Horoscop

Horoscop 6 noiembrie 2016

Berbec 
Ar fi bine să stai puţin pe loc, înainte de a porni acel plan pe care l-ai pregătit deja pentru zilele viitoare. O zi de repaus, în care să analizezi la rece planurile făcute, ar fi de folos, pentru a descoperi aspecte care ţi-au scăpat din vedere. Mai mult, dacă asculţi şi părerile şi sfaturile altora despre acelaşi subiect, ai primi o mulţime de informaţii preţioase care vor juca un rol la rezolvarea problemei care te preocupă. Sfatul zilei este următorul: stai şi ascultă, pentru că nu le ştii, deocamdată, chiar pe toate, dar poţi află detalii interesante!

Taur  
Nu speră lucruri pe care nu le poţi atinge, pentru că unele din aceste puncte de vârf depind de eforturile tale de până acolo. Mai ai de muncit, de tras, de depus eforturi, scopul cel mare e încă departe, dar dacă nu ai mai fi atât de concentrat la ţintă finală, ci doar la drumul până acolo, ai vedea că evoluţia va fi mult mai sigură. Uneori, visul te face să pierzi din vedere instrumentele de a ajunge la el, deci revino în realitate, fără vise deşarte şi fără speranţe imense. Mult mai mare va fi satisfacţia la final, că ai atins acel tel, dacă nu ridici castele de nisip chiar din prima etapă.

Gemeni 
Cineva îţi oferă o informaţie care devine de fapt o garanţie că eşti pe calea cea bună spre un succes la care visezi. Aveai nevoie de această confirmare, care sună că o aprobare, că un stimulent să nu te opreşti din drum, pentru că nu mai e mult şi vei ajunge acolo unde ţi-ai propus. Nici ţie nu-ţi vine a crede să vezi că lumea te aprobă de pe margine şi te împinge de la spate să duci la îndeplinire ceea ce ai început, semn că a fost un tel bine ales cu mari şanse de reuşită. E o plăcere să lupţi mai departe când te ştii susţinut în acest fel!

Rac 
Nici ţie nu-ţi vine a crede ce evoluţie grozavă au luat lucrurile! Rareori eşti atât de optimist şi de pozitiv în faţă provocărilor, iar atitudinea această este exact cheia succesului spre o ţintă majoră spre care te îndrepţi. Nu spune nicio clipă că nu se poate atinge, lasă fricile în urmă şi concentrează-te numai asupra capătului acestui drum. Chiar dacă nimic nu e uşor şi nu ţi se oferă pe gratis, deţii toate resursele pentru că ceea ce ai în minte acum să devină realitate foarte curând. Eşti susţinut de cei care joacă un rol în reuşită finală, nu eşti singur în lupta ta, deci bucură-te că totul merge bine.

Leu 
Priveşti spre trecut cu luare aminte, pentru că ai trecut cândva printr-o situaţie care ţi-ar putea fi lecţie pentru ceea ce se petrece acum. Nu e prima oară când ai trăit aşa ceva, ai mai avut câteva momente similare mai demult, deci ajunge doar să priveşti înapoi cu atenţie. Fără nostalgii, fără regrete, fără emoţii negative, ci cu maximă luciditate, pentru a putea descoperi soluţia la problema ta actuală. Adu-ţi aminte cum ai rezolvat problema atunci şi repetă reţeta. Ai învăţat la timpul potrivit care e calea cea mai bună.

Fecioara 
Te cramponezi prea mult de hopurile văzute sau nevăzute din calea ta, când ele pot fi trecute cu calm şi înţelepciune. Nu ai de ce să-ţi faci griji, deci nu te opri din mers din cauza banalelor hopuri, inerente în drumul oricui. Ai şi din ele ceva de învăţat, totul e să nu le amplifici mai mult decât e cazul. Primeşti de undeva o garanţie, o informaţie salvatoare sau doar un sentiment de linişte care te ajută să mergi mai departe, fără să-ţi mai baţi capul cu micile probleme de pe parcurs. Nici nu pot fi evitate, dar nici nu sunt imposibil de trecut, deci nu exagera gravitatea situaţiei!

Balanţă 

Discuta cu ceilalţi despre planurile tale pentru că, momentan, nu deţii toate informaţiile pentru a le pune în aplicare. Va apărea cineva cu mai multă experienţă care îţi va transmite exact pontul de care aveai nevoie. Nu e o ruşine să recunoşti că nu ştii ce e de făcut în anumite situaţii, deci cere sfaturi, cere ajutor, întreabă în stânga şi-n dreapta până dai de omul potrivit care deţine cheia la întrebarea ta cea mai dificilă. Din relaţia cu ceilalţi ai multe de învăţat iar ceea ce urmează să descoperi, va deveni mai apoi sursă de înţelepciune şi pentru alţii, pentru că vei transmite şi tu, mai departe, ceea ce afli acum.

Scorpion 
Eşti foarte darnic şi dispus să treci cu vederea probleme din care chiar ai avut de suferit şi bine faci, pentru că aşa te eliberezi de un stres inutil care nu te lasă să evoluezi. Iertarea ta poate fi legată de orice. De exemplu de împrumuturi în bani acordate cuiva, mai demult, încât ai fi în stare chiar să ştergi complet datoria din memorie şi să accepţi faptul că celălalt trece prin momente dificile şi nu are cum să dea înapoi ce i-ai dat. Unii au comis erori faţă de ţine, dar ierţi, te eliberezi şi uiţi, fără a duce după ţine un balast emoţional negativ care nu mai ajută la nimic.

Săgetător
Nu încerca să pari altcineva decât eşti, pentru că se va vedea de la o poştă că porţi o haina care nu te reprezintă. Încerci s-o faci pe durul, pe superiorul, pe atotputernicul, or tu nu eşti deloc aşa, că atare ar fi mai bine să îţi admiţi adevărată faţă fără să te jenezi de eventualele puncte slabe. Nimeni nu e perfect, deci de ce ai dori tu să porţi o masca falsă? Alţii vor miroşi că nu eşti aşa şi mai rău te vor atacă în astfel de situaţii. Ai tendinţa de a aborda o imagine înşelătoare care, într-o zi, şi pe ţine te va derută, de aceea ar fi mai bine să te împaci cu cel care eşti şi să fii tu, aşa cum eşti, cu bune şi rele.

Capricorn 
Parcă ai fi consemnat la domiciliu, dar nu-ţi displace deloc să stai acasă, mai ales dacă ai tot felul de treburi de rezolvat între pereţii locuinţei tale. Preocuparea ta numărul unu se îndreaptă spre confortul tău domestic, încât nu ar fi de mirare să întorci toată casă pe dos că să rearanjezi totul. O curăţenie generală ar sună excelent la dorinţa ta de a schimbă mediul în care trăieşti, dar, cu ceva noroc, poate e chiar vorba de o mutare în altă casă, în alt decor. Se resimte un aer proaspăt, confortabil şi tihnit: e o plăcere să te bucuri de mediul tău casnic.

Vărsător 
Dacă vezi că s-au aliat o grămadă de rivali împotriva ta şi se opun cu vehemenţă părerilor tale, ar fi bine să nu ţii cont de aceştia. Unii nu ştiu altceva decât să critice ceea ce fac alţii, că atare, că să depăşeşti cu bine afrontul, ar fi bine să fii mai întâi de acord tu singur cu propriile tale alegeri. Dacă nici tu nu eşti sigur că ai făcut cea mai bună alegere, cum ar vrea că ceilalţi să te aprobe? Fă pace cu ţine, acceptă-ţi deciziile aşa cum sunt şi militează pentru deciziile luate, fără a te bloca în disputele din jur. Dacă vrei ceva anume, poţi obţine prin forţe proprii, chiar şi fără acceptarea lumii!

Peşti 
Deşi nu suporţi să taci când ai avea atâtea să spui, de dată această îţi pui singur lacăt la gură, conştient că tăcerea e, de dată această, de aur, deci cea mai bună abordare. Poate te afli în preajma unei persoane care acaparează toată discuţia şi nu-ţi mai găseşti şi tu loc să spui ce ai în minte, sau poate celălalt stă la panda să te prindă cu cea mai mică greşeală că apoi să te pună la index. Ajungi la concluzia că soluţia cea mai bună, în această situaţie, e să rămâi cuminte în banca ta, reprimandu-ţi toate vorbele. Aştepţi să ţi se dea cuvântul altădată!

Horoscop oferit de acvaria.com.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *