Horoscop

Horoscop 28 iulie 2015

Berbec

Eşti un slujitor devotat al întregii omeniri, dacă ai putea, gata să îţi dedici timpul, energia, banii, iubirea cât mai multor oameni care au nevoie de un sprijin. O misiune cu iz umanitar ţi s-ar potrivi de minune: oare te-ai gândit vreodată să te înscrii în vreo fundaţie că voluntar? Dacă nu, atunci te dedici celor din preajma ta, care te vor aproape că umăr de plâns, ureche de ascultat, mâna de ajutor. Cu atâta căldură, atâta devotament, atâta aplecare asupra lor, vei impresiona pe toată lumea! Ai alură de erou astăzi, un erou cu o misiune minunată de îndeplinit, şi recompensă ta nu e materială, nu e palpabilă, ci e acea fantastică senzaţie de împlinire că ai putut ridică pe cineva înapoi la lumina!

Taur

Te-ai gândit vreodată ce rol important joci în viaţă altora? Priveşte un pic în jurul tău să descoperi cine te priveşte cu atâta consideraţie şi respect încât tot ce-i spui e litera de lege. E semn că există oameni care te respectă pentru ceea ce reprezinţi, care ţin cont de sfaturile tale şi deci în ochii lor eşti un maestru, un erou salvator, deci nu trebuie să-i dezamăgeşti niciodată. Oferă-le în continuare sfaturile de care ai ei nevoie, pentru că ai multă experienţă. Inteligenţă, înţelepciunea, modul tău diferit de a privi lucrurile denotă că ai tot dreptul de a da şi altora un exemplu de maturitate, deci învaţă-i şi pe ei să te urmeze!

Gemeni

Veştile care vin de la cei dragi de departe sau de aproape au că numitor comun veselia, pentru că afli numai lucruri frumoase de la ei! Poţi află veşti despre venirea pe lume a unui copil sau despre faptul că o prietenă dragă urmează să devină mămică, afli lucruri superbe despre viitoare căsătorii sau recente logodne, dar şi tu ai o veste excelenţă pe buze şi simţi nevoia să o faci publică acum, cât e caldă! Spune-o, multă lume se va bucură de ceea ce ai tu de transmis, deci lasă modestia deoparte. De ce crezi că vestea ta e mai prejos sau mai banală? Nici vorba, e cea mai mare bucurie a ta de azi, deci merită împărtăşită! Telefoanele se vor încălzi datorită acestui schimb intens de mesaje.

Rac

Succesele acestei zile au un efect emoţional extraordinar, pentru că îţi dau curaj şi încredere în valoarea proprie. O persoană importantă te apreciază sincer pentru ceea ce ai realizat şi eşti mândru de ţine. Lasă frică la o parte şi profită de auspiciile foarte bune ale acestei zile în care chiar şi cele mai dificile proiecte pot evolua spectaculos. Fă un pas în faţă şi spune că eşti cel mai bun, deoarece reuşită depinde foarte mult şi de părerea pe care o ai despre ţine

Leu

Ai un mare tel de atins în carieră, dar e cale lungă până vei ajunge la materializarea lui. Trebuie să mai pui, din când în când, mâna pe carte, să înveţi câte ceva nou pe parcurs, să te pui la curent cu noutăţile din domeniul tău de activitate, să apelezi la persoane specializate, deci caută mijloacele concrete de a-ţi vedea visul împlinit. Ai toate şansele să ajungi acolo unde doreşti, doar că trebuie să te foloseşti de multe instrumente intermediare. Azi poţi întâlni persoană care te poate îndrumă pe calea ta spre împlinirea visului şi de aici începe aventură.

Fecioara

Nu poţi rămâne blocat, la nesfârşit, în grijile care te-au copleşit, dar există mereu cineva alături care te influenţează negativ şi te tot trage înapoi cu văicărelile sale continue. Fă un efort să te rupi de astfel de medii nefaste, de astfel de oameni care nu îţi sunt de folos, pentru că nu-ţi fac bine. Alege-ţi cu mai multă atenţie şi chiar exigenţă colaboratorii, pentru că azi ai tendinţa de a te alătură celor necăjiţi, săraci, trişti, care văd decât jumătatea goală a paharului. Nu eşti genul lor, deci ridică-i tu pe ei la lumina, nu te lasă tu tras înapoi în întuneric de către ei.

Balanţă

Grijile care te-au copleşit trebuie lăsate să se scurgă la vale, deci caută o soluţie de a te elibera, pentru că nu mai gândeşti limpede din cauza lor. Totul pare atât de contradictoriu în mintea ta, încât deja nu mai ştii ce să alegi, dar există totuşi o metodă de relaxare care să-ţi permită limpezirea minţii. Ai nevoie de apă, indiferent sub ce formă ar fi ea: că e vorba de o plimbare pe malul unei ape, simţind aerul proaspăt în faţă, sau că e vorba de o baie fierbinte la final de zi, tot despre apă e vorba, care are darul de a te curată de balastul emoţional pe care îl tot cari cu ţine. Spală aceste griji, stă în puterea ta!

Scorpion

Toate apar la un moment dat în viaţă, dacă ţi le doreşti şi mai ales dacă le chemi în calea ta, atâta doar că nu apar conform planurilor făcute de ţine în detaliu. Mai lasă lucrurile, un pic, şi la voia întâmplării, nu încerca să le controlezi pe toate pas cu pas, altfel s-ar putea să dai deoparte variante care, poate, ar fi mai bune pentru ţine. Există legi ale universului care te va ajută să-ţi atingi obiectivele şi să-ţi împlineşti toate dorinţele, dar a încerca să le aranjezi tu pe toate la timpul şi locul dorit nu prea ţine de legi universale, ci de cele umane, care nu coincid de cele mai multe ori cu cele de sus. Acceptă ritmul firesc de evoluţie, fără să ţii tu frâiele!

Săgetător

Azi ai numai motive de bucurie! Primeşti de la cei din jur superbe semne de afecţiune, de prietenie, de simpatie, care te fac să te simţi excelent în pielea ta. Iubirea pare să fie planul cel mai favorizat al zilei, trăind momente cu o încărcătură emoţională maximă, deci profită din plin de tot ce se petrece în jur. Fă declaraţii de iubire, primeşte-le pe cele care vin de la oameni care ţin cu adevărat la ţine, dăruieşte tot ce ai mai bun în suflet pentru că vei primi înzecit înapoi. La ce sentimente imense clocotesc acum în inima ta, ar fi culmea să nu fie o zi fericită!

Capricorn

Hei, ce-i comoditatea asta? Nu e genul tău să stai şi să pierzi vremea într-un dolce far niente apetisant, chiar dacă, recunoşti, e nevoie şi de astfel de momente, dar nu acum! Azi e o zi în care poţi rezolva atât de multe lucruri care-ţi apasă pe umeri, încât ar fi păcat s-o laşi să treacă fără să faci nimic. Ia taurul de coarne, pune mâna pe unelte şi începe să mai ştergi de pe lista de sarcini sau restante câte un punct, vei vedea la finalul zilei de cât de multe lucruri te-ai eliberat, doar pentru că ai luptat cu uşoară apatie şi lipsa de chef pe care ai resimţit-o dimineaţă, e o chestiune de voinţă să depăşeşti lenea şi să te apuci de ceva constructiv.

Vărsător

Iubirea are o notă inocenţa azi şi trebuie s-o tratezi că atare. Înveseleşte-te de tot ce simţi, zâmbeşte cald şi joacă-te un pic, flirtând şi spunând lucruri frumoase cu o încărcătură simplă şi naivă. Nu e nevoie de forme elaborate ale iubirii, poţi arată cât de îndrăgostit eşti prin cel mai minuscul gest şi prin cel mai drăgălaş detaliu. Nimeni nu va rade de ţine dacă desenezi inimioare pe o hârtie sau dacă foloseşti diminutive pentru a vorbi despre cel drag, gen iubiţel, puişor, sufleţel. Sunt cuvintele potrivite pentru a arată ce simţi cu adevărat. Lasă vârstă deoparte şi fii cald şi bun, bucurându-te de iubire că un copil care acum o descoperă pentru prima oară!

Peşti

Ceea ce se naşte azi în mintea ta are nevoie de o perioada de coacere înainte de a-şi arată roadele, deci ai răbdare. Fii sigur că există o sincronizare perfectă în toate, că vei merge încet-încet spre destinaţia planurilor care acum prind contur, şi totul va apărea în calea ta exact la momentul oportun. Nu încerca să le controlezi tu pe toate, nu stabili termene fixe pe lista aşteptărilor tale, ci tu doar emite dorinţa în eter şi vei vedea ce bine se aşează toate, exact atunci când le vine rândul! Acum e doar momentul potrivit să dai startul, să iei decizia, să faci primul pas, lăsând curgerea firească a evenimentelor să se desfăşoare mai apoi în voie.

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *