Horoscop

Horoscop 30 noiembrie 2015. Eşti hotărât să schimbi multe în viaţă ta

Berbec
Relaţiile amoroase capătă o coloratură nouă astăzi. Este posibil să discuţi cu cineva din străinătate sau cu cineva mai în vârstă decât ţine, obţinând astfel o deosebită plăcere şi relaxare mentală. Pe de altă parte este rost de distracţii şi aventuri. Întâlnirile cu prietenii sunt benefice şi amuzante. Chiar şi hobby-urile au şanse bune de manifestare.

Taur
Dorinţa de a stă acasă, printre cei dragi este mare şi uşor de îndeplinit. Chiar dacă în afară casei ai multe treburi de făcut, organizându-ţi riguros timpul te vei descurcă foarte bine cu toate. Ai succes în a planifică bugetul comun cu membrii familiei, iar propunerile tale privitoare la investiţii sau achitarea datoriilor vor fi acceptate rapid.

Gemeni
Debutul saptmanaii îţi aduce în atenţie persoanele din anturajul apropiat. Este posibil să întâlneşti multe cunoştinţe, prieteni vechi, rude sau să vorbeşti cu aceste persoane prin intermediul mijoacelor artificiale. Schimbul de informaţii este benefic pentru toată lumea. Evita să povesteşti despre planurile şi intenţiile tale personale!

Rac
Se pare că-ţi vor creşte veniturile astăzi, datorită activităţii profesionale desfăşurate la un loc de muncă. Sau afli informaţii preţioase legate de modificarea condiţiilor de muncă, a colegilor sau a salarizării. Totodată este posibil să primeşti oferte de colaborare, care promit serios să-ţi aducă venituri substanţiale. Fii cumpătat la cheltuieli!

Leu
Eşti hotărât să schimbi multe în viaţă ta, începând cu propria-ţi persoană, continuând cu relaţiile şi cu situaţiile în care eşti implicat. Minunat este că din partea celor dragi primeşti spirjin în acest sens. Poveţele, exemplele de viaţă, soluţiile oferite pentru a îmbunătăţi multe şi mărunte oferite de aceste persoane îţi vor bucură sufletul şi relaxa mentalul.

Fecioara
Ziua te predispune la odihnă şi discreţie. Se pare că cel mai bine te simţi acasă, printre cei dragi. Dozează-ţi eforturile, vorbeşte puţin şi implică-te doar în activităţile care-ţi fac plăcere. Chiar dacă este posibil să te necăjească sănătatea este vorba despre ceva pasager. Plimbările în aer liber alături de un prieten drag îţi sunt de mare folos.

Balanţă
Debutul săptămânii îţi aduce în preajma prieteni, dar şi oameni din segmentul profesional care te susţin la serviciu. Tendinţa de a vorbi mult, de a oferi amănunte despre planurile şi intenţiile tale personale şi profesionale este greu de stapit şi astfel devine păguboasă. Fii prudent, linişteşte-ţi mentalul şi vorbeşte strictul necesar.

Scorpion
Este posibil să fii invitat la evenimente sociale sau la reuniuni cu multă lume. Toate acestea te vor costă sume importante de bani sau va trebui să oferi cadouri costisitoare. Până la urmă te vei simţi bine, îţi va plăcea să fii în centrul atenţiei şi să aduci o bucurie celorlalţi, fie oferindu-le sfaturi pertinente, fie lucruri materiale valoroase.

Săgetător
Ziua este favorabilă activităţilor culturale, studiului, învăţării, dar şi pentru dialoguri cu persoane aflate în străinătate. Participarea la întruniri pe teme filozofice, spirituale sau la cursuri scurte sunt alte propuneri minunate. Pe de altă parte te poţi gândi la o călătorie îndepărtată şi deja să începi demersurile pentru realizarea ei.

Capricorn
Gândurile îţi sunt atrase de segmentul financiar comun cu partenerul de viaţă, rudele sau colaboratorii. Ai şanse bune de a-ţi achita facturile, taxele, plata unor servicii de care ai beneficiat sau mai beneficiezi încă, dar şi alte tipuri de datorii. Persoanele mai în vârstă decât ţine te vor spirjini în demersurile tale financiare şi nu numai.

Vărsător
Este o zi în care relaţiile parteneriale sunt importante. Dinspre prieteni vin informaţii bune privitoare fie la relaţia cu partenerul de viaţă, fie la o relaţie profesională aflată în curs de desfăşurare. Neplăceri pot apărea numai de la bugetul comun cu alţii, însă cu puţin efort şi bunăvoinţa se vor lămuri amiabil toate aspectele.

Peşti
Probabil că ţi-ai propus să rezolvi multe treburi personale sau profesionale. Cele mai solicitante relaţii sunt cu şefii. Fii prudent la serviciu şi ocupă-te mai întâi de sarcinile de lucru care-ţi revin în mod curent. Tendinţa de a lucra peste puterile tale este mare şi dificil de gestionat. Oboseală şi suprasolictarea nervoasă le poţi resimţi serios.

sursa: jurnalul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *