Greenstone Corp
Astăzi 25 Octombrie 2016, Marţi - Ultima actualizare la ora 16:34
Abonamente

Horoscop 31 Mai 2013, ora 06:00    Din editia print

HOROSCOP

Marime Font

 

 

 

 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39

 

 

 

BERBEC
Talentul tău creator se va dovedi a fi profitabil. Ești excepțional atunci când îți prezinți ideile. Se pare că vei primi și ajutor ca să-ți atingi obiectivele și profitul nu va întârzia să apară. O legătură romantică te va lua prin surprindere. Vei întâlni un nou partener cu care vei avea ce să discuți cu condiția să te implici într-un grup care să merite interesul.

TAUR
Dacă depui eforturi vei avansa în carieră. Schimbările care se petrec în jurul tău te vor alarma; acceptă-le. Călătoriile îți vor fi folositoare. Sfaturile de la prietenii apropiați sau de la rude te vor ajuta să înțelegi ce se întâmplă în jurul tău. Observațiile făcute vor fi pertinente.GEMENI
Șansele de a călători sunt prezente. Fă-ți timp pentru a încheia afacerile rămase nefinalizate. Dragostea va fi și ea prezentă în evenimentele sociale la care participi. Implicarea ta în activitățile unui grup din care faci parte îți va consolida reputația și îți va aduce recunoașterea pe care o dorești.

RAC
Vei face progrese în domeniul afacerilor. Fă-ți timp pentru a discuta ideile pe care le ai cu colegii tăi în ceea ce privește metoda de lucru. Este posibil să stabilești o relație afectivă la serviciu. Vei pierde pe plan financiar dacă te ocupi de afaceri riscante. Un nou anturaj îți va aduce și un alt mediu.

LEU
Dacă nu ești direct și nu ai o atitudine pozitivă, starea ta emoțională îți va crea probleme. Găsește-ți timp pentru a-ți manifesta afecțiunea față de partenerul tău. Dacă îl vei liniști în privința sentimentelor pe care le ai pentru el vei scăpa de multe necazuri.

FECIOARĂ
Călătoriile și activitățile sociale vor fi distractive și îți vor satisface dorința de a te simți bine. Contribuția la organizarea lor îți va consolida reputația. Energia de care dispui te va ajuta să obții mai mult decât colegii. Făcând pregătirile pentru călătorie vei îmbina plăcutul cu utilul. Petrece mai mult timp cu partenerul tău și încearcă să reaprinzi scânteia relației voastre.

BALANŢĂ
Eforturile tale trebuie să se îndrepte către planul profesional. Evenimentele sociale îți vor aduce noi relații. Investițiile trebuie să fie prudente. Gândește-te de două ori înainte de a acționa. Acordă atenție investițiilor imobiliare. O mutare de locuință va fi în beneficiul tău. Unii dintre membrii familiei nu sunt rezonabili.


SCORPION
Fă-ți un program de îmbunătățire a imaginii proprii. Jocurile de strategie vor fi punctul tău forte. Îi vei impresiona cu ușurință pe ceilalți cu generozitatea ta. Prin intermediul călătoriilor vei stabili noi relații. Sunt șanse mari de a comunica cu persoane care te pot ajuta să-ți atingi scopurile. Te vei confrunta cu probleme de orgoliu la locul de muncă.

SĂGETĂTOR
Ești plin de energie. Implică-te în proiecte care vor fi recompensate corespunzător. Vei câștiga popularitate printre șefii și colegii tăi. Te vei bucura făcând călătorii care îți vor îmbogăți cunoștințele. Vizitele la rude și la prieteni vor fi plăcute.

CAPRICORN
Timpul petrecut cu familia și prietenii îți va fi de ajutor. Ai chef de dragoste și felul tău deschis îți va deschide ușile către noi drumuri. Norocul va fi de partea ta așa că nu rata șansa care ți se oferă. Încearcă să ajungi la o înțelegere cu autoritățile. Păstrează-ți secretele.

VĂRSĂTOR
Ai mai multă grijă de bagajele tale dacă călătorești astăzi. Ai grijă ca o aventură să nu se preschimbe în ceva mult prea serios. Schimbările sunt necesare dacă vrei să devii eficient. Dragostea te va învălui cu aripa ei la serviciu. Fii discret dacă vrei să eviți bârfele.

PEŞTI
Ține situația sub control. Asigură-te că deții toate amânuntele înainte de a trece la acțiune. Informațiile false primite de la cineva îți vor crea probleme mai mari decât te așteptai. Dă dovadă de imaginație atunci când trebuie să duci la bun sfârșit un proiect. Nu ezita să ceri sfaturi și chiar favoruri.  

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 25 Octombrie 2016, ora: 16:34

Restricții de circulație în Chișinău în perioada 26-28 octombrie

Restricții de circulație în Chișinău în perioada 26-28 octombrie

În perioada 26 – 28 octombrie a.c.,Primăria Municipiului Chișinău anunță executarea lucrărilor de reparație a traseului termic pe strada Vlaicu Pârcălab, tronsonul cuprins între strada Veronica Micle și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Octombrie 2016, ora: 16:27

250 de mii de puieţi vor fi plantaţi de Ziua Naţională de Înverzire a Plaiului

Circa 250 de mii de puieţi vor fi plantaţi în această toamnă în cadrul Zilei Naţionale de Înverzire a Plaiului, care se va desfăşura pe 29 octombrie.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 25 Octombrie 2016, ora: 16:22

24 de polițiști au fost reţinuţi pentru luare de mită

24 de polițiști au fost reţinuţi pentru luare de mită

Procurorii anticorupţie au reţinut astăzi 24 de colaboratori ai Inspectoratului Naţional de Patrulare (INP) pentru luare de mită. Informaţia a fost confirmată pentru agenţie de către Procurorul General interimar, Eduard Harunjen.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Octombrie 2016, ora: 16:06

Forțele de ordine au reținut trei bărbați pentru comercializarea substanțelor narcotice

Forțele de ordine au reținut trei bărbați pentru comercializarea substanțelor narcotice

Trei persoane cu vîrstele cuprinse între 20 și 36 de ani au fost reținute de oamenii legii, pentru comercializarea drogurilor pe teritoriul țării, a anunțat astăzi Inspectoratul General al Poliției (IGP).

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Octombrie 2016, ora: 15:42

Şi alegătorii fără viză de reşedinţă şi domiciliu vor putea vota pe 30 octombrie

Cetăţenii cu drept de vot care nu au confirmat în acte domiciliul, nici reşedinţa, dar care posedă un act de identitate valabil vor putea participa la alegerile prezidenţiale din 30 octombrie. O decizie în acest sens a fost aprobată de către Comisia Electorală Centrală la...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 25 Octombrie 2016, ora: 15:12

Alegeri 2016 Maia Sandu, cel mai popular candidat la prezidențiale pe Facebook

Maia Sandu, cel mai popular candidat la prezidențiale pe Facebook

Maia Sandu este cel mai popular candidat la alegerile prezidențiale din 30 octombrie 2016, pagina ei  fiind apreciată pe facebook de  61.668 persoane. 

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 25 Octombrie 2016, ora: 15:07

Descoperiri arheologice uluitoare pe teritoriul celei mai vechi biserici din țară

Descoperiri arheologice uluitoare pe teritoriul celei mai vechi biserici din țară

Descoperire unicat pentru arheologia Republicii Moldova. Arheologii au găsit pe teritoriul celei mai vechi biserici din țara noastră – Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Căușeni, un apeduct, care ar data din secolul XVI, un schelet care se presupune a fi al unui...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Octombrie 2016, ora: 14:58

29 octombrie - Ziua Națională de Înverzire a Plaiului

29 octombrie - Ziua Națională de Înverzire a Plaiului

Un șir de acțiuni vor avea loc la 29 octombrie, de Ziua Națională de Înverzire a Plaiului "Un arbore pentru dăinuirea noastră", instituită prin Decretului Președintelui Republicii Moldova la 13 februarie 1995, care are ca scop ameliorarea continuă a stării spaţiilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Octombrie 2016, ora: 14:56

FMI a apreciat pozitiv rezultatele obținute de către Guvern

Mai multe decizii adoptate în ultimul timp de Guvern au fost necesare în contextul negocierilor cu Fondul Monetar Internațional, iar acum, condiționalitățile fiind îndeplinite Republica Moldova așteaptă decizia Fondului în urma ședinței boardului care va avea loc...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Octombrie 2016, ora: 14:53

Alegeri 2016 Dodon: Crimeea este teritoriu al Federației Ruse

Dodon: Crimeea este teritoriu al Federației Ruse

Candidatul socialiștilor la președinție, Igor Dodon, consideră peninsula Crimeea teritoriu al Federației Ruse. Dodon a susținut acest lucru în timpul unor dezbateri electorale, la postul RTR-Moldova, la care a participat și președintele Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Octombrie 2016, ora: 14:43

Funcţie pentru Traian Băsescu în Moldova

Funcţie pentru Traian Băsescu în Moldova

Începând de duminică, 23 octombrie, liderul PMP, Traian Băsescu, a devenit şi preşedinte de onoare al organizaţiei din Republica Moldova al Partidului Mişcarea Populară. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Octombrie 2016, ora: 14:28

Eugen Tomac: Unirea, fără regiunea transnistreană

Eugen Tomac: Unirea, fără regiunea transnistreană

Unirea Republicii Moldova cu România se va face fără regiunea transnistreană, spune deputatul Eugen Tomac, preşedinte executiv al Partidului Mişcarea Populară. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Octombrie 2016, ora: 14:25

NATO se teme că un grup naval rus ar putea fi folosit împotriva civililor la Alep

NATO se teme că un grup naval rus ar putea fi folosit împotriva civililor la Alep

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat marți că un grup naval rus despre care se crede că se îndreaptă către Siria ar putea fi folosit pentru bombardarea civililor în orașul sirian asediat Alep (nord) și a făcut apel la Moscova să pună în practică...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Octombrie 2016, ora: 14:20

Creierul se obișnuiește, în timp, cu minciuna

Creierul se obișnuiește, în timp, cu minciuna

Minciunile pot fi asemănate cu bulgării de zăpadă care, odată lansați la vale, devin din ce în ce mai mari, potrivit unui studiu realizat recent la University College London. Oamenii de știință au aflat că, pe măsură ce obiceiul de a minți continuă, creierul se obișnuiește...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Octombrie 2016, ora: 14:15

Curțile de Conturi de la Chișinău și București, cooperare mai strânsă

Curțile de Conturi de la Chișinău și București, cooperare mai strânsă

Preşedintele Curţii de Conturi a Republicii Moldova, Veaceslav Untilă, a avut recent o întrevedere cu Daniel Ioniță, ambasadorul României la Chişinău, Daniel Ioniță, prilej cu care au discutat despre implementarea Acordului de cooperare dintre Curtea de Conturi a Republicii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Octombrie 2016, ora: 13:30

Peste 3 mii de observatori vor monitoriza alegerile de duminică

Alegerile prezidențiale din Republica Moldova vor fi monitorizate de peste trei mii observatori naționali și internaționali. Potrivit Comisiei Electorale Centrale, la moment au fost acreditați 2666 de observatori naționali și 422 - internaționali.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Octombrie 2016, ora: 12:56

21 de ani, vârsta potrivită pentru procurarea alcoolului (VIDEO)

21 de ani, vârsta potrivită pentru procurarea alcoolului (VIDEO)

Băuturile alcoolice trebuie vândute doar persoanelor care au atins vârsta de 21 de ani. Atunci organismul și rațiunea sunt deja formate. Afirmația aparține lui Gheorghe Brega, Viceprim-ministru pe probleme sociale și a fost făcută în cadrul emisiunii „Cod...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Octombrie 2016, ora: 12:49

Marian Lupu și Igor Dodon se vor confrunta într-o dezbatere 1 la 1, pe teren neutru

Candidații la funcția de președinte înaintați de Partidul Democrat și Partidul Socialiștilor, Marian Lupu și Igor Dodon, se vor confrunta într-o dezbatere în formatul „unu la unu”. Aceasta va avea loc pe „teritoriu neutru”, fiind organizată de...

( ) Citeşte tot articolul

Social 25 Octombrie 2016, ora: 12:34

Administratorii a 274 de blocuri locative din capitală refuză începerea sezonului de încălzire

Administratorii a 274 de blocuri locative din capitală refuză începerea  sezonului de încălzire

Termoelectrica S.A. anunță că nu poate iniția livrarea agentului termic fără a avea o solicitare de la administratorul blocului locativ.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Octombrie 2016, ora: 12:23

PMAN s-a umplut de microbuze. Vezi cine face protest în aceste clipe în capitală

PMAN s-a umplut de microbuze. Vezi cine face protest în aceste clipe în capitală

Zeci de şoferi care fac rute internaţionale au ieşit din nou în Piaţă Marii Adunări Naţionale şi protestează, cerând să li se permită să activeze.

( ) Citeşte tot articolul

Chișinău 25 Octombrie 2016, ora: 11:28

În curând pe rutele municipale vor circula cinci troleibuze fără fir

În curând pe rutele municipale vor circula cinci  troleibuze fără fir

Primăria Chişinău anunță că primele cinci troleibuze cu propulsie autonomă, asamblate în cadrul Regiei Transport Electric din componente de producție belarusă, se află în stadiul de finalizare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Octombrie 2016, ora: 10:08

În atenția șoferilor! De la 1 noiembrie, toți conducătorii auto trebuie să facă asta

În atenția șoferilor! De la 1 noiembrie, toți conducătorii auto trebuie să facă asta

Începând cu 1 noiembrie, conducătorii auto sunt obligați să circule cu farurile aprinse și pe timp de zi. Potrivit prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere, obligația de a include în timpul deplasării faza scurtă a luminilor de întâmpinare se menține...

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 25 Octombrie 2016, ora: 08:58

Rusia promite o „reacție asimetrică” în caz de noi sancțiuni

Rusia promite o „reacție asimetrică” în caz de noi sancțiuni

Ministerul rus de Externe a anunţat pregătirea unei serii de ”evenimente” cu caracter ”asimetric” în cazul unei posibile înăspriri a sancţiunilor SUA, a declarat adjunctul ministrului de externe Serghei Riabkov, potrivit TASS.

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 25 Octombrie 2016, ora: 08:56

(DECLARAȚIE) Transnistria nu va recunoaște DNR-LNR de teama Ucrainei

(DECLARAȚIE) Transnistria nu va recunoaște DNR-LNR de teama Ucrainei

„Ministerul de externe” al Transnistriei nu va face declaraţii în ceea ce priveşte recunoaşterea auto-proclamatelor „LNR/DNR” şi nu va articula vreo poziţie ”oficială”, datorită dorinţei de a dezvoltă relaţiile cu Ucraina, a declarat...

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 25 Octombrie 2016, ora: 08:53

Peste 80 de ONG-uri cer excluderea Rusiei din Consiliul ONU pentru drepturile omului

Peste 80 de ONG-uri cer excluderea Rusiei din Consiliul ONU pentru drepturile omului

Un număr de peste 80 de organizații umanitare le-au cerut luni țărilor membre ale ONU să nu accepte Rusia ca membră a Consiliului Națiunilor Unite pentru drepturile omului, ca urmare a rolului Moscovei în Siria, informează AFP. 

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 25 Octombrie 2016, ora: 08:50

A opta noapte de proteste a polițiștilor francezi

A opta noapte de proteste a polițiștilor francezi

Polițiștii francezi au protestat din nou luni, la Paris, pentru a opta seară consecutiv, transmite AFP. Reprezentanții lor urmează să se întâlnească miercuri cu președintele Francois Hollande. 

( ) Citeşte tot articolul

Social 25 Octombrie 2016, ora: 08:50

Ce servicii propune Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă pentru șomeri

Ce servicii propune Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă pentru șomeri Din editia print

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă propune serviciul de „mediere a muncii” în care asigură interacţiunea dintre angajatori şi persoanele aflate în căutarea unui loc de lucru în vederea stabilirii unor raporturi de muncă. Instituția...

( ) Citeşte tot articolul

 


Opinii & Editoriale 25 Octombrie 2016, de Constantin Tănase

Boala boului nebun

Republica Moldova se aseamănă cu un cinematograf în care se demontează filme de groază. Spectatorii privesc în tăcere și tremură de frică. În fiecare zi un film nou cu un alt protagonist: Becciev, Șarban, Pasat, V. Țurcanu, M. Hurmuzal, după care vor urma, probabil, Urecheanu, Colța,...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 25 Octombrie 2016, de Moni Stănilă

Președinte prin eliminare

Ne place sau nu să recunoaștem, în țara noastră politica e atât de jalnică încât de la independență până astăzi votăm doar prin eliminare. Adică dăm votul împotriva cuiva. Nu suntem înnebuniți după partidele noastre, dar votăm împotriva socialiștilor...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 24 Octombrie 2016, de Pavel Păduraru

Cuvântul „cultură” lipsește din programele electorale

Există un lucru la care nimeni nu mai atrage atenția, chiar dacă este foarte important pentru țara noastră. De acest lucru m-am convins, citind programele electorale ale concurenților electorali pentru alegerile președintelui R. Moldova din 30 octombrie. Cu mici și neimportante excepții, toți ne promit...

() Citeşte tot articolul

Editorial 24 Octombrie 2016, de Marin Basarab

Academia de Mituri a Moldovei

Pentru nimeni nu este un secret că AȘM se ocupă cu orice în afară de știință. Așa-numitele cercetări, făcute pe finanțare de la stat, reprezintă o fantasmagorie până și pentru membrii academiei.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 24 Octombrie 2016, de Octavian Țâcu

Expedițiile Memoriei (III): Românii/moldovenii din Irkutsk

În vederea realizării unui activism civic printre tinerii din R. Moldova şi generarea unui consens social în societatea legată de problema trecutului istoric, am considerat oportun în anul 2013, atunci când exercitam funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului, iniţierea unui...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 23 Octombrie 2016, de Moni Stănilă

„Pupătorii de moaște"

Sărbătoarea Cuvioasei Parascheva de la Iași, ocrotitoarea Moldovei, care s-a mutat la Domnul la vârsta de doar 27 de ani, a făcut, ca de obicei, deliciul ateilor. Un lucru pe care chiar nu îl înțeleg. Dacă pe atei îi deranjează catedrala, fiindcă e o investiție financiară de...

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 21 Octombrie 2016, de Ana Gabor

Avem o singură Țară – România!

Am revenit recent din capitala tuturor românilor cu gânduri bune și pline de claritate. M-am întors din București, acolo unde mi-am petrecut prima săptămână ca studentă la masterat.

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 21 Octombrie 2016, de Tatiana T. Macovei

Blestemul de a fi bătrân

Îmi aduc aminte bunica mea avea o vorbă: muncesc acum cât sunt tânără și în putere pentru a-mi trăi bătrânețele frumos. Anii au trecut, iar bunicuța mea a simțit și ea împreună cu alții de vârsta ei cum e să fii bătrână în Republica Moldova.

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 20 Octombrie 2016, de Dorin Galben

Primul lucru pe care l-aș face dac-aș fi președinte

Politicienii vor s-ajungă la putere ca să schimbe viața cetățenilor spre bine. Prostii. Ei se trag în Parlament doar pentru ca să-și protejeze afacerile murdare pe care le-au dobândit prin scheme ilegale și uită de asemenea valori precum sunt familia, cultura sau neamul... în schimb nu...

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 19 Octombrie 2016, de Irina Tabaranu

Vizitați-l, vă garantez, o să mai vreți!

Weekendul trecut am fost pentru prima dată la Iași, un oraș care m-a fascinat prin simplitatea și frumusețea istorică pe care o simți de îndată ce intri în el. Un oraș care nu se compară cu vreo unul de la noi, un oraș care a arătat că se poate.

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2016, de George Simion

Creștem în sondaje

Când vorbesc cu mine, majoritatea dintre interlocutorii din Republica Moldova îmi zic că ei sunt unioniști și că așa au fost mereu. Mai sunt alții care recunosc că au devenit unioniști în ultimii ani.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2016, de Dan Nicu

Mai puțin de un cetățean moldovean din doi mai este împotriva unirii cu România

Miercuri, 12 octombrie, Centrul de Cercetare Sociologică din Republica Moldova (CCSM), a făcut publice datele unui sondaj care relevă principalele preferințe în materie de politică ale cetățenilor noștri. Desigur, centrul de greutate și principalul interes legat de acest sondaj este legat de...

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2016, de Constantin Tănase

Justiția în țara lui Cel Din Pod

Fragment din cartea „Blestemul de a fi”, 2009

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 18 Octombrie 2016, de Georgeta Carasiucenco

Lăsați-ne în pace, stimați candidați! Avem coșmaruri cu voi!

Candidații la alegerile prezidențiale din 30 octombrie sunt foarte „prezenți” atât în spațiul public, cât și în cel privat. Chipurile lor de pe stâlpi, pereți, de la televizor, de pe rețelele de socializare au reușit să pătrundă în viața cetățenilor și...

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Octombrie 2016, de Pavel Păduraru

Voi candida și eu la funcția de președinte al R. Moldova

La alegerile din 30 octombrie 2016 s-ar putea înregistra cea mai mică prezență la vot din istoria scrutinelor prezidențiale din R. Moldova.

() Citeşte tot articolul