Horoscop

Horoscop 4 septembrie 2015

Ai nevoie, din când în când, să te rupi de toate, să nu te mai gândeşti la nimic decât la sufletul şi corpul tău, deci dedică-ţi această zi, în banalitatea ei, odihnei tale. Spune nu la orice provocare ce vine către ţine. Închide telefonul şi calculatorul, nu răspunde la nicio propunere care ar cere de la ţine chiar şi cel mai mic efort, pentru că această zi are rolul de reîncărcare a bateriilor. De mâine vei fi iar disponibil!

Taur

Eşti în faţă unei noi şanse de iubire şi e absolut firesc să ai emoţii. Ţi s-au aprins din nou călcâiele, dar te cam grăbeşti! Nici nu s-a terminat bine prima voastră întâlnire, că tu vrei deja să treci mai departe, la o etapă superioară în relaţie! Ia-o mai uşor, chiar dacă eşti îndrăgostit lulea, pentru că şi paşii aceştia de început au rolul lor: de a va cunoaşte mai bine, de a aprinde şi mai mult flacăra, de a atrage atenţia unul asupra celuilalt. Dacă vrei să treci la etapă următoare, pierzi o mulţime de senzaţii minunate!

Gemeni

Este un moment crucial, care poate avea efecte asupra întregii tale existente, tocmai de aceea nu trebuie să-l tratezi cu superficialitate. Nu te grăbi să extragi concluzii, să iei decizii finale, să pui punct definitiv, pentru că orice afirmaţie sau declaraţie emisă cu iz categoric nu va mai putea fi schimbată. Un da sau un nu foarte ferm spus acum sus şi tare va deveni punct de referinţă pentru cel care vei fi de acum înainte, de aceea ar fi bine să-ţi expui punctul de vedere după o analiză suficient de atentă, de profundă şi de îndelungată, că să nu regreţi mai târziu grabă cu care ai luat decizia. Nu-ţi spune nimeni să decizi pe loc, deci ia-ţi timp suficient de gândire!

Rac

Ai nevoie de un ajutor pentru a putea trece la etapele următoare ale unui proiect în care eşti direct implicat. Sfatul pe care îl primeşti astăzi se va dovedi a fi extrem de util, salvator pentru ţine, deoarece ai multe de învăţat de pe urmă celor tocmai aflate. Cineva a trecut deja printr-o situaţie similară şi s-a lovit de probleme similare, că atare ai numai de câştigat dacă asculţi ce-ţi împărtăşeşte din experienţele sale. Vei putea aplică uşor ceva din îndrumările sale, astfel încât să nu pierzi vremea cu aceleaşi hopuri că şi el. Oferă soluţii deja testate.

Leu

La câtă pasiune pui tu în relaţiile cu cei din jur, te-ai aştepta că şi ceilalţi să-ţi răspundă la fel, dar te înşeli. Nu ai parte nici de amabilitatea speraţa, nici de semne de afecţiune sau de simpatie, de parcă ai atrage alături de ţine inamici, nu prieteni. Fii deci mai atent cum te dedici lumii pentru că, orice ai facem tot va ieşi cineva şifonat şi îşi va elibera nervii pe ţine. Fii sigur că nici nu merită să investeşti atâta energie în relaţiile cu cei din preajma ta azi, pentru că, mai devreme sau mai târziu, îşi vor arată latura ostilă. Dacă dispar din cercul tău de amici, nu e nicio pagubă!

Fecioara

Combină cu succes cele două calităţi ale tale de care, cel puţin azi, dai dovadă din belşug: e vorba de tenacitate, rezistenţă, prudenţă la care se adaugă un plus de tupeu şi de dorinţa de a schimbă ceva. Din această combinaţie de forţe nu poate ieşi decât un rezultat excelent care va stă la baza succeselor tale viitoare. Lasă timiditatea şi modestia deoparte, pentru că acum câştigă cei îndrăzneţi, cei care fac un pas în faţă cu încredere maximă în propria valoare. Tu te poţi află azi printre cei de acest gen!

Balanţă

Nu ştii cum să reacţionezi la evenimentele acestei zile, deoarece conţine câte puţin din toate. Ai şi motiv de bucurie, dar şi de îngrijorare, ai şi ceva de câştigat, dar şi ceva de plătit, deci e complicată situaţia. Mai greu va fi dacă şi părerile din jur vor fi împărţite, pentru că unii te vor influenţă într-un sens pozitiv, în timp ce alţii te vor împinge în extremă cealaltă. Fii moderat, nici nu sări în sus de bucurie, dar nici nu privi totul că pe un dezastru, pentru că poate fi un moment care trece de la plus la minus şi invers în timp foarte scurt. Aşteaptă să se aşeze pe un făgaş stabil înainte de a extrage concluzia.

Scorpion

Lasă-te ghidat într-o direcţie nouă de oameni care au experienţă în acel domeniu. Nu orbecăi de unul singur fără să ştii foarte clar ce ai de făcut sau încotro mergi, că să nu pierzi timp şi energie inutil, fără rezultate palpabile. Altfel lucrezi sub directă conducere a unor persoane care se pricep, pentru că această poate fi chiar meseria lor: de profesori, de îndrumători, de consilieri care îşi pun cunoştinţele în slujba ta. Deocamdată nu prea ştii unde duce acest drum, dar merită să ai încredere în instrucţiunile primite şi să le urmezi că la carte.

Săgetător

Nu te cramponă de un singur aspect spre care îţi canalizezi toată energia, pentru că uneori pot apărea şi alte variante care pot fi acceptate pe parcurs. De aceea ţi se cere un dram de flexibilitate, pentru a te plia pe ceea ce ţi se oferă. Dacă insişti să obţii un anumit lucru dintr-o singură direcţie şi acesta nu vine conform aşteptărilor, ai putea suferi o decepţie, or aşa, având la dispoziţie alternative din mai multe părţi, vei putea imediat să schimbi macazul spre altceva mai bun. Fii maleabil, adaptabil, acceptă opţiunile care apar, pentru că aşa gama de alegeri şi de urmări devine mult mai bogată.

Capricorn

Ţi-ai pierdut încrederea în şansele de reuşită ale unei acţiuni şi, cât timp nu apare nimic care să-ţi ridice moralul, stai pe margine fără să mai faci nimic. Dacă te închizi singur într-o carapace sumbră, rişti să ratezi o mulţime de ocazii bune care vor trece pe lângă ţine şi pe care nu le vezi din cauza atitudinii negativiste la tot ce ţi se propune. Te-a copleşit pesimismul şi ai tendinţa de a vedea în jur doar ce e mai rău, când, cu siguranţă, trec pe lângă ţine suficiente ocazii care te-ar putea scoate din această pasă proastă. Nu-ţi turna cenuşă în cap degeaba şi lupta cu apatia care te încearcă!

Vărsător

Felul în care te privesc ceilalţi devine stimulentul cel mai bun pentru a-ţi recâştiga încrederea în propria persoană. Dacă te-ai analiză numai prin prisma propriei tale păreri despre sine, nu ai ajunge la rezultate tocmai bune, pentru că ai tendinţa de a-ţi găsi numai defecte, or ceilalţi te apreciază sincer pentru ceea ce reprezinţi. De la ţine nu se vor auzi azi prea multe cuvinte de laudă de sine, că atare, dacă lumea trebuie să-ţi vadă adevărată valoare, ar trebui să-i asculte pe cei care te ştiu cum eşti tu. Ai nevoie de un reprezentant care să te descrie sau să-ţi facă puţină reclamă!

Peşti

Închide sufletul, pentru câteva minute, cât timp trebuie să priveşti o situaţie fragilă cu maximă detaşare şi înţelepciune. Inima nu are nimic de spus aici, e nevoie de luciditate şi calm, pe care sufletul tău sensibil nu le deţine astăzi, în schimb mintea ta e clară, organizată, detaşată şi înţelege exact situaţia. Decizia pe care o iei poate părea unora cam rigidă şi lipsită de sensibilitate, dar vei vedea, mai târziu, că era varianta optimă pentru situaţia în care te afli. A lasă doar inima să dicteze nu e adecvat în acest moment, pentru că ea ar fi impresionabilă, slabă, influenţabilă, părtinitoare.

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *