Horoscop

Horoscop 3 februarie 2016

Nu te deranjează deloc să lucrezi pentru alţii, pentru că ştii că rolul tău, prin exemplu personal, e să-i ghidezi pe cei care încă îşi caută calea. Tu ştii ce faci, şi le poţi arată şi lor ce trebuie să facă, dar nu te rezumi doar la informaţii teoretice adunate de prin cărţi, ci pui efectiv umărul pentru a le arată practic ce e de făcut. Te vor privi cu recunoştinţă şi cu admiraţie, pentru că ai uitat de timpul şi treburile tale pentru a dărui ceva din bagajul tău de informaţii celor aflaţi la început de drum.

Taur

Ai un puternic sentiment de satisfacţie, de parcă muncă ta a ajuns la momentul culegerii roadelor. Vin bani, asta contează, şi deja ai planuri mari cu ei. Poţi să visezi la vremuri prospere, la abundenţă, pentru că mintea ta e că un magnet care atrage spre ea tot ce poate fi mai bun. Dacă banii sunt ceea ce ai tu mai mare nevoie acum, invocă-i cu încredere, cu intensitate şi crede cu tărie că sunt în drum către ţine. Legea atracţiei funcţionează de minune în cazul tău, deci ajunge doar să-ţi doreşti cu intensitate un lucru, iar el se va manifestă curând în faţă ta. Cheamă prosperitatea! Cheamă norocul! Cheamă bogăţia!

Gemeni

Faci parte dintr-un colectiv un pic dezlânat, în care nu există o organizare foarte precisă şi toată lumea face ce vrea. Această libertate aparenţă de mişcare şi de gândire este, în final, benefică, pentru că oferă tuturor celor prezenţi spaţiul şi timpul necesar pentru a gândi în voie. E un fel de brain storming, în care toţi îşi dau cu părerea în libertate deplină. Va veni şi momentul când toate aceste idei disparate vor începe să se lege şi să se îndrepte spre o soluţie eficientă, că atare alătură-te şi tu acestui colectiv şi lasă imaginaţia să zboare. Nu aţi ajuns încă la capăt, sunteţi încă duşi de curent, dar important e că sunteţi toţi duşi de acelaşi curent!

Rac

Nu cere rezultate imediate, pentru că planul la care îţi aduci contribuţia de ceva vreme, evoluează lent, dar bine. Imaginează-ţi proiectul la care lucrezi că e că recolta de fructe de la toamna. Tu abia ai plantat puieţii, abia ai udat rădăcina, nici nu au înflorit, şi deja faci planuri ce faci cu recolta? Ai răbdare, treci prin toate fazele doreşti ale acestui demers şi într-o zi vei culege şi roadele mult visate. Sunt situaţii care necesită un anumit curs, un ritm normal care nu poate fi schimbat pentru nimic în lume, că atare tu trebuie să fii cel care-şi ţine sub control impulsivitatea şi grabă, nu să încerci să grăbeşti cursul lucrurilor.

Leu

Te afli într-un anturaj care te face şi pe ţine depresiv, cu oameni care îl iau pe nu în braţe la orice, dar tu nu trebuie să te laşi influenţat de această atmosfera sumbră. Dimpotrivă: tu eşti plin de energie şi îi poţi trage tu pe ceilalţi după ţine înapoi la lumina, că atare nu te complace în starea lor negativă. Tu ai curaj să faci lucruri nemaifacute, ai chef de acţiune, eşti gata de orice aventură, dar nu prea ai cu cine face echipa. Poate e bine să faci abstracţie total de mediul în care ai nimerit, care nu te susţine şi nu te motivează, dar aşa te poţi tu afirmă mult mai bine. Ei stau pe loc, tu iei avant. Ei dau înapoi, tu alergi înainte! E momentul în care îi poţi depăşi rapid!

Fecioara

Tu te aşteptai la o adevărată aventură palpitantă şi, în schimb, primeşti ceva cât se poate de banal, ceea ce naşte dezamăgire în sufletul tău. Dacă nu ai fi ridicat ştacheta atât de sus, dacă nu ţi-ai fi făcut vise imposibile cu privire la rezultatele acestui demers, poate acum ai fi fost mult mai mulţumit de roade, dar aluneci într-o zona de dezinteres şi plictiseală, spunându-ţi: asta-i tot? Nu privi lucrurile astfel, pentru că sigur ai obţinut ceva care merită să fie apreciat, chiar dacă nu e atât de strălucitor şi de special pe cât ai visat tu. Mulţumeşte-te cu atât, într-o zi vei îi vei găsi utilitatea. Nu cumva ţi-ai imaginat mai mult decât puteai primi?

Balanţă

Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea e o plăcere să te întorci acasă după o zi solicitantă, pentru că ştii că acolo cei dragi te vor răsfaţă cu atenţie, cu gesturi de afecţiune, cu sprijin necondiţionat. Poţi fi actor principal al unui moment impresionant, de o sensibilitate aparte, care poate stoarce şi câteva lacrimi, deci te poţi aştepta la veşti dintre cele mai speciale care vizează familia ta: o viitoare căsătorie, mutarea în casă nouă, o declaraţie de dragoste unică, naşterea unui copil sau orice alt moment cu iz de unicat care va uneşte pe toţi laolaltă pentru a va bucură la intensitate maximă.

Scorpion

Ceva nu iese aşa cum ai sperat, dar nu te lasă copleşit de impasul de moment, căci totul are rezolvare dacă nu te pierzi cu firea şi nu aluneci spre depresie. Poate te trezeşti cu vreo problema de sănătate peste noapte care îţi strică toate planurile şi în loc să ieşi şi să te simţi bine, eşti consemnat la domiciliu printre medicamente. Poţi da piept şi cu surprize neplăcute, cum ar fi o până de cauciuc în mijlocul unei călătorii, un musafir nepoftit exact când doreai să pleci de acasă, tot felul de lucruri pe care, oricum le-ai privi, tot că pe un mic dezastru le resimţi!

Săgetător

Mare grijă la tonul pe care îl foloseşti astăzi în relaţia cu o persoană cu care nu te mai înţelegi foarte bine de la o vreme. Sunteţi amândoi iritaţi, irascibili, şi orice fleac va poate aduce pe marginea unei despărţiri agresive. Nervii ajung la cote maxime şi de o parte şi de altă încât vei vedea că finalul acelei colaborări e din ce în ce mai aproape. Dacă ajungi la concluzia că nu mai are rost să lupţi pentru a salva relaţia, că nu mai are nimic bun de oferit, poate ar fi bine s-o închei, dar pe cale paşnică, lăsând totuşi loc de bună ziua. A va aruncă unul altuia injurii, nu e chiar aşa de plăcut.

Capricorn

Prietenii nu răspund întotdeauna prezent aşa cum ai dori tu, dar nu trebuie să le pui la îndoială intenţiile sau sentimentele. Trec şi ei prin propriile momente dificile când nu sunt atenţi la nevoile celor din jur, că atare, exact acum când ai chemat pe cineva drag alături de ţine să te încurajeze, el fuge de ţine. Încearcă să fii tu cel care îi stă aproape într-un astfel de moment, deci nu-l consideră nici egoist, nici insensibil, ci încearcă să înţelegi tu ce se petrece în inima lui. Poate chiar distanţă la care te ţine e o dovadă de prietenie adevărată, că să nu te implice şi pe ţine în problemele sale. Vrea să le rezolve singur.

Vărsător

Nu te înţelegi cu nimeni în jurul tău, dar dacă ai fi mai atent ţi-ai da seama că problema nu e la cei din anturaj, care nu au absolut nimic cu ţine, ci e chiar la propria ta persoană. Tu eşti cel nervos, irascibil, pus pe harta la orice, nu ceilalţi, care, culmea, chiar te înconjoară cu simpatie şi toleranţă, de parcă ar înţelege că eşti nervos şi te lasă în apele tale. Fă un efort să-ţi ajustezi tonul şi manierele când intri în contact cu cei pe care nu-i cunoşti, pentru că ai putea crea o imagine greşită asupra ta. Tu nu eşti aşa de obicei, deci adu-ţi aminte de valorile pe care tu le reprezinţi cel mai bine: amabilitate, sociabilitate, diplomaţie.

Peşti

Un prieten apropiat înţelege cel mai bine prin ce treci şi merită să-l asculţi, pentru că ştie ce spune. El îţi vorbeşte din propriile sale experienţe, a trecut şi el de mai multe ori prin ceea ce te macină pe ţine acum, deci nici nu are rost să-ţi baţi capul să găseşti singur soluţii când el îţi oferă deja o reţeta verificată ce a avut efect. Chiar dacă, pe moment, ai dori să treci şi tu prin aceeaşi lecţie, că să înveţi din propriile greşeli, ar merită să urmezi sfaturile primite pe tavă, că să nu pierzi timp preţios mai apoi să repari oalele sparte. E minunat să ai pe cineva alături, gata să-ţi împărtăşească din ceea ce ştie.  

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *