Horoscop

Horoscop 3 august 2015

Unii sunt prea ocupaţi de propriile lor probleme că să te asculte pe ţine, ba chiar nici nu aud dorinţa ta de a le fi de ajutor, la nevoie, şi îl iau pe nu în braţe la orice propunere care vine din afară. Mai bine îţi vezi de ale tale, fără a insistă atât de mult să participi la discuţii sau să legi prietenii. În loc de gesturi de prietenie, primeşti semnale ostile de respingere.

Taur

Nu te poţi debarasa de o amintire urâtă la care tot revii iar şi iar, aproape obsesiv. Ar fi cazul să confrunţi acest adevăr odată pentru totdeauna, să nu mai ascunzi gunoiul sub preş, cum se spune, şi să te întorci în acel punct pentru a repara ce se mai poate. E un act de voinţă să priveşti trecutul cu detaşare, pentru a şterge acea pată pe care o tot duci după ţine. Dacă fugi de ea şi o tot cosmetizezi, cu speranţa că nu se vede, te înşeli, ci cel mai bine e să o recunoşti şi să iei măsurile de rigoare pentru a readuce totul la normal, fără teamă de consecinţe.

Gemeni

Nu pune la suflet ironiile şi replicile acide îndreptate azi spre ţine. Le faci tu să pară mai grave decât sunt, pentru că cei care ţi se adresează azi încearcă, de fapt, să fie amuzanţi, să te atingă prieteneşte, pentru a te motiva mai mult. Nu privi aceste replici jucăuşe că pe un atac la persoană, pentru că nu are nimeni asemenea intenţii, ci pur şi simplu unii nu prea ştiu să-şi adapteze tonul că ceea ce spun să sune într-adevăr a glumă. Întoarce-le şi tu vorbele cu aceeaşi moneda, pentru că nu e indicat să ripostezi agresiv la o banală poantă ce se dorea a fi simpatică, doar.

Rac

Nu fi comod în a-ţi face dreptate, dacă simţi că cineva a greşit major. Da, a te lupta cu minciună şi cu răutatea nu e uşor, e un război al nervilor, dar dacă tu consideri că celălalt e vinovat, trebuie să îţi iei inima în dinţi şi să te ridici împotriva greşelilor sale. Lupta cu cei care greşesc, fie că ţi-au greşit ţie, fie că îmbraci haina de justiţiar pentru alţii care nu au putere să lupte. Vei dobândi victoria finală numai dacă depăşeşti faza această de uşoară neîncredere şi lene, în care ai fi tentat să spui, înainte de orice: nu va merge! Ba orice se poate dacă apelezi la legile corecte, la dovezile cele mai solide, şi se va face lumina şi dreptate!

Leu

Sursă cea mai puternică de energie pozitivă pentru ţine, acum, e familia. De acolo primeşti toate resursele de care ai nevoie: şi iubire, şi susţinere, şi optimism, şi bucurie, cam tot ce ai nevoie pentru o viaţă armonioasă şi împlinită. Familia este în centrul universului întotdeauna, dar azi parcă se petrece ceva şi mai deosebit! Ocupă-te şi tu mai mult de cei dragi, pentru că orice sursă de energie trebuie şi ea alimentată, nu-i aşa? Dacă ei te încarcă pe ţine de atâtea lucruri minunate, la fel trebuie să oferi şi tu înapoi. Schimbul de energie pozitivă este susţinut reciproc şi fiecare se bucură astfel de darurile celuilalt.

Fecioara

Primeşti o veste despre felul în care ar putea evolua nişte evenimente în perioada următoare, dar nu eşti deloc mulţumit de ce auzi. Aluneci încet într-o stare de depresie, de abandon, de neputinţă, pentru că nu există nimic bun de care să te poţi agaţă. Nu te mai interesează nimic din ceea ce făceai dacă nu sună promiţător sensul în care te îndrepţi, că atare aproape că eşti dispus să laşi lucrurile să moară de la sine, fără a mai depune nici un efort. Dacă ţi-ai recăpăta un pic speranţa, ai găsi în ţine şi forţă de a continuă.

Balanţă

Cel mai bun profesor pentru ţine acum e vocea ta interioară pentru că de acolo primeşti o mulţime de îndrumări înţelepte care merită ascultate. Nu ţine cont de nimeni altcineva decât de ceea ce auzi în momentele tale de linişte şi meditaţie, pentru că de acolo vin acum sfaturi utile, instrucţiuni demne de urmat! Se vede că ai învăţat multe de la viaţă şi acum ştii mai bine ce ai de făcut, deci nu trebuie decât să-ţi găseşti o clipă să stai de vorba cu ţine însuţi şi ideile vin valuri-valuri. Vocea ta interioară e de fapt acumularea atâtor informaţii şi cunoştinţe de pe parcursul anilor anteriori, iar acum are tot dreptul să vorbească răspicat.

Scorpion

Ai alături de ţine o persoană care te încurajează, îţi da încredere în ţine însuţi, te susţine trup şi suflet, deci îl poţi numi cel mai bun prieten! Te ajută într-o situaţie care lui îi este deja cunoscută, a trecut şi el prin ceva similar, şi nu te lasă să pierzi timp preţios căutând soluţii pe care el deja le deţine. Ţi le împărtăşeşte cu bucurie şi cu atât mai mare e satisfacţia să de a-ţi fi de ajutor cu cât vede că tu chiar îi urmezi sfaturile şi îndrumările. De aici se poate lega o relaţie de succes, din care ai multe de învăţat.

Săgetător

Timpul se dovedeşte a fi cel mai mare inamic al tău, pentru că ai mai avea nevoie de câteva ore pentru un anumit scop şi nu ştii de unde să le scoţi. E o chestiune de organizare eficientă a orelor pe care le ai totuşi la dispoziţie, renunţând, pe cât posibil, la sarcinile care nu sunt urgenţe, la treburile minore care mai pot aştepta, la sarcinile pe care le mai poţi pasă şi la alţii. Iată câte soluţii ar mai fi la dispoziţie şi, dacă te foloseşti de ele, vei vedea dintr-o dată cât se goleşte lista ta de sarcini şi vei găsi acele ore de care mai ai nevoie! Începe, deci, să faci puţină ordine prin agenda şi să dai afară ceea ce nu e obligatoriu în acest moment.

Capricorn

O piedică apare în planurile tale absolut din senin! E o veste căzută că din cer care te ia prin surprindere şi, pe moment, ai tendinţa de a spune că e un ghinion, că e un hop imposibil de trecut. nu renunţă la lupta, poate da, acum pare greu să depăşeşti impasul, dar nimic nu apare fără a ţi se pune la dispoziţie şi toate resursele de a face faţă momentului. Chiar dacă piedică apare că din senin, ai să vezi că odată cu ea vine şi ideea inspirată de a depăşi hopul şi de a merge mai departe mai bine decât credeai. Poate e o schimbare bruscă de direcţie la care nu te-ai gândit înainte, dar se va dovedi a fi mai bună decât sensul pe care mergeai anterior. Nu i te opune: acceptă provocarea!

Vărsător

Mare grijă la tranzacţiile financiare ale acestei zile, pentru că trece un oarecare risc prin portofelul tău. Ori eşti chiar tu pe cale să închei o afacere proastă, să cumperi un obiect care, mai târziu, se va strică, ori trebuie să deturnezi o suma mai mare de bani într-o direcţie neplăcută, cum ar fi o amendă, repararea unui obiect de care ai mare nevoie şi care s-a defectat, o factură uitată. Ai fi avut nevoie de acei bani pentru cu totul alte scopuri şi când acolo trebuie să-i direcţionezi spre acest scop deloc plăcut. Surprizele de natură financiară au o tentă negativă, că atare calculează fiecare bănuţ cu prudenţă.

Peşti

Simţi nevoia să spui şi altora care sunt visele tale cele mai mari din acest moment şi e o plăcere să descoperi că au şi alţii scopuri similare. Din schimbul de idei şi de opinii se poate naşte o strategie comună care va poate duce mai repede spre împlinirea acelui vis. Dacă v-aţi putea uni forţele pentru a clădi împreună acelaşi proiect, ar fi ideal, deci vorbeşte cu cei care gândesc că ţine şi vor acelaşi lucru, să vedeţi cum puteţi coopera. Şi tu ai multe lucruri interesante să le transmiţi, şi ei au informaţii care te pot ajută pe ţine, deci discuta permanent despre planurile comune, pentru că veţi pune la un loc un arsenal perfect de idei, informaţii, cunoştinţe ce va pot susţine în planul vostru cel mare!

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *