Horoscop

Horoscop 6 aprilie 2017

Horoscop 6 aprilie 2017 Berbec
Se deschide o perspectiva nouă în faţă ochilor tăi, dar nu te poţi concentra asupra ei cât timp eşti prins în alte probleme. Merită să te dedici acestei noi direcţii, că atare e convenabil să renunţi la ceea ce făceai, să-i pui punct aici, că să te poţi elibera de orice sarcina care te-ar putea ţine pe loc. Numai de curajul şi voinţă ta proprie depinde felul în care închizi capitolul din trecut, că mai apoi să-ţi canalizezi timpul, energia şi atenţia spre nouă ta cale, deci greul e acum, când a venit momentul să spui punct… şi de la capăt, dar în altă direcţie!

Horoscop 6 aprilie 2017 Taur
Eşti copleşit de o situaţie mult prea dificilă pentru puterile tale şi tot încerci să te descurci de unul singur. Ce uşor ar fi dacă ţi-ai lua inima în dinţi şi ai cere ajutorul! Există suficiente persoane în jur care ar putea contribui perfect la ceea ce te preocupă, care au trecut prin situaţii similare şi ar şti foarte bine ce trebuie făcut, dar nu prea vrei să-ţi recunoşti limitele sau slăbiciunile că să nu laşi o impresie proastă asupra ta. Nu ai de unde să le ştii pe toate, deci lasă jenă la o parte şi cheamă alături de ţine pe cel care te poate scoate foarte uşor din acest impas. Sigur ai un prieten adevărat aproape gata să participe trup şi suflet la problema ta!

Horoscop 6 aprilie 2017 Gemeni
Treci şi tu cu vederea atmosfera agresivă din jurul tău! E normal că toată lumea să se agite cât timp lucrurile nu au ajuns pe un teren mai clar. Nici tu nu eşti sigur pe direcţia în care mergi, nici ceilalţi nu se pot linişti încă, de aceea conflictele mocnesc aproape de ţine. Eşti nevoit să suporţi această situaţie, pentru o vreme, conştient că înainte de clarificarea unei situaţii, întotdeauna se agită spiritele, iar tu eşti acum în miezul acestei tensiuni. Nu mai e mult şi se va linişti atmosfera, dar până atunci mai există câteva momente de tensiune maximă, greu de tolerat.

Horoscop 6 aprilie 2017 Rac
Nu eşti lăsat să analizezi în linişte o situaţie care se desfăşoară într-un ritm infernal care te irită. Eşti obligat să iei decizii rapide, să găseşti soluţii imediate, or tu ai avea nevoie de puţină detaşare că să fii sigur că nu ai scăpat nimic din vedere. Nu dai randament dacă eşti presat de termene limita sau de şefi care cer totul gata ieri, dacă s-ar putea, dar trebuie să te organizezi şi să faci puţină ordine în minte că să faci alegerea optimă. Nu ai încotro, trebuie să fii spontan şi rapid în reacţii, fără să iei vreun răgaz de gândire.

Apasă aici pentru a citi continuarea horoscopului 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *