Horoscop

Horoscop 28 mai 2016

Berbec

Nu te juca prea mult cu resursele tale financiare, având impresia că, oricât ai cheltui, banii se vor întoarce repede înapoi. Nu e chiar aşa, iar o atitudine superficială în privinţa banilor s-ar putea solda cu dezechilibrarea bugetului propriu. Singură atitudine jucăuşă pe care ţi-o poţi permite e să cumperi… jucării! Asta da, deci mergi la cumpărături şi gândeşte-te la darurile pentru cei mici din familie. Dar şi tu te simţi încă un copil, încât nu ar fi exclus să dai o suma de bani pentru un capriciu considerat de alţii drept un gest copilăresc. Ei şi ce? vei spune, e dorinţa ta fie înseamnă să-ţi cumperi un trenuleţ sau un ursuleţ de plus, deşi tu ai trecut demult de vârstă potrivită pentru aşa ceva.

Taur

Afacerile merg bine, banii se adună uşor, pentru că ai idei excelente care pot atrage câştiguri frumuşele dacă sunt puse în practică. Dacă ieşi la cumpărături, te atrag lucrurile foarte moderne, încât nu ar fi de mirare să te întorci acasă cu o tabletă de ultima generaţie sau cu o poşetă din ultima colecţie. Simţi nevoia să-ţi arăţi bunăstarea şi prin obiectele pe care le deţii, căci e o plăcere să ieşi la cumpărături azi, deoarece tot ce cumperi e ultra-modern, o formă excelenţă să atragi atenţia şi să-ţi demonstrezi valoarea.

Gemeni

Nu crede tot ce ţi se promite azi, cel puţin până nu vezi lucrurile scrise negru pe alb, probate de dovezi incontestabile. Vorbele zboară în vânt, deci multe ţi se pot spune fără a conţine nicio urmă de adevăr, tocmai de aceea trebuie să ceri să ţi se demonstreze tot ce ţi se spune. Aşa, vorbe mari poate spune oricine, dar nu poate şi dovedi că ceea ce spune este real. Tu eşti un om pragmatic, ce pune baza pe ceea ce vede cu ochii lui, deci asta vei dori şi astăzi pentru a avea încredere în ceea ce auzi.

Rac

Inima ta bate mai tare pentru că azi ţi se oferă pe tavă sentimente sincere, şanse de a te îndrăgosti din nou, cuvinte dulci şi declaraţii de dragoste… Cum să nu te simţi în al nouălea cer cu astfel de momente în meniu? Profiţi din plin de clipele de intimitate petrecute alături de persoană care te atrage şi dacă amândoi sunteţi pregătiţi pentru o idilă, din întâlnirea voastră se poate naşte o poveste de dragoste de toată frumuseţea. Emoţiile sunt la cote maxime pentru că treci prin momente care te impresionează profund, până la lacrimi!

Leu

Apar neînţelegeri între îndrăgostiţi, dar sunt simple ciondăneli care nu ar merită prea multă atenţie. Încearcă să nu le faci mai mari decât sunt, pentru că animozităţi există în orice cuplu. Pe de altă parte, e posibil să te aliezi cu partenerul într-un război cu lumea, pentru că ai impresia că societatea are ceva împotriva voastră şi va pune numai beţe în roate. E doar un blocaj trecător, dar tu îl faci să devină punctul central al nervilor de acasă.

Fecioara

Timpul este generos cu ţine şi îţi oferă exact acel răgaz de care aveai nevoie. Mai doreai o prelungire, sperai să ţi se ofere o ora în plus sau o zi peste termenele limita, şi iată că minunea se produce. Numai de ţine depinde cum valorifici acest răgaz preţios, pentru că va trebui să îţi administrezi în aşa fel timpul, încât să te încadrezi perfect în ceea ce ai la dispoziţie. Te vei concentra în mod optim la ce ai de făcut, fără a pierde vremea.

Balanţă

E o plăcere să treci prin locuri de care te leagă amintiri intense, ba chiar ai ocazia de a regăsi prieteni de demult, colegi de odinioară, persoane de care se leagă într-un fel sau altul copilăria sau tinereţea ta. Amintirile frumoase revin la lumina vii şi puternice de parcă abia ieri s-au întâmplat, şi totul datorită oamenilor pe care ai ocazia să îi întâlneşti şi veştilor bune care ajung la urechile tale. Poţi află o mulţime de aspecte din trecut, pe care nu le-ai mai auzit până acum, încât poţi spune că te mai pui şi tu la curent cu ştirile, poate din urmă cu câţiva ani şi până în prezent.

Scorpion

E agitaţie mare în jurul tău, intri în contact cu tot felul de oameni faţă de fiecare trebuie să-ţi adaptezi modul de comunicare, pentru a fi corect înţeles. Altfel te porţi cu prietenii, şi cu totul altfel cu familia sau partenerul de viaţă, deci încearcă să tragi o linie clară între aceste planuri ale vieţii tale în relaţie cu ceilalţi, că nu cumva să le încurci. Nu fi acid cu familia tot aşa cum nu merită să fii blând cu cei cu care îţi măsori forţele, deci ai grijă cum te comporţi cu ceri pe care îi întâlneşti.

Săgetător

Dacă te eliberezi azi de grijă care te ţinea blocat de ceva vreme, dintr-o dată ţi se va părea că orizonturile sunt mult mai limpezi şi ştii mai bine ce ai de făcut. Atât timp cât nu scapi de acel hop care îţi taie elanul, orice efort este în zadar şi căile către etapele următoare sunt închise, că atare fă un efort să scapi de acel aspect nedorit care te ţine pe loc. Mai întâi fă ordine în problemele stringente că să te poţi concentra după aceea la ţelul pe care l-ai ales, altfel neregulă de acum te va chema într-o zi înapoi că să o rezolvi şi pe ea.

Capricorn

Afli un lucru foarte important, dar eşti conştient că nu e în avantajul tău dacă începi să-l spui şi altora. Mai bine îl ţii secret, doar pentru ţine, deoarece alţii abia aşteaptă să se folosească de norocul tău. Uneori, este mult mai bine să taci până când evenimentele au ajuns la un nivel sigur, că abia după aceea să te lauzi tuturor cu realizările tale. E greu să ţii doar pentru ţine asemenea veste, dar ai păţit-o şi în trecut să baţi tobă şi să pierzi şansă din cauza laudei de sine!

Vărsător

Ocupă-te azi de lucrurile mărunte de care nu ai avut timp înainte. Azi ai starea potrivită pentru a te apleca asupra lor cu mai multă răbdare, pe îndelete, descoperind unde se ascund de fapt piedicile sau hibele. Nici nu-ţi vine a crede câte lucruri poţi şterge azi de pe o lista de sarcini mult prea lungă, dar dacă te-ai uită mai bine, ai vedea că sunt de fapt chestiuni minore care ar putea fi bifate uşor. Ia-le pe toate pe rând, una câte una, şi ai să vezi că lista de datorii în aşteptare se reduce dintr-o dată la jumătate doar pentru că ţi-ai propus să te ocupi de ea astăzi. Cere şi ajutorul celor din jurul tău, pentru că e şi de datoria lor deopotrivă

Peşti

Cineva intervine în treburile tale şi strică tot, în loc să duci mai departe ceva ce părea să meargă bine, acum trebuie să stai pe loc şi să repari greşelile acestui inamic care şi-a băgat nasul unde nu-i fierbea oală. Descoperi, cu această ocazie, cine e rivalul din umbră care umblă cu bârfe şi cu beţe în roate, pentru că îţi dai seama mai clar că există cineva în spatele problemelor cu care te confrunţi de la o vreme. Dată viitoare vei şti să te protejezi de astfel de oameni!

Horoscop 28 mai 2016 oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *