Horoscop

Horoscop 28 octombrie 2016

Berbec – Horoscop 28 octombrie
Participi la un eveniment emoţionant, care scoate la iveală latura ta sensibilă. Te întâlneşti cu persoane vesele, amuzante, cu prieteni de care îţi era dor, cu un grup de persoane adunat în jurul unui moment cu tentă emoţională extrem de intensă, care te va afecta şi pe ţine. Deşi vrei să bravezi şi să nu recunoşti că ai şi tu inima, de dată această eşti copleşit de sentimente şi trăiri şi participi trup şi suflet la tot ce se întâmplă.

Taur Horoscop 28 octombrie
Ajungi la capătul unui proiect care te-a solicitat la maximum şi acum poţi culege roadele finale. Eşti mulţumit de nivelul la care ai ajuns şi simţi nevoia să sărbătoreşti reuşită alături de cei care au lucrat cot la cot alături de ţine. Nu te grăbi deja spre ceva nou, ci bucură-te cât mai mult timp de senzaţia de bucurie care se instalează încet-încet în inima ta. Vei auzi multe cuvinte elogioase la adresa ta, semn că ţi se recunoaşte valoarea şi contribuţia la succesul repurtat.

Gemeni Horoscop 28 octombrie
Te remarci uşor în orice colectiv pentru că ai ceva de spus şi ştii să-ţi exprimi punctul de vedere cu autoritate şi încredere deplină. Poţi atrage mulţi adepţi noi care te vor susţine în planurile tale îndrăzneţe, deoarece azi ai norocul să intri într-un mediu de oameni care gândesc la fel că ţine şi care te pot numi liderul lor datorită calităţilor tale de bun conducător. Îţi place această postura pentru că îţi pui foarte bine în valoare energia şi dorinţa de afirmare.

Rac Horoscop 28 octombrie
Rutină pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru că nu-ţi place să te împotmoleşti în cele mai banale detalii. Ai vrea că toate să meargă direct la ţintă, fără să consumi timp preţios pe paşi pe care-i consideri nesemnificativi. Nu poţi scapă însă de acele elemente intermediare, că atare nu le trata cu indiferenţă, pentru că exact acestea pot stă la baza unui eşec când ţi-e lumea mai dragă. Nu le ignoră, pentru că ele există!

Leu Horoscop 28 octombrie

Îmbraci haina omului matur pus pe poveţe şi sfaturi serioase în faţă unei persoane care ia totul în glumă. Nu-ţi place atitudinea să superficială şi nu vei pregetă să-i ţii o predică dacă vezi că nu se concentrează eficient la nimic. Nu-ţi plac astfel de oameni care fac haz de orice şi iau peste picior chiar şi cele mai importante chestiuni şi cum îl vei prinde cu mata-n sac, cum vei lua măsuri drastice pentru a-i sancţiona neglijenţă. Nu poţi arată înţelegere faţă de cei uşuratici şi cu capul în nori.

Horoscop 28 octombrie 2016
Fecioara Horoscop 28 octombrie

Discuţi cu familia despre noi investiţii casnice, pentru că pui mare accent pe frumuseţea şi confortul mediului în care trăieşti. Fiecare priveşte lucrurile din alt unghi: dacă tu te gândeşti înainte de toate la lucruri practice şi utile, partenerul este preocupat mai mult de aspectul obiectelor pe care vreţi să le aduceţi acasă, dar aţi putea găsi o cale perfectă de a îmbină plăcutul cu utilul într-un obiect ce va va face traiul domestic mult mai confortabil.

Citeşte continuarea aici.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *