Astăzi 6 Mai 2016, Vineri - Ultima actualizare la ora 10:13
Abonamente

Horoscop 31 Mai 2013, ora 06:00    Din editia print

HOROSCOP

Marime Font

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

 

BERBEC
Talentul tău creator se va dovedi a fi profitabil. Ești excepțional atunci când îți prezinți ideile. Se pare că vei primi și ajutor ca să-ți atingi obiectivele și profitul nu va întârzia să apară. O legătură romantică te va lua prin surprindere. Vei întâlni un nou partener cu care vei avea ce să discuți cu condiția să te implici într-un grup care să merite interesul.

TAUR
Dacă depui eforturi vei avansa în carieră. Schimbările care se petrec în jurul tău te vor alarma; acceptă-le. Călătoriile îți vor fi folositoare. Sfaturile de la prietenii apropiați sau de la rude te vor ajuta să înțelegi ce se întâmplă în jurul tău. Observațiile făcute vor fi pertinente.GEMENI
Șansele de a călători sunt prezente. Fă-ți timp pentru a încheia afacerile rămase nefinalizate. Dragostea va fi și ea prezentă în evenimentele sociale la care participi. Implicarea ta în activitățile unui grup din care faci parte îți va consolida reputația și îți va aduce recunoașterea pe care o dorești.

RAC
Vei face progrese în domeniul afacerilor. Fă-ți timp pentru a discuta ideile pe care le ai cu colegii tăi în ceea ce privește metoda de lucru. Este posibil să stabilești o relație afectivă la serviciu. Vei pierde pe plan financiar dacă te ocupi de afaceri riscante. Un nou anturaj îți va aduce și un alt mediu.

LEU
Dacă nu ești direct și nu ai o atitudine pozitivă, starea ta emoțională îți va crea probleme. Găsește-ți timp pentru a-ți manifesta afecțiunea față de partenerul tău. Dacă îl vei liniști în privința sentimentelor pe care le ai pentru el vei scăpa de multe necazuri.

FECIOARĂ
Călătoriile și activitățile sociale vor fi distractive și îți vor satisface dorința de a te simți bine. Contribuția la organizarea lor îți va consolida reputația. Energia de care dispui te va ajuta să obții mai mult decât colegii. Făcând pregătirile pentru călătorie vei îmbina plăcutul cu utilul. Petrece mai mult timp cu partenerul tău și încearcă să reaprinzi scânteia relației voastre.

BALANŢĂ
Eforturile tale trebuie să se îndrepte către planul profesional. Evenimentele sociale îți vor aduce noi relații. Investițiile trebuie să fie prudente. Gândește-te de două ori înainte de a acționa. Acordă atenție investițiilor imobiliare. O mutare de locuință va fi în beneficiul tău. Unii dintre membrii familiei nu sunt rezonabili.


SCORPION
Fă-ți un program de îmbunătățire a imaginii proprii. Jocurile de strategie vor fi punctul tău forte. Îi vei impresiona cu ușurință pe ceilalți cu generozitatea ta. Prin intermediul călătoriilor vei stabili noi relații. Sunt șanse mari de a comunica cu persoane care te pot ajuta să-ți atingi scopurile. Te vei confrunta cu probleme de orgoliu la locul de muncă.

SĂGETĂTOR
Ești plin de energie. Implică-te în proiecte care vor fi recompensate corespunzător. Vei câștiga popularitate printre șefii și colegii tăi. Te vei bucura făcând călătorii care îți vor îmbogăți cunoștințele. Vizitele la rude și la prieteni vor fi plăcute.

CAPRICORN
Timpul petrecut cu familia și prietenii îți va fi de ajutor. Ai chef de dragoste și felul tău deschis îți va deschide ușile către noi drumuri. Norocul va fi de partea ta așa că nu rata șansa care ți se oferă. Încearcă să ajungi la o înțelegere cu autoritățile. Păstrează-ți secretele.

VĂRSĂTOR
Ai mai multă grijă de bagajele tale dacă călătorești astăzi. Ai grijă ca o aventură să nu se preschimbe în ceva mult prea serios. Schimbările sunt necesare dacă vrei să devii eficient. Dragostea te va învălui cu aripa ei la serviciu. Fii discret dacă vrei să eviți bârfele.

PEŞTI
Ține situația sub control. Asigură-te că deții toate amânuntele înainte de a trece la acțiune. Informațiile false primite de la cineva îți vor crea probleme mai mari decât te așteptai. Dă dovadă de imaginație atunci când trebuie să duci la bun sfârșit un proiect. Nu ezita să ceri sfaturi și chiar favoruri.  

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Externe 6 Mai 2016, ora: 10:13

Papa Francisc primește vineri Premiul Charlemagne pentru eforturile sale proeuropene

Papa Francisc primește vineri Premiul Charlemagne pentru eforturile sale proeuropene

Papa Francisc va primi vineri prestigiosul Premiu Charlemagne, acordat în fiecare an unei personalități care a avut contribuții 'excepționale' la promovarea unității europene.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Mai 2016, ora: 10:09

VIDEO // Astăzi se împlinesc 26 de ani de la „Podul de Flori” peste Prut

VIDEO // Astăzi se împlinesc 26 de ani de la „Podul de Flori” peste Prut

Podul de Flori este denumirea a două acţiuni ce s-au derulat pe malurile râului Prut la începutul anilor '90 ai secolului XX. 

( ) Citeşte tot articolul

Economie 6 Mai 2016, ora: 10:06

Sergiu Cioclea: BNM susține eforturile companiei Kroll

Sergiu Cioclea: BNM susține eforturile companiei Kroll

Compania Kroll colectează materialele necesare pentru a alcătui o bază de dovezi ca să fie acceptate în orice jurisdicție străină pentru a demonstra paguba şi pentru a putea recupera fondurile delapidate din cele trei bănci, Banca de Economii, Unibank și Banca Socială.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Mai 2016, ora: 09:51

Astăzi este sărbătorit Sfântul Gheorghe

Astăzi este sărbătorit Sfântul Gheorghe

Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă, este unul dintre cei mai veneraţi sfinţi din calendarul ortodox, sărbătorit la dată fixă în fiecare an pe 6 mai. În tradiţia populară sărbătoarea este cunoscută sub numele de San-George.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 6 Mai 2016, ora: 08:00 de Ana Gherciu

Țara cetățenilor nenumărați, dar prezenți în listele electorale

Țara cetățenilor nenumărați, dar prezenți în listele electorale Din editia print

În Republica Moldova multe sunt neclare, bunăoară nici președintele nu știe „ce nu avem”, dar e sigur că „ar fi bine să avem” acel ceva.  

( ) Citeşte tot articolul

Interviu 6 Mai 2016, ora: 08:00 de Ana Trifan

Alexandra Rutinscaia: Dacă există posibilitatea să ne protejăm copilul de anumite boli, suntem obligați să o facem

Alexandra Rutinscaia: Dacă există posibilitatea să ne protejăm copilul de anumite boli, suntem obligați să o facem Din editia print

Între 24 și 30 aprilie în Republica Moldova este marcată cea de-a XI-ea ediție a Săptămânii Europene a Imunizărilor.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Mai 2016, ora: 07:34

Prima ediție a Festivalului Internațional Heartfulness va avea loc la Chișinău

Prima ediție a Festivalului Internațional Heartfulness va avea loc la Chișinău

Ieri  a avut loc o conferință de presă în care o echipă internațopnală de organizatori au prezentat programul unui festival de meditații și mod sănătos de viață care va fi desfășurat pe 14-15 mai în Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Mai 2016, ora: 07:29

Trucuri pentru un machiaj de primăvară rapid

Trucuri pentru un machiaj de primăvară rapid

Machiajul ideal de primăvară s-ar putea descrie prin cuvinte ca: natural, feminin, proaspăt, romantic. La acestea se adaga uşurinţă şi rapiditatea prin care realizăm machiajul, pentru că fiecare zi reprezintă o nouă întrecere cu timpul. Katiuşa Popovici, make-up artist, ne...

( ) Citeşte tot articolul

Social 6 Mai 2016, ora: 07:26 de Dorin Galben

Copiii Cernobîlului – bolnavi, cu malformații și ignorați

Copiii Cernobîlului – bolnavi, cu malformații și ignorați Din editia print / Foto: simbol

La 30 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl, peste 1000 de moldoveni, din cei circa 3500 care au participat la lichidarea consecințelor, au decedat. 

( ) Citeşte tot articolul

Carte 6 Mai 2016, ora: 07:17

Dicționar de nume: VÂLCU

Numele Vâlcu provine de la slavul влъкь „lup”, folosit la popoarele slave în formele Vâlk, Vuk, Volk, ca şi Lupul în antroponimia română, considerat simbol al sănătăţii şi forţei şi folosit în credinţele mistice, în magie,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Mai 2016, ora: 07:14

(Timpul 6 mai 2013) Consiliul Europei, îngrijorat de situaţia politică din Moldova. "Legile adoptate recent de Parlament pot submina independenţa unor instituţii"

Consiliul Europei urmăreşte cu îngrijorare evoluţia evenimentelor politice din Moldova. Schimbările recente în legislaţie, operate de Parlament, nu au fost coordonate, susţine secretarul General al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland. Potrivit oficialului european,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Mai 2016, ora: 07:09

6 mai – Istoricul zilei

6 mai – Istoricul zilei

1639 – A fost încheiată construcţia Bisericii „Trei Ierarhi” din Iaşi, ctitorie a domnitorului Vasile Lupu, adevărată bijuterie arhitectonică; aici se află mormintele lui Alexandru Ioan Cuza, Dimitrie Cantemir şi Vasile Lupu

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Mai 2016, ora: 07:06

Veaceslav Untilă, deputat, vicepreședinte al Partidului Liberal: O tendință îngrijorătoare

Veaceslav Untilă, deputat, vicepreședinte al Partidului Liberal: O tendință îngrijorătoare Din editia print

Recent, Institutul de Politici Publice a dat publicităţii rezultatele unui studiu sociologic efectuat în rândurile locuitorilor din unitatea administrativ-teritorială autonomă Găgăuzia şi a celor din raionul Taraclia, populat compact de etnici bulgari. Din păcate, aceste...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Mai 2016, ora: 19:01

Cele mai importante subiecte din ziarul TIMPUL de vineri, 6 mai

Cele mai importante subiecte din ziarul TIMPUL de vineri, 6 mai

Vă prezentăm mai jos cele mai importante subiecte pregătite de echipa ziarului TIMPUL, în ediția de Vineri, 6 mai: 

( ) Citeşte tot articolul

Externe 5 Mai 2016, ora: 18:37

Peste 60.000 de sirieni sunt blocați la frontiera iordaniană

Peste 60.000 de sirieni sunt blocați la frontiera iordaniană

Aproximativ 64.000 de sirieni sunt blocați de-a lungul graniței cu Iordania, un număr în creștere constantă, în special după intensificarea bombardamentelor în orașul sirian Alep, potrivit gărzilor de frontieră iordaniene, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Mai 2016, ora: 17:48

Vezi în ce localități și adrese va fi deconectată energia electrică

Vezi în ce localități și adrese va fi deconectată energia electrică

Pentru îmbunătăţirea serviciilor prestate clienţilor, "RED UNION FENOSA" anunţă că vineri, 06 mai, vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice.

( ) Citeşte tot articolul

Social 5 Mai 2016, ora: 17:38

Persoanele deținute într-un penitenciar din Tiraspol beneficiază de servicii stomatologice sigure

Persoanele deținute într-un penitenciar din Tiraspol beneficiază de servicii stomatologice sigure

Un cabinet stomatologic renovat a fost lansat pe 5 mai 2016 la penitenciarul nr.3 din Tiraspol, la serviciile căruia vor avea acces aproximativ 600 de persoane

( ) Citeşte tot articolul

Sport 5 Mai 2016, ora: 17:20

Halep a învins-o pe Begu și s-a calificat în semifinale la Madrid

Halep a învins-o pe Begu și s-a calificat în semifinale la Madrid

Simona Halep, numărul 7 tenisul feminin mondial, a învins-o pe Irina Begu cu 6-3, 0-6, 6-1, joi, într-un duel românesc, și s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 dolari.

( ) Citeşte tot articolul

Social 5 Mai 2016, ora: 17:02

În dosarul Colectiv se cer daune între 30.000 şi 2.000.000 de euro

În dosarul Colectiv se cer daune între 30.000 şi 2.000.000 de euro

Fostul primar al Sectorului 4 din București, Cristian Popescu Piedone a fost trimis în judecată de procurorii DNA în dosarul „Colectiv”, cauză în care 90 de persoane au cerut să se constituie părţi civile, cerând drept despăgubiri sume care variază...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Mai 2016, ora: 16:34

Un robot efectuează singur, în premieră, operații pe țesuturi moi (VIDEO)

Un robot efectuează singur, în premieră, operații pe țesuturi moi (VIDEO)

Un robot autonom a reușit să reconecteze, sub supravegherea unui chirurg, două părți ale intestinului unui porc, un progres în chirurgia delicată a țesuturilor moi ale organismului la care complicațiile sunt mari, informează joi agenția France Presse.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Mai 2016, ora: 16:20

Un Brexit ar face din Marea Britanie o destinație mai puțin atractivă pentru investițiile japoneze (Abe)

Un Brexit ar face din Marea Britanie o destinație mai puțin atractivă pentru investițiile japoneze (Abe)

O ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană ar face din această țară "o destinație mai puțin atractivă pentru investițiile japoneze", a declarat joi, la Londra, premierul nipon Shinzo Abe, după ce, în urmă cu mai puțin de două săptămâni, președintele...

( ) Citeşte tot articolul

Externe 5 Mai 2016, ora: 16:15

Bogdan Aurescu, fostul ministru de Externe al României, a fost numit consilierul lui Klaus Iohannis

Bogdan Aurescu, fostul ministru de Externe al României, a fost numit consilierul lui Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis l-a numit în funcția de consilier prezidențial în cadrul Departamentului Politică Externă pe fostul ministru de Externe Bogdan Aurescu, informează un comunicat al Administrației Prezidențiale a României.   

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Mai 2016, ora: 16:11

CAPC: Prevederi neclare în modificarea legii cadastrului bunurilor imobile

CAPC: Prevederi neclare în modificarea legii cadastrului bunurilor imobile

Proiectul ce prevede modificarea şi completarea Legii cadastrului bunurilor imobile, înaintat spre examinare în Parlament, are mai multe prevederi neclare şi contradictorii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Mai 2016, ora: 16:03

Europa Liberă: Noul comandant al NATO va lupta împotriva Rusiei, dacă ”descurajarea” nu își va face efectul

Europa Liberă: Noul comandant al NATO va lupta împotriva Rusiei, dacă ”descurajarea” nu își va face efectul

Noul șef al forțelor aliate din Europa, generalul Curtis M. Scaparrotti, care l-a înlocuit în acest post pe generalul Philip Breedlove, susține că alianța este „gata să lupte dacă descurajarea nu își face efectul”, informează Radio Europa Liberă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Mai 2016, ora: 15:53

Banca Centrală a Greciei a fost a atacată de rețeaua de hackeri Anonymous

Banca Centrală a Greciei a fost a atacată de rețeaua de hackeri Anonymous

Pagina de Internet a Băncii Centrale a Greciei a fost, marți, ținta unui scurt atac informatic al grupului de hackeri Anonymous, care nu a provocat însă niciun fel de pagube, a declarat miercuri un oficial de la Bank of Greece, informează Reuters.  

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 6 Mai 2016, de Dan Nicu

Stat capturat? „Business, ca de obicei”

Mă întreb cum poți avea un stat necapturat în condițiile în care ai, în acest stat, un popor capturat. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 5 Mai 2016, de George Simion

Faceți unirea pentru voi!

Faceți unirea pentru cine sunteți și pentru că o meritați.   

() Citeşte tot articolul

Editorial 5 Mai 2016, de Constantin Tănase

„Boala ascunsă” a coloanei a cincea

Presa de limbă rusă din RM întotdeauna a slujit Puterea, fiind purtătoarea de cuvânt a intereselor străine – ale celor rusești, evident.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 4 Mai 2016, de Octavian Țâcu

9 Mai: O istorie controversată a prizonierilor de război (I)

Se apropie ziua de 9 mai, o dată profund dezbinătoare pentru societatea noastră. La fel ca multe altele de altfel, fie că este 1812, 1918, 1940, 1941 sau 1944. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 4 Mai 2016, de Silviu Tănase

R. Moldova (nu) va fi membră a UE în 2029

Liderul PDM, Marian Lupu a declarat în această săptămână, că R. Moldova „va depune cererea de aderare la UE în 2019”.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 3 Mai 2016, de Moni Stănilă

După roade se cunoaște omul

E un lucru mare să dai de un tânăr foarte citit, dar e uimitor când tânărul respectiv a citit nu doar literatura clasică, ci și scriitori tineri contemporani, care cunoaște literatură universală, dar și literatură străină.  

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 2 Mai 2016, de Moni Stănilă

Adio, arme

Toată lumea a auzit următorul lucru: pentru dezvoltarea unei țări e vital accentul pus pe cultură și sprijinirea ei. Dar prea puțini credem sincer acest lucru.

() Citeşte tot articolul

Comentariu 2 Mai 2016, de Moni Stănilă

De vineri până duminică

Am încercat an de an să vă scriu cuvinte de bucurie de acest mare praznic pe care îl sărbătorim duminică, chiar dacă astăzi e ziua cea mai înfricoșătoare din câte au existat: răstignirea Fiului lui Dumnezeu - de oameni, dar pentru oameni. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 30 Aprilie 2016, de Moni Stănilă

Să șim civilizați!

Vă amintiți cu siguranță momentul în care, în plină ședință a Parlamentului, socialiștii suflau în vuvuzele ca apucații. Vă amintiți desigur și de Batrîncea cu harta. Așa se comportă oamenii needucați, necivilizați.

() Citeşte tot articolul

Editorial 29 Aprilie 2016, de Marin Basarab

Salvați copiii de părinți alcoolici!

De fiecare dată când aud de un viol mi se ridică părul în cap. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 29 Aprilie 2016, de Dan Nicu

Câți deputați are Parlamentul Estoniei?

Reprezentanții Platformei Civice „Demnitate și Adevăr” nu mai pot pretinde că se află în afara intereselor de cucerire a puterii politice, urmărind revendicările populare și atât, de când există Partidul Platformei „Demnitate și Adevăr”.

() Citeşte tot articolul

Editorial 28 Aprilie 2016, de Marin Basarab

Demisia, domnule primar!

Zilele astea aveam impresia că mă aflu într-o poveste fantastică, una ilară, absurdă și plină de umor negru. Tot așteptam să mă trezesc din acest vis urât, ca să-mi dau seama peste ceva timp că nu era vorba de un vis, că e vorba de orașul Chișinău și primarul-vedetă Dorin Chirtoacă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 27 Aprilie 2016, de Octavian Țâcu

Drumurile Unirii (III) Martirologia Orheiului

Pentru unul care citește actualmente acest editorial, titlul i-ar părea ilar. Ce martirologie, când au ales un bandit și un hoț cu acte în regulă primarul unuia din cele mai românești orașe din Basarabia?

() Citeşte tot articolul

Editorial 26 Aprilie 2016, de Dan Nicu

Semnele unei lumi noi

Trăim pe două planuri paralele ale realității, ca două lumi, în Republica Moldova.

() Citeşte tot articolul

Editorial 26 Aprilie 2016, de George Simion

Noi suntem paporul!

„O minciună repetată de o mie de ori rămâne o minciună, dar o minciună repetată de un milion de ori devine adevăr”, spunea Goebbels, specialistul Propagandei Publice în timpul regimului nazist.

() Citeşte tot articolul

Editorial 26 Aprilie 2016, de Silviu Tănase

Opoziția stupidă și unionismul rău

„Nu dor nici luptele pierdute, nici rănile din piept nu dor, cum dor acele brațe slute, care să lupte nu mai vor”  (Radu Gyr)

() Citeşte tot articolul

Editorial 23 Aprilie 2016, de Moni Stănilă

Jertfa

Ne-am obișnuit să privim spre Dumnezeu ca spre un om, să considerăm judecata Lui ca pe cea a omului. În loc să încercăm să ne ridicăm spre Dumnezeu prin sfințenie, Îl coborâm pe El la nivelul nostru decăzut și jalnic.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 22 Aprilie 2016, de Constantin Tănase

Când televiziunea va fi liberă?

Fragment din cartea „Blestemul de a fi”, 2009 

() Citeşte tot articolul