Horoscop

Horoscop 4 august 2015

Azi deja întrevezi capătul acestui drum şi consideri că e un final bun, cu rezultate concrete, vizibile, bine meritate. Dacă mai poţi rezolva ceva acum, pe ultima sută de metri, grăbeşte-te, dar dacă eşti mulţumit de ceea ce ai construit, extrage concluzia finală şi pregăteşte-te să-i pui punct. Un final e de fapt şansă unui alt început, după aceea, dar bucură-te o vreme de ceea ce ai obţinut deja.

Taur

Nu eşti deloc în apele tale şi, pentru că nu ai curajul să te exprimi liber, din cauza unor inhibiţii sau a emotivităţii excesive, nu laşi o impresie prea bună. Eşti timid, greu te urneşti pentru a te apucă de treaba, pentru că eşti influenţat negativ de griji care nu te lasă să te manifeşti în voie. Posibil că anturajul să fie vinovat de stările tale emoţionale neplăcute, pentru că te afli în compania unor persoane pesimiste care discuta numai despre necazuri, lipsuri şi un viitor sumbru. Nu te poţi elibera de acest mediu şi începi să gândeşti la fel…

Gemeni

Participi azi la un fel de curs în care acumulezi informaţii noi şi o experienţă superioară în domeniul în care te pregăteşti temeinic. Discuţia pe care o ai cu un profesor sau cu un specialist clarifica o serie de întrebări care te macină şi simţi că lucrurile devin din ce în ce mai limpezi. Acum ştii mai bine ce ai de făcut şi priveşti cu multă recunoştinţă la cel care ţi-a împărtăşit din experienţă să bogată de viaţă. Prinde din zbor orice informaţie transmisă de cei care sunt cu un pas înainte pentru că ai numai de câştigat.

Rac

Dacă porneşti acum o acţiune nouă, ai toate şansele s-o vezi îndeplinită în timp foarte scurt, pentru că prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare. Momentul e perfect pentru o iniţiativa nouă, curajoasă, deci nu aştepta nici să-ţi spună alţii ce să faci, nici să te împingă alţii de la spate, pentru că azi contează curajul propriu de a spune start! Dacă eşti la începutul unei acţiuni de la care ai mari aşteptări în perioada următoare, fii sigur că momentul este excelent şi vei vedea cum se ridică toate repede şi bine, parcă ocrotite de noroc!

Leu

Ai mare grijă la declaraţiile de dragoste care ţi se fac azi, pentru că există riscul să pici în plasa unui mare mincinos. Se foloseşte de atuurile sale fizice, de talentul de a mestesugi cuvinte frumoase, de arsenalul sau irezistibil de seducţie pentru a ajunge direct în inima sau… în patul tău, şi, dacă te prinde într-un moment vulnerabil, naiv, sensibil, l-ai putea crede, spre nefericirea ta. Spune nu oricărei ispite sentimentale, chiar dacă inima ta conţine o imensă dorinţa de a iubi şi a fi iubit, dar ceea ce ţi se oferă azi într-un ambalaj atrăgător ascunde şi ceva periculos pentru suflet!

Fecioara

Apare un musafir nepoftit, dar care reuşeşte să anime atmosfera foarte bine în jurul sau, semn că era nevoie de un suflu nou în anturajul de care deja te-ai plictisit. E o figura proaspătă care adună din nou grupul în jurul sau şi umorul de care se foloseşte este cheia succesului când vine vorba de lucru în echipa. Într-o astfel de atmosfera, lucrezi altfel, pentru că veselia va lega mai bine relaţiile dintre oameni şi nimeni nu se mai simte constrâns să-şi ducă sarcinile la îndeplinire, ci le face din plăcere.

Balanţă

Ai o ocazie unică de a te afirmă, de a ieşi în faţă şi a-i demonstra atu-urile cu care eşti înzestrat. Este şansă ta, nu o rată din cauza unor slăbiciuni de moment. Ţi se cere putere de convingere, un dram de tupeu, curajul de a face ceva ce nimeni altcineva nu ştie, pentru că azi se remarcă numai oamenii care îşi cunosc cu adevărat propria valoare şi unicitate. Ai un aş puternic în mânecă de care trebuie să te foloseşti cu maximă încredere, pentru că o eventuală competiţie te poate propulsa chiar pe ţine în frunte. Fă un pas în faţă şi arată la ce eşti tu cel mai bun!

Scorpion

Nu e bine să te bucuri de răul altuia, dar dacă necazul lui vine că urmare a unor fapte rău intenţionate ale acestuia, nu poţi să nu jubilezi când îl vezi că-şi plăteşte acum propriile fapte. Chiar dacă nimeni nu e corect şi chiar şi tu, un om cinstit prin definiţie, mai apelezi uneori la gesturi necinstite, ai un sentiment ciudat de satisfacţie uşor maliţioasă că ţi-ai dat rivalul la o parte iar acesta suferă consecinţele fostelor sale erori. A venit vremea că acesta să plătească pentru ce ţi-a făcut, dar ai grijă să nu-i întorci lui gestul printr-un fapt la fel de reprobabil. Nu face că el doar din răzbunare!

Săgetător

Apreciezi mult prezenţa celui drag în viaţă ta, pentru că, de când îl cunoşti, toate sunt mult mai frumoase. Ai pentru el un respect fără margini şi sentimente profunde, pentru că datorită lui ai cunoscut iubirea adevărată. Azi totul pare mai frumos în cuplu, schimbul de emoţii este la cote maxime, şi, dacă încă nu ai pe cineva la suflet, poţi descoperi în preajma o persoană care corespunde perfect nevoilor tale afective. Te răsfaţă cu daruri şi gesturi de iubire, deci… cum să nu-l iubeşti?

Capricorn

Fii cu mare băgare de seama la bugetul propriu, pentru că azi trece un mare pericol prin calea ta. Numai prudenţă ta caracteristică te poate ţine departe de eventualele urmări nedorite, că atare rezistă oricărei ispite care-ţi face cu ochiul. Chiar dacă te atrage vreo afacere ce promite multe, chiar dacă vrei să cumperi un obiect de care crezi că ai mare nevoie, dacă te laşi convins de tentaţie rişti să rămâi fără o suma de bani ce se va dovedi a fi foarte necesară în altă direcţie. Nu intră în banii puşi deoparte cu alt scop şi încearcă să ţii banii la saltea, pentru că rişti să pierzi enorm, trecând de la plus la minus într-o clipă.

Vărsător

Intervenţia bruscă a altor persoane în treburile tale cade că un trăsnet, pentru că-ţi strică toate planurile. Dacă nu ai depinde de nimeni, lucrurile ar merge mai bine, dar mai sunt şi alte persoane implicate care mai mult te încurcă. Nu privi doar partea negativă a rolului celorlalţi în afacerile tale, pentru că vei descoperi că au şi un efect benefic asupra ta. Prin simplă lor apariţie neaşteptată, te obligă să-ţi aduni mai bine forţele şi să îţi argumentezi mai vehement părerile. Când eşti de unul singur, eşti tentat să te laşi furat de ideea că merge oricum…

Peşti

Este o zi excelenţă, în care pot avea loc doar evenimente deosebite. Te simţi centrul universului, pentru că în jurul tău gravitează numai veşti bune, oameni cu care ai ce vorbi, evenimente speciale. Ai numai motive de bucurie pentru că orice problema anterioară se poate rezolva azi că prin minune. Poţi întâlni o persoană cu care te simţi pe aceeaşi lungime de undă şi de aici se poate naşte o relaţie de viitor de toată frumuseţea. Că e o şansă de iubire sau de colaborare profesională, din acest moment se poate spune că ai câştigat un prieten.

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *