Actualitate

Horoscop 29 iunie 2016

Berbec

Spune şi altora prin ce ai trecut până ai ajuns la nivelul actual, pentru că pot învaţă şi ei din eforturile altora. Nu a fost o ascensiune lînă, ci una plină de hopuri şi amânări, dar pe care le-ai depăşit cu brio. Dacă tot ai trecut peste toate cu succes, împărtăşeşte-le şi soluţiile la acest gen de piedici. Nu te încăpăţâna doar să-i avertizezi că există şi să nu le dai şi sfaturile de rigoare cum să le rezolve, pentru că ar fi o mare dovadă de egoism. Dacă tot ai reparat problema, ce te costă să le dai şi câteva informaţii ajutătoare celor care urmează să îţi repete experienţă? Nu eşti singurul în această situaţie.

Taur

Schimbarea pe care o aştepţi că pe un miracol nu vine din stele şi nici din senin, ci stă chiar în puterea ta să îi dai voie să se manifeste în viaţă ta. Eşti un lider înnăscut, ai la ţine toate resursele necesare succesului, ştii exact ce ai de făcut, dar mai ai nevoie, uneori, doar de scânteia care să aprindă acest motor pentru că el să te ducă apoi la succesul garantat. E timpul pentru a lua o decizie prin care să dai alt curs unor proiecte de la care ai mari aşteptări, dar, din când în când, mai e nevoie şi de o schimbare de macaz. Va fi una de bun augur, după care vor începe să evolueze lucrurile într-un ritm crescut, mult mai bun! Spune: start!

Gemeni

Discuţi cu familia despre unele planuri de viitor care cer un oarecare dram de curaj, dar pentru că primeşti de la ei numai reacţii entuziaste, asta îţi amplifică şi ţie dorinţa de a ajunge mai repede acolo unde visaţi cu toţii. De ţine depinde felul cum vei construi aceste perspective promiţătoare, tu eşti capul lor, eşti îndrumătorul, eşti motorul de energie, că atare totul va evolua excelent cât timp interesul tău e maxim şi implicarea ta totală. Merită efortul, pentru că e bucuria familiei tale în joc şi, de dragul lor, eşti capabil de adevărate gesturi de bravură!

Rac

Nu te simţi bine în medii foarte aglomerate, foarte pestriţe, pentru că nu stai prea bine la capitolul comunicare. Eşti un pic deprimat sau trist şi nu te poţi adapta mediului în care te afli. Ceilalţi nici nu observă că se întâmplă ceva cu ţine şi tu poate tocmai asta ai fi dorit: să fii luat în seama, întrebat ce e cu ţine, or anturajul străin în care te afli nu da semne de prea multă compasiune. Ai preferă să stai singur cu gândurile tale, dar nu face asta: nu de izolare sau de linişte ai tu nevoie acum, ci exact de agitaţia această din jurul tău care nu te lasă să aluneci pe pantă depresiei. Acceptă gălăgia din jur şi integrează-te în acest mediu, chiar dacă nu e pe placul tău pe de-a-ntregul. Îţi poate ridică moralul!

Leu

Renunţă la starea de apatie care te copleşeşte şi care te face să te priveşti pe ţine însuţi cu ochi critic, de parcă nimic nu-ţi place la ţine. Învaţă să te iubeşti mai mult aşa cum eşti, să te aprobi mai mult, pentru că dacă tu nu ai o părere bună despre ţine, cum ai vrea să o aibă alţii? Descoperă la ţine acele lucruri bune şi frumoase, acele calităţi care merită pus în valoare, deci lasă la o parte atitudinea exagerat de critică. Dacă tot vezi că ceva nu e în regulă la propria persoană, în loc să stai şi să-ţi torni cenuşă în cap privindu-te în cea mai sumbră lumina, începe să remediezi de pe acum problema.

Fecioara

Nu te cramponă aşa de trecut, chiar dacă acolo se află ceva foarte important pentru securitatea ta generală. Trecutul s-a dus, lasă-l acolo la locul lui şi acum concentrează-te asupra prezentului, pentru că aici se petrec cele mai importante lucruri. Cu cât eşti mai bine ancorat în evenimentele în derulare, cu atât le vei duce mai repede şi mai bine la îndeplinire. Dacă mereu te opreşti din elan că să mai faci câte un ocol înapoi în timp, pierzi din randament şi baţi pasul pe loc. Nu te mai gândi la ce ai făcut înainte sau de unde vii, ci acum contează doar etapă actuală care se construieşte promiţător sub ochii tăi.

Balanţă

Ai ajuns la capătul unui proiect şi poţi culege roadele, dar nu te grăbi să tragi tot succesul doar pe turtă ta, pentru că aţi lucrat mai mulţi umăr la umăr pentru această reuşită. A venit vremea să sărbătoriţi împreună victoria, să va recunoaşteţi unii altora contribuţia, să va aduceţi reciproc felicitări şi mulţumiri. Nu uită cât de important e un mulţumesc sau un gest de recunoştinţă pentru că, hai, admite, nu ai fi ajuns aici de unul singur. Ai fost susţinut, completat, ajutat în permanentă, deci acum poţi să aduci elogii celor care au avut o contribuţia salvatoare la motivul tău de bucurie!

Scorpion

Ai multe detalii la dispoziţie şi nu ştii cum să le aranjezi că să aibă toate laolaltă un înţeles. Par complet diferite unele de altele, parcă s-ar bate cap în cap sau fac parte din domenii total diferite, dar nu te grăbi să elimini niciunul. Mai ai nevoie să acumulezi câteva informaţii şi vei vedea că vor începe să se lege perfect. Chiar şi chestiuni ce par diametral opuse se vor uni la un moment dat într-un sens comun, semn că nimic din ceea ce ştii, ceea ce afli sau primeşti nu e întâmplător. Vei şti să le concentrezi pe toate în aceeaşi direcţie favorabilă reuşitei, dar încă mai trebuie să înţelegi unele aspecte. Ai răbdare, se va clarifica situaţia!

Săgetător

Chiar dacă planurile la care îţi aduceai cu mult sârg contribuţia par să se fi încetinit, îţi convine acest ritm, pentru că îţi permite să te concentrezi mult mai bine la ce ai de făcut. Dacă ai fi zorit de la spate de termene limita sau alte condiţii stresante, nu ai fi dat randament, deci bucură-te că nu e nimic care să te împingă de la spate să te mişti mai iute. Ia-o încet şi nu sări peste etape, pentru că fiecare detaliu contează la reuşită finală. Poate cineva îţi cere să nu te mai grăbeşti, pentru că – ştii şi tu – grabă strică treaba, şi fie că-ţi place, fie că nu, trebuie să te supui modului de înaintare impus de un superior. Ascultă-l, ştie ce spune!

Capricorn

Nimereşti într-un mediu nu tocmai plăcut, în care planează emoţii negative, tristeţe, probleme, dar la care tu, personal, nu ai nicio soluţie. Pentru că nu poţi face nimic că să alungi această atmosfera nefastă, cel mai bine ar fi să te retragi înainte de a te influenţă şi pe ţine. Energia pe care o emit cei din jur e mai puternică decât dorinţa ta de a-i ajută să depăşească impasul, încât ei sunt cei care te vor trage după ei în jos, nu tu pe ei la lumina. Decât aşa, supus unui tratament de deprimare, mai bine pleci tu primul de aici şi-i laşi să se descurce singuri cu supărările lor. Tu nu ai nicio legătură cu ele!

Vărsător

Se apropie un moment culminant în activitatea profesională, cum ar fi un interviu de angajare, un concurs pentru obţinerea unui job sau a unei funcţii superioare, un examen în urmă căruia vei putea trece la un nivel superior în carieră. Deşi ar mai fi ceva timp până la acel mare hop, tu te pregăteşti intens încă de pe acum, pentru că vrei să-ţi iasă toate că la carte. Orele sau zilele care te despart de acel moment sunt folosite înţelept, pentru a mai acumula ceva informaţie, pentru a învaţă toate detaliile la nivel teoretic astfel încât să laşi o impresie ireproşabilă şi a obţine notă maximă.

Peşti

Te întâlneşti cu un vechi amic despre care probabil nu mai ştiai nimic şi revederea este emoţionantă şi amuzantă. Este o ocazie excelenţă de a lega din nou relaţia care, în trecut, ţi-a făcut mare plăcere, încât profiţi de această ocazie pentru a vorbi despre tot ce s-a întâmplat în vieţile voastre în ultimii ani şi a reînnoda prietenia de odinioară. Trecutul revine în actualitate printr-un moment aparent neînsemnat, dar care, mai devreme sau mai târziu, îşi va arată utilitatea, că atare, dacă acest om revine în calea ta după atâta vreme, e semn că mai are încă un rol de jucat în destinul tău, deci reprimeşte-l în viaţă ta!

Horoscop 29 iunie 2016 oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *