Actualitate

Horoscop 5 mai: Balanţă, cineva se joacă prea mult cu sentimentele tale şi tu îl crezi

Berbec

E o bucurie să intri în contact azi cu multă lume, pentru că şi tu eşti mult mai vorbăreţ şi dornic de comunicare, şi dai şi peste persoane la fel de volubile şi deschise la dialog. Fiecare are ceva de câştigat de pe urmă discuţiilor care se leagă extrem de uşor pe oriunde treci, că atare spune ce ai de spus dar ascultă şi părerile altora. Va completaţi perfect unii pe alţii, şi, dacă puneţi cu toţii cap la cap ideile vehiculate în aceste conversaţii animate şi interesante, s-ar putea naşte un plan de care să beneficieze şi unii şi alţii cu succes. Nu face nimic singur, ci întinde o mâna spre cooperare.

Taur

Timpul are o conotaţie cu totul specială acum pentru ţine, deoarece simţi, mai mult că oricând, lentoarea cu care trec orele pe lângă ţine. Totul e cumplit de lung, minutele par ore şi, când te simţi blocat într-un punct mort, e şi normal să începi să vezi în jur numai semne rele. Linişteşte-te, redu ritmul de înaintare spre ceea ce ţi-ai propus, ba chiar ia-ţi şi o pauză de câteva zile, pentru că acum nimic nu mai merge conform planurilor. Ai ceva de învăţat din acest ritm extrem de lent de evoluţie, semn că lucrurile solide se clădesc mai greu. Noroc că tu ai suficientă răbdare şi tenacitate pentru a continuă.

Gemeni

Ai mai multe drumuri de făcut sau mai multe invitaţii de onorat, dar dintre ele totuşi nu poţi acceptă decât o singură varianta, cea pe care o consideri cea mai importantă pentru sufletul tău. Ai fi fericit dacă ai atinge mai multe destinaţii în acelaşi timp, dar azi vei reuşi să tragi o linie destul de fermă şi, dintre atâtea cai de mers, să te concentrezi asupra uneia singure, care îţi va face plăcere. Vei alege şi pentru familie, deopotrivă, pentru că ei te vor urmă întru totul în alegerea făcută, că atare spune tuturor ce ai decis!

Rac

Eşti aproape de un prieten care trece prin momente dificile, mai ales în privinţa banilor, dar noroc că eşti alături de el pentru a-l ajută să treacă peste acest impas. Eşti omul care ştie ce înseamnă să evaluezi totul prin prisma banilor, de aceea te pui în pielea celuilalt şi îţi dai seama prin ce trece când rezervele sale financiare sunt atât de fragile. Îl ajuţi cum poţi: cu un sprijin moral sau cu unul material, depinde care îţi este ţie la îndemână, pentru că vrei cu adevărat să nu sufere

Leu

Planurile pe care le ridici împreună cu cei dragi se văd deja la orizont, conturându-se din ce în ce mai bine. Atât timp cât eşti susţinut de ei, cât ai alături de ţine oameni care pun umărul la succesul final, nu ai motive să renunţi la eforturile care se cer depuse. Vei ajunge cu brio la rezultatele scontate şi toţi veţi beneficia de efectele lor palpabile. Dacă aţi construit acest plan împreună, tot împreună veţi sărbători victoria şi veţi culege roadele, deci luaţi-va fiecare în seama mai mult contribuţia.

Fecioara

Mintea ta merge brici, ideile vin pe bandă rulantă şi sunt bine argumentate logic, de parcă le-ai citi din manual. Se ştie că eşti o enciclopedie ambulanţă care ştie câte ceva din orice domeniu, dar azi dai o lecţie de înţelepciune prin soluţii geniale la o problema dificilă. Îţi place să afli tot ce mişcă în lumea asta şi ai ocazia să-ţi lărgeşti orizonturile prin informaţii noi din domenii din care ştiai ceva-ceva, dar acum le poţi aprofunda. Pui mâna pe carte, răsfoieşti internetul şi pui întruna întrebări, pentru că vrei să ştii mai mult.

Balanţă

Cineva se joacă prea mult cu sentimentele tale şi tu îl crezi, ceea ce e riscant în cazul în care e vorba de iubire. Te-ai putea îndrăgosti de cineva care joacă pe două fronturi, care apelează la tot arsenalul sau de seducţie şi tu rişti să pici în capcană vorbelor sale meşteşugite, dar neadevărate. Ia-o şi tu că pe o glumă, că pe un flirt nevinovat, fără să te aprinzi atât de repede, pentru că dacă te vei trezi din acest vis, vei suferi că te-ai înşelat amarnic. Celălalt ştie să manipuleze pe oricine cu o atitudine jucăuşă, amuzantă, dar vei descoperi într-o zi că prin ipocrizie el şi-a atins doar scopurile.

Scorpion

Formezi o pereche bine închegată cu o persoană care te completează excelent. Fiecare vine în acest tandem cu alte resurse, cu atu-urile sale forţe, iar tu eşti sursă principala de imaginaţie, de creativitate şi de sensibilitate. Celălalt este un izvor de energie şi, dacă va uniţi forţele într-un sens comun, se va naşte un proiect de succes. Că e o prietenie de durata, că e o poveste pasionantă de iubire sau o colaborare rentabilă pentru amândoi, ai impresia că ai găsit persoană cu care te înţelegi cel mai bine.

Săgetător

Nu te poţi pune de acord cu persoană iubita, pentru că tu ai o viziune asupra unor evenimente, iar celălalt crede cu totul altceva. La originea neînţelegerilor voastre se află diferenţe mari de gusturi şi o varietate mare de sentimente, pentru că ceea ce ţie îţi poate genera plăcere, poate declanşa respingere în sufletul celuilalt. Trebuie să staţi de vorba că să va exprimaţi mai clar dorinţele, pentru că e posibil să va doriţi amândoi acelaşi lucru, la un moment dat, dar nu ştiţi să spuneţi eficient ce simte fiecare.

Capricorn

Eşti cam obosit, şi fizic, şi psihic, nu mai eşti în cea mai bună formă, ci ai avea mare nevoie de o pauză. Greu de crezut că ţi-o poţi permite chiar acum, pentru că apare, colac peste pupăză, o sarcina nouă mai dificilă care va cere imposibilul de la ţine. Dacă nu o poţi amână sau pasă la alţii, ţi-o asumi şi pe această, dar, pe un fond deja sensibilizat, nu vei da randament şi nici nu ajungi la rezultatele dorite. Ar fi bine să-ţi calculezi bine forţele şi, dacă nu te simţi în stare, să spui asta din start, cu motivaţia de rigoare.

Vărsător

Tot ce primeşti azi de la viaţă, de la oameni, de la cei dragi, de la evenimentele pe care le trăieşti au o conotaţie afectivă puternică, de parcă ţi-ar umple sufletul de o fericire maximă. Poate vine o veste ce te emoţionează la maxim. Poate întâlneşti o persoană care îţi face inima să tresalte. Poate ţi se face o declaraţie ce îţi confirmă faptul că joci un rol central în viaţă altcuiva de la care aştepţi chiar mai mult decât un simplu gest de afecţiune. Oferă şi tu aceeaşi căldură, aceeaşi emoţie prin tot ceea ce faci şi dăruieşti, pentru că schimbul de sentimente şi vorbe calde e în centrul atenţiei.

Peşti

Riscul poate avea şi o faţă atrăgătoare încât, dacă te laşi păcălit de aparenţe, ai putea avea mult de pierdut. Cineva îşi bagă coadă în afacerile tale ce păreau să meargă foarte bine, iar intervenţia să poate strică tot ce ai construit până acum. E o lecţie bună pentru ţine, că să fii mai atent la detalii pe care le-ai ignorat, deşi ai fost avertizat că există, şi altădată să te informezi mai bine cu privire la eventualele probleme care pot să te ţină pe loc. Încrederea în persoane suspecte te-a făcut să dai greş.

Horoscop 5 mai 2016 oferit de Acvaria.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *