.

RAC
O să renegociaţi un contract că să obţineţi o serie de avantaje, de care-aţi fost privaţi şi fără de care poate n-aţi mai fi dispuşi să munciţi, la o adică. Veţi obţine de la notar, de la judecătorie nişte acte care să ateste dreptul vostru de proprietate sau alte drepturi.

LEU
Un câştig, faceţi nişte achiziţii, fie şi în rate, depinde şi de buget, dar şi priorităţile din această perioada, că n-aţi vrea să amânaţi nişte urgenţe. O să ieşiţi la o întrunire amicală, să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri sau un succes colectiv.

FECIOARA
Va faceţi planuri legate de casă, de familie şi o să va consultaţi cu toţi ai casei, să fixaţi un buget de cheltuiala, că să ştiţi în ce suma va-ncadrati. Întâlnire cu cineva care v-a dus dorul, care o avea, poate, ceva important să va comunice şi poate ieşiţi la o cafea.

BALANŢă
O legalizare, bateţi palmă pentru un contract şi-o să strângeţi nişte bani frumoşi, c-o să capete amploare afacerea, în decursul anului viitor. O s-aveţi parte de armonie în relaţia de cuplu, există încredere şi nimic şi nimeni nu va poate destabiliza.

SCORPION
Aţi putea cumpără o casă, o maşină ori altceva scump, se poate să primiţi o suma importantă de bani c-aţi câştigat un proces după ani grei de înfăţişări la tribunal. O să fiţi mai cumpătaţi cu cheltuielile şi poate reuşiţi chiar să puneţi nişte bani deoparte – de prim-ajutor.

sursa: protv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *