Horoscop

Horoscop 5 AUGUST 2015

De dată această consideri că a-ţi dezveli latura fragilă ar fi un semn de slăbiciune din partea ta, de aceea preferi să stai cuminte în banca ta, aproape nevăzut de nimeni, că nu cumva să-ţi strici reputaţia de om atotputernic. Dar sunt totuşi momente când sensibilitatea trebuie să iasă la iveală, că atare vezi dacă merită să o cenzurezi continuu sau s-o mai laşi, uneori, să se manifeste.

Taur

Cu ajutorul potrivit, toate pot reveni la normal, că atare cea mai mare atenţie trebuie să o acorzi sfaturilor care vin acum de pretutindeni. Ai destui prieteni buni care pot participa cu ceva la planurile în desfăşurare, dar numai de ţine depinde să discerni între tot ce afli în jurul tău. Cineva îţi da un exemplu de moderaţie, de modestie, de cumpătare şi dacă faci că el, ai numai de câştigat, că atare nu face nimic din ceea ce poate da peste cap o stare de lucruri aşezată deja pe un teren stabil.

Gemeni

Ai o oarecare tendinţa spre izolare, o ciudată atracţie spre locuri uitate, departe de lume, sau te retragi din iureşul lumii pentru că ai ceva important de studiat şi te închizi de bună voie în casă. Nu eşti uşor de văzut la ochi, preferând singurătatea. Călătoriile sunt şi ele problematice, apar piedici sau modificări de program care te vor ţine sau chema înapoi acasă. Nu eşti într-o pasă prea bună, cuprins deodată de tot felul de complexe, de angoase, de gânduri, fără a avea încredere în ţine de aceea respingi total contactul cu lumea.

Rac

Cineva apropiat trece prin momente dificile şi are mare nevoie de compania ta pentru a-l ajută să depăşească momentul. Se bazează în totalitate pe ţine şi îţi dai seama ce mare e responsabilitatea pe care ţi-ai asumat-o, dar eşti conştient că el singur nu poate rezolva problema. Tu poate ai trecut prin ceva similar şi ştii ce trebuie făcut, dar dacă ţi-ai aduce bine aminte, ţi-ai da seama că şi el a fost alături de ţine într-o ocazie asemănătoare, deci a venit vremea să-i întorci cumva serviciile. Lasă orice altă activitate deoparte şi dedică-te lui, pentru că tu deţii cheia problemei sale. Eşti colacul lui de salvare!

Leu

Proiectul de care trebuie să te ocupi de dificil, aşa este, dar trebuie să te implici trup şi suflet, pentru că e nevoie şi de participarea ta. Nu încerca să te fofilezi, nici să fugi de efort, pentru că nu ai cum să scapi de aceste sarcini, oricât de grele ar fi. Intră şi tu în joc, pune umărul alături de cei direct implicaţi, şi nu face nazuri, deoarece eforturile comune nasc rezultate comune şi în final şi recompense comune, deci merită să ta alături. Nimeni nu va încerca să tragă pe turtă lui toată muncă, ci la final fiecare va recunoaşte participarea celorlalţi, ceea ce va satisface pe toată lumea. Găseşte-ţi locul în efortul colectiv!

Fecioara

Ai un mare vis în minte, dar uneori te sperii chiar tu de el şi teamă această generează oprelişti. Ai un exemplu demn de urmat în faţă ochilor, o persoană căruia i s-a împlinit visul similar cu al tău, că atare încearcă ori să-l imiţi, ori să-i calci pe urme, pentru că reţeta să de succes ţi se potriveşte şi ţie. Evident, tu nu eşti exact că el, dar poţi face unele ajustări pe ici, pe colo la modul tău de a fi pentru a-i semăna, semn că scopul spre care evoluezi necesită şi din partea ta unele eforturi de voinţă. Nu poţi ajunge acolo fără unele modificări chiar asupra ta, că om!

Balanţă

Dacă pleci la drum, înarmează-te cu mult calm, pentru că vor fi deplasări încărcate de o oarecare stare de tensiune. Ori ceva apare pe parcurs şi îţi strică ţie toată plăcerea călătoriei, ori nu găseşti ceea ce ai fi sperat, la destinaţie, că atare nu se poate vorbi de o zi tocmai bună pentru a pleca de acasă. Dar parcă nici acasă nu te simţi în largul tău, că atare fii pregătit pentru o atmosfera cam sumbră în care nu te vei simţi bine oriunde te-ai află. Se vede că eşti obosit şi stresat şi de aceea nimic nu-ţi convine. Dacă eşti afară, te comporţi ciudat, dacă rămâi acasă, nu-ţi găseşti locul.

Scorpion

Dacă ai ceva pe suflet, nu ţine în ţine, ci caută persoană cea mai de încredere căreia să i te confesezi. Discuţia aceea între patru ochi, în care îi spui sincer ce te macină şi de ce te temi, va avea efecte eliberatoare asupra ta. Te vei simţi mult mai bine după ce-ţi vei lua povara tăcerii de pe suflet, pentru că poţi primi sfaturi şi îndrumări foarte bune de la acea persoană. Ba chiar vei vedea în ea un fel de erou salvator, pentru că e pregătit să intervină în problema care te frământă la modul cel mai sincer şi dezinteresat. O face pentru că îi pasă de ţine, sau poate pentru că e un trimis divin în calea ta: apare în locul potrivit la momentul cel mai potrivit pentru a-ţi oferi ajutorul.

Săgetător

Mediul în care altădată te simţeai foarte bine, în care comunicai extrem de uşor şi unde erai primit cu braţele deschise, dintr-o dată nu mai e la fel de prietenos. Parcă ai fi printre străini, nu printre prieteni sau rude, pentru că ai senzaţia că la tot ce le spui, ei resping orice părere, contrazic permanent şi refuză ideile tale. Încearcă să-i înţelegi tu pe ei, pentru că fiecare are toanele sale, şi de dată această cel care trebuie să dea dovadă de toleranţă eşti tu. Nu lua refuzurile lor drept un atac la persoană, pentru că intenţiile lor nu sunt negative, ci e doar o pasă proastă care-i face să fie atât de ostili. Dar le trece repede!

Capricorn

Dacă asculţi ce-ţi spune lumea, ajungi să nu mai duci la capăt ce ai început, pentru că te laşi influenţat de zvonuri, bârfe şi emoţiile negative ale celorlalţi. Tu poate eşti mult mai capabil, dar dacă vezi că toţi se îndoiesc de ceea ce vrei să realizezi, începi să gândeşti şi tu că ei. Dacă ai putea face abstracţie de atmosfera apăsătoare şi sumbră în care nimereşti fără voia ta, ar fi o zi mult mai bună, dar discuţiile negativiste cu cei din jur te prind într-un moment sensibil ce-ţi taie tot elanul de a mai continuă ceva. Mai bine iei o pauză, până se mai clarifica lucrurile, azi parcă nimic nu merge.

Vărsător

Nu te aruncă aşa, în gol, fără să analizezi cu atenţie direcţia în care merg. Poate eşti încrezător şi ştii că vor ieşi toate la final – şi această atitudine e perfectă pentru un succes deplin – dar sunt totuşi aspecte pe care încă nu le cunoşti şi ar fi bine să pui mâna pe carte. E nevoie de studiu aprofundat, nu doar de o privire superficială asupra acestui punct critic, deoarece nu îl poţi depăşi cu notă maximă doar aşa, într-o doară. Acum vei arată câte ai acumulat în timp, ce cunoştinţe ai în domeniu, cât de bogată e experienţă ta, pentru că, dacă a fost doar o pospăială, cum se spune, nu vei găsi soluţia cea mai bună. Apucă-te de învăţat!

Peşti

Nu mai privi înapoi şi nu te mai raporta întruna la cele întâmplate anterior pentru că nu te vei mai întoarce acolo. Drumul pe care mergi acum, deşi nu ştii foarte clar încotro duce, are o singură direcţie: înainte. Nu mai poţi schimbă trecutul, dar te poţi concentra eficient asupra zilei de mâine, pentru că asta, da, poţi schimbă! Poţi modifică încă de acum cursul unor evenimente viitoare în funcţie de deciziile sau acţiunile tale de acum, deci aici trebuie să depui cele mai serioase şi corecte eforturi. Cum îţi aşterni, aşa vei dormi, deci ai grijă ce alegeri faci chiar azi!

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *