Horoscop

Horoscop 31 mai 2016: Află ce îţi rezervă astrele pentru ultima zi din această primăvară

Berbec

De dragul familiei eşti capabil de orice, fiind convins că şi ei ar face la fel pentru ţine. Dar vai, ai putea avea o surpriză foarte neplăcută când vei vedea realitatea. Cândva ai făcut ceva important pentru cineva drag iar acum, când ar fi momentul potrivit să-ţi întoarcă serviciile, descoperi că ori nu e de găsit, ori caută scuze că să scape de responsabilitate, ba chiar încearcă tot el să profite de ţine, pentru că cerşeşte milă şi ajutor. Nu pici tu din nou în această plasa, dar te poţi trezi la realitate că să cunoşti astfel cum e omul atunci când ai avea nevoie de el.

Taur

Nu te aştepta că marile tale planuri de acum să se concretizeze peste noapte deoarece ţi se va cere o imensă răbdare. Important e că ele sunt posibile, deci nu contează cât de mult va dura de vreme ce vei ajunge într-un final la rezultatele promise. Primeşti de undeva chiar o garanţie că, odată şi-odată, toate se vor aşeza conform planurilor tale de acum, că atare adună-ţi toate forţele cu speranţa că nu mai e mult până la victorie. E doar o chestiune de timp!

Gemeni

Dai piept cu o situaţie neprevăzută care-ţi taie tot elanul. Când vezi că nu a ieşit conform planurilor, ai tendinţa de a le privi pe toate în negru şi să scoţi în evidenţă doar lipsurile şi dezavantajele. Nu toate ies că la carte, mai există şi momente critice pe parcurs, dar din toate ai ceva de învăţat. Deşi nu ai primit ceea ce ai sperat, cu siguranţă ţi se oferă altceva în schimb care să te mulţumească, deci nu te cramponă de un singur tel, pentru că dacă nu îl împlineşti, decepţia pune stăpânire pe ţine.

Rac

Ai muncit mult la un proiect de durata care se apropie acum de sfârşit. Că la orice final de drum, este vremea unei recapitulări generale din care să îţi dai seama dacă ai rezolvat tot ce ai intenţionat la început şi dacă ţi-ai atins cu brio ţelurile propuse. Ultimele retuşuri se fac acum, pe loc, şi după ce vei pune şi punctul final, vei fi mândru de roadele culese. Poate roadele se numără în bani sau doar în satisfacţia muncii împlinite, dar nu te grăbi să începi deja altă activitate. Ia o pauză!

Leu

Ai ocazia de a poveşti de un succes din trecut care stă la baza reuşitei tale de astăzi. Mai sunt încă persoane care n-au auzit de unde provii, ce ai făcut în trecut, cu ce te-ai lăudat în anii anteriori, deci scoate-ţi palmaresul de la naftalină şi spune singur care îţi sunt realizările mai vechi. Dacă tu nu spui, cine s-o facă? Lasă modestia la o parte şi spune celor dispuşi să asculte prin ce etape ai trecut până ai ajuns aici. Poţi fi un exemplu şi pentru alţii care încă mai vâslesc din greu să te ajungă!

Fecioara

Eşti plin de solicitudine şi te arăţi dispus să cooperezi în orice plan, chiar şi în acelea în care nu eşti pe deplin de acord cu ideile vehiculate. Eşti persoană cea mai conştientă de importantă dialogului paşnic pentru a redresa situaţia de faţă, tocmai de aceea eşti tu primul care cedează în cazul în care atmosfera devine apăsătoare. Ce rost să o ţii doar pe a ta, când se poate discuta şi altfel? Ideile pe care le propui sunt menite să aducă totul la normal, dar prezintă-le calm.

Balanţă

Un noroc de zile mari vizează situaţia ta materială, dar asta nu înseamnă că trebuie să dai buzna în prima agenţie loto şi să dai tot ce ai pe un loz. Norocul apare sub o altă formă, că o idee practică foarte bună care, dacă va fi folosită eficient, va atrage bani în plus în viitor. Acţiunile de durata în care eşti implicat de ceva vreme pot fi rezolvate acum extrem de uşor, printr-o idee genială ce face că totul să ajungă mai repede la ce ţi-ai propus. Şansă apare sub formă unei ieşiri neaşteptate dintr-o zona în care nimic nu se mai urnea.

Scorpion

Discuţiile pe care le porţi cu partenerul de viaţă au un efect pozitiv asupra voastră, în cuplu, iar respectul şi încrederea reciprocă se amplifică. La tot ce propui tu, din partea celuilalt vin doar cuvinte de încurajare şi intenţii sincere de a participa trup şi suflet, tot aşa cum şi tu spui imediat da la tot ce are partenerul de spus. Reuşiţi să conlucraţi excelent, punând fiecare în joc calităţile care i se cer pentru o relaţie minunată: unul investeşte suflet, celălalt raţiune, unul deschide drumul, celălalt urmează.

Săgetător

Fii intransigent şi nu permite nimănui să se abată de la reguli, că nu cumva să ai tu de suferit de pe urmă eventualelor lor erori. Ia legea în mâna şi fă-o pe justiţiarul acolo unde e nevoie, pentru că azi adevărul e de partea ta. Poţi demască pe cei care nu respectă legile, pe cei care au minţit sau ţi-au înşelat încrederea, dar numai tu decizi dacă măsurile pe care le iei sunt categorice sau încerci să fii mai blând. Unde-i lege nu-i tocmeală, şi la fel te comporţi şi tu cu cei pe care-i consideri vinovaţi.

Capricorn

Eşti sfătuit să stai pe loc şi să nu duci mai departe planul la care îţi aduci contribuţia. O pauză sau doar o simplă detaşare de miezul evenimentelor îţi va oferi o altă perspectiva asupra acestei teme şi vei descoperi noi variante de abordare. Mai ai multe de învăţat, dar nu poţi ajunge la concluziile cele mai bune dacă nu treci şi prin momente critice. Piedicile au rolul de a te pune serios pe studiu sau să scormoneşti în mintea ta după soluţii eficiente pe care nici nu ştiai că le deţii.

Vărsător

Trebuie să-ţi ajustezi modul de a te adresa celor din jur în funcţie de relaţia pe care o ai cu aceştia. Ai grijă cum vorbeşti cu cineva drag, pentru că o reacţie impulsivă l-ar putea deranja foarte tare. La fel trebuie să fii atent ce ton foloseşti în relaţia cu subalternii sau cu rivalii, pentru că amabilitatea şi duhul blândeţii nu se potrivesc în situaţia de faţă. Cu fiecare trebuie să comunici altfel, de aceea trebuie să analizezi un pic relaţia pe care o ai cu fiecare.

Peşti

Eşti mai sigur pe ţine datorită roadelor concrete la care ajungi azi. Când vezi că eforturile tale au şi o urmare materială, fie că e vorba de bani,fie de un tel atins, eşti mai motivat şi tragi tare. Primeşti o suma de bani pe care ai planificat-o deja pentru o serie de plăti administrative şi gospodăreşti care nu mai suferă amânare, că atare vei plăti lumina sau chiria, orice altă factură care îşi aşteaptă rândul şi pe care nu o mai poţi amână. Te vei simţi mai bine după ce o vei aduce la zi.

Horoscop 31 mai 2016 oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *