Horoscop

Horoscop 27 octombrie 2016

Berbec – Horoscop 27 octombrie
Vorbeşti despre viitor cu mult entuziasm, convins că totul va ieşi foarte bine în ceea ce priveşte planul la care îţi aduci contribuţia. Când eşti atât de optimist, lumea chiar te crede şi câştigi tot mai mulţi adepţi alături de ţine. Dacă va uniţi cu toţii forţele, puteţi construi un proiect de succes, fie că e vorba de o acţiune comună în familie, fie că e un plan de anvergură care te va ţine ocupat luni de zile de acum înainte. Merită tot efortul, pentru că rezultatele vor fi foarte bune, doar că mai e cale lungă până la ele…

Taur Horoscop 27 octombrie
Dacă atmosfera nu e armonioasă în mediul tău intim, fă tot posibilul să ieşi din acel spaţiu undeva unde să te simţi mai bine. Ai nevoie de o călătorie, de o detaşare de ceea ce se petrece acasă, pentru că acolo se discuta doar despre probleme, lipsuri, necazuri, care te vor afecta profund. Dacă poţi face abstracţie de tot ce se întâmplă în mediul tău obişnuit şi să pleci oriunde vezi cu ochii, ai fi mult mai fericit. Ai nevoie de oameni, chiar şi de persoane complet străine, pentru a mai schimbă un pic decorul, astfel încât să te detaşezi de balastul emoţional de acasă.

Gemeni Horoscop 27 octombrie
Dacă eşti înconjurat de persoane potrivite, ai putea avea parte de o zi plină de evenimente, deci cea mai mare grijă trebuie să o acorzi tovarăşilor tăi de discuţie sau de aventură. Dacă aduni alături de ţine oameni obosiţi, plictisiţi, nervoşi sau stresaţi, îşi vor elibera pe ţine toate aceste defecte şi nu faci decât să transformi ceea ce ar fi trebuit să fie o discuţie interesantă într-un război al nervilor. Există riscul că în grupul pe care îl aduni alături de ţine să se infiltreze şi o persoană care va agită inutil spiritele cu o atitudine ostilă şi violenţă. Încearcă să-l ţii la distanţă cu tact.

Rac Horoscop 27 octombrie
Munceşti mult, dar parcă fără niciun rezultat, că într-o lupta cu morile de vânt. Atâta timp cât şi tu te îndoieşti de succesul eforturilor tale, aproape că nu mai are rost să continui. Ori vei lucra fără niciun chef, iar randamentul va fi zero, ori propriile suspiciuni se vor transmite şi către cei care îţi stau alături şi vor începe şi ei să se îndoiască de ceea ce faci. Mai bine mai amâni câteva zile, pentru că un răgaz te va ajută să vezi altfel lucrurile, decât acum când eşti direct implicat.

Leu Horoscop 27 octombrie

Eşti cam timid în faţă persoanelor care reprezintă autoritatea şi-ţi găseşti cu greu argumentele de a convinge că ai dreptate. Ţi-e teamă să nu fii criticat sau respins şi fiecare contact cu oficialităţile îţi aduce aminte că birocraţia este cel mai mare inamic al planurilor tale. Dacă reprezentantul instituţiei la care apelezi azi te trimite la plimbare, eşti atât de supărat încât eşti gata să renunţi complet la serviciile acestuia. Răspunsul oficial care ajunge azi la ţine poate sună a refuz categoric ce pune capăt anumitor demersuri.

Fecioara Horoscop 27 octombrie

Trebuie să îţi vezi mai mult de propria persoană, chiar dacă asta ar părea, în ochii altora, un semn de egoism. Nu trebuie să te temi de părerea altora, ci să îţi iei libertatea de a te ocupă de treburile care te preocupă. Mai uită de sarcinile spre serviciu, mai lasă treburile de acasă şi în grijă altora, pentru că azi tu eşti în centrul atenţiei. Indiferent ce ar însemna grijă pentru propria persoană, te vei simţi foarte bine după ce vei mai rezolva o parte din problemele care te privesc personal. 

Continuarea o găsești aici.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *