Horoscop

Horoscop 5 februarie 2016

Da, faci acelaşi lucru, dar a două oară va ieşi de minune. Nu te teme să deşiri tot ce ai tricotat până acum că să refaci ţesătură de la zero, pentru că a merge mai departe după un model greşit sau după o dimensiune nepotrivită, ar însemna să consumi timpul şi energia inutil. Întoarce-te de la punctul de start, revezi toate condiţiile impuse şi mai porneşte odată, cu încredere şi mai ales cu convingerea că acum ştii mai bine ce e de făcut.

Taur

Ţi se citeşte pe chip o fericire, o stare de calm, o serenitate ce are la baza un puternic sentiment de siguranţă. Ai impresia că toate merg aşa cum trebuie, că toate sunt la locul potrivit, că mergi pe teren solid, şi resimţi această stare generală de bine că pe un dar divin, că pe un bonus de la Univers care îţi transmit astfel că eşti iubit, ocrotit, în siguranţă, şi niciodată nu eşti singur. Dacă te încarci de această superbă emoţie pozitivă, vei reuşi mai apoi să o transmiţi şi tu altora prin gesturi, vorbe şi sentimente, pentru că… dar din dar se face răi! Oferă, dăruieşte, iubeşte, zâmbeşte, încălzeşte şi tu alte suflete!

Gemeni

Mama e cel mai important om din viaţă ta în acest moment, şi relaţia cu ea îţi cere cea mai mare atenţie. Ori ea are nevoie de prezenţa ta mai mult că oricând, pentru că tu deţii soluţia la una din problemele care o macină, ori tu ceri mai mult alinarea ei, compania ei, ocrotirea ei, pe care nimeni altcineva nu ţi le poate da în acest fel. Dacă mama nu e pe aproape, vei putea primi aceleaşi emoţii intense din partea unei persoane pe care o admiri şi o respecţi şi care se poartă cu ţine de parcă ţi-ar fi cu adevărat părinte. E minunat să te simţi în siguranţă când cineva este alături de ţine necondiţionat. Dacă mama eşti tu, joci un rol cheie în viaţă copilului tău care te priveşte că pe o sfânta.

Rac

Unii nu te lasă să te manifeşti în voie, te ţin închis că într-o colivie şi nu-ţi oferă nicio libertate de acţiune, de mişcare, de decizie. Nu acceptă această atitudine, nu-i lasă să te trateze că pe un sclav care are doar obligaţii şi nici un drept, deci trebuie să faci ceva că să schimbi situaţia. Vezi ce pretenţii au ei de la ţine şi încearcă să le oferi câte ceva din aşteptările lor, dar ridică-te şi tu cu mai mult tupeu pentru ceea ce consideri că ţi se cuvine. Nu tolera să fii înhămat la căruţă şi să tragi, când ai şi tu dorinţele tale. Cere cu mai mult curaj ceea ce doreşti, nu stă în banca ta, cuminte şi umil, doar pentru că alţii spun nu la ceea ce ceri.

Leu

Stai şi cântăreşte atent ce deţii şi ce trebuie să investeşti în ceea ce ai de făcut, că să descoperi că ai la purtător toate resursele necesare pentru un succes deplin. Lasă fricile deoparte, nu-l mai lua pe nu în braţe, pentru că totul e posibil. Fă totul cumpătat, cu cap, raţional, moderat, nu investi prea mult, dar nici prea puţin, pentru că ţi se cere o acţiune moderată, cumpătată, în care să dai dovadă de simţul măsurii şi al echilibrului. Nici nu trebuie să spui că e simplu, dar nici că e imposibil, ci să analizezi situaţia cu detaşare că să descoperi ce anume poţi oferi din ce se aşteaptă de la ţine. Ar fi păcat să nu te implici din frică de eşec, dar nici să dai vină pe alţii, dacă vezi că nu-ţi iese chiar aşa cum doreai. Fă totul cu moderaţie: nici prea-prea, nici foarte-foarte!

Fecioara

Nu te simţi bine în medii foarte aglomerate, foarte pestriţe, pentru că nu stai prea bine la capitolul comunicare. Eşti un pic deprimat sau trist şi nu te poţi adapta mediului în care te afli. Ceilalţi nici nu observă că se întâmplă ceva cu ţine şi tu poate tocmai asta ai fi dorit: să fii luat în seama, întrebat ce e cu ţine, or anturajul străin în care te afli nu da semne de prea multă compasiune. Ai preferă să stai singur cu gândurile tale, dar nu face asta: nu de izolare sau de linişte ai tu nevoie acum, ci exact de agitaţia această din jurul tău care nu te lasă să aluneci pe pantă depresiei. Acceptă gălăgia din jur şi integrează-te în acest mediu, chiar dacă nu e pe placul tău pe de-a-ntregul. Îţi poate ridică moralul!

Balanţă

În mediul tău obişnuit, în care toate păreau aşezate pe un teren banal şi liniştit, apare astăzi o situaţie neprevăzută care-ţi da peste cap tot calmul. E o veste cu efect fulgerător, care cere din partea ta o reacţie foarte promptă. Nu ai timp de gândire şi nici de acţiune, ci trebuie să fii pe faza pentru a interveni rapid. Te poţi trezi cu tot felul de evenimente nedorite: defecţiuni ale aparatelor electrocasnice, cum ar fi un scurt circuit, o plata neprevăzută şi mare care consumă într-o clipă banii puşi deoparte cu greu luni de zile, o boală picată din senin când credeai că ţi-e mai bine, deci cam aşa se traduce atmosfera acestei zile: lucruri care cad din senin fără preaviz şi care îţi strică ţie planurile.

Scorpion

Te simţi binecuvântat azi de prezenţa unei persoane pe care o admiri enorm, pe care încerci să o imiţi din anumite puncte de vedere şi să-i calci pe urme. Ai şansă de a stă în preajma să, de a-i simţi influenţă, de a-i primi îndrumările, şi te consideri de-a dreptul norocos pentru acest privilegiu! Ai enorm de învăţat de la acest om care îţi este superior, pentru că e un maestru în domeniul în care tu încă acumulezi cunoştinţe. Ia notiţe şi stai cu urechile pâlnie la lecţiile pe care ţi le oferă, poate deloc pe gratis, pentru că poate fi vorba şi de un curs plătit, dar eşti încântat de tot ce auzi. Închei ziua cu un sentiment de bogăţie intelectuală şi spirituală!

Săgetător

Ai ajuns la capătul unui proiect şi poţi culege roadele, dar nu te grăbi să tragi tot succesul doar pe turtă ta, pentru că aţi lucrat mai mulţi umăr la umăr pentru această reuşită. A venit vremea să sărbătoriţi împreună victoria, să va recunoaşteţi unii altora contribuţia, să va aduceţi reciproc felicitări şi mulţumiri. Nu uită cât de important e un mulţumesc sau un gest de recunoştinţă pentru că, hai, admite, nu ai fi ajuns aici de unul singur. Ai fost susţinut, completat, ajutat în permanentă, deci acum poţi să aduci elogii celor care au avut o contribuţia salvatoare la motivul tău de bucurie!

Capricorn

Te-ai împotmolit într-un punct sensibil în proiectul ce părea să înainteze foarte bine în ultima vreme. Azi stai pe loc că să treci în revista etapele parcurse şi a găsi pe unde se ascunde hibă. Asumă-ţi cu mai mult curaj propriile greşeli, pentru că ai comis pe undeva o eroare care îşi arată acum latura negativă. Stă în puterea ta să treci peste acest hop cu o nouă lecţie învăţată ce te va ajută că, altădată, să rezolvi totul mult mai bine. E normal că, pe moment, cât timp cauţi soluţii să-ţi pierzi curajul de a merge mai departe, dar după aceea totul va merge că nou!

Vărsător

Încearcă să fii imparţial în judecăţile tale de valoare, pentru că treci printr-o situaţie în care chiar nu ai voie să ţii partea nimănui şi nici să ai propriile tale preferinţe. Chiar dacă inima ta înclină într-o anumită direcţie, ţine sub control această slăbiciune, pentru că acum trebuie să rămâi surd la influenţe care ar putea să te impresioneze cumva. Va trebui să extragi o concluzie, să dai un verdict sau o notă clară, fără a ţine cont de nimic din ce auzi în jurul tău. Bazează-te pe fapte certe, nu pe ceea ce inima îţi spune!

Peşti

Eşti pregătit pentru o provocare în plan profesional. Deşi nu eşti, de felul tău, atât de aventuros, de dată această spui da chiar şi unei situaţii cu un oarecare grad de risc, pentru că te-ai săturat de rutină. Vrei să ieşi din monotonie, din obişnuinţă, că atare vei spune imediat da noii situaţii, chiar dacă ai fi dorit să deţii controlul şi să urmezi o strategie foarte bine pusă la punct. Nu ai parte de asemenea organizare riguroasă, ci lucrurile merg un pic haotic, după cum bate vântul. Ai răbdare să se mai aşeze apele, să se mai clarifice situaţia, şi atunci vei putea începe să-ţi impui propriile reguli menite să restaureze ordinea. Deocamdată te laşi dus de val. 

sursa: teotrandafir.cm

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *