Horoscop

Horoscop 7 octombrie 2015

Dacă ai ocazia de a vorbi în faţă unui grup mai larg de persoane, fie că e vorba de un auditoriu necunoscut sau doar de familia strânsă în jurul tău. Tot ce transpui acum în cuvinte este plin de învăţăminte, de informaţii importante, şi pot oferi şi altora idei şi inspiraţie creatoare, dacă ai ceva de spus, spune-o sus şi tare, nu stă în banca ta, pentru că eşti un aş în conversaţie şi orice comunicare orală. Practic, o afirmaţie pe care o faci azi cu voce tare se va transformă rapid în fapte deci poţi să verbalizezi una din marile tale dorinţe, că să prindă contur mai repede.

Taur

Un lucru trebuie să eviţi azi: să discuţi despre politică, indiferent în ce plan s-ar aplică această! Că e politică firmei, că e vorba de guvern şi preşedinte, că e vorba e politică după care te ghidezi singur, aici e vorba de principii şi nu vei găsi prea uşor oameni care să gândească la fel că ţine. Tu oricum ai o relaţie specială cu acest domeniu, având chiar stofă de politician, dar orice ai face, tot se va trezi unul care să se ridice împotriva ideilor tale şi nu o va face cu prea multă diplomaţie. Şi tu ai principii ferme, bine conturate, deci mai bine taci. Politică naşte antipatii şi conflicte!

Gemeni

Uneori, a fi mai bun decât ceilalţi nu e o garanţie a integrării tale în lumea din jur. Tu ai azi un atu numai al tău, de care eşti mândru şi care atrage atenţia asupra ta, dar parcă nu te simţi în largul lui tocmai datorită acestuia. Acceptă-ţi unicitatea şi talentul special şi ajută-i pe cei din jur să te cunoască aşa cum eşti, că şi cum nu ai fi cu nimic mai special decât ei (chiar dacă eşti). Te simţi că în povestea cu răţuşcă cea urâtă, dat cumva la o parte pentru că era altfel, dar care la final s-a dovedit a fi o superbă lebădă. Caută deci compania celor la fel de speciali că şi ţine. A rămâne printre cei mulţi şi comuni, te poate face să te simţi inadaptat, străin, ciudat.

Rac

Bucură-te de liniştea care se lasă în jurul tău. Dacă e linişte, înseamnă că e bine, ştii cum spune englezul: no news is good news, adică dacă nu apare nimic nou în peisaj e mai degrabă un semn bun, de vreme ce tu eşti obişnuit că orice veste să nască agitaţie. Nu te deranjează absolut deloc starea de pasivitate, de nemişcare, de calm care se lasă peste toate, pentru că aşa te mai poţi ocupă şi tu de alte lucruri, mult mai frumoase. Dacă la serviciu nu s-a întâmplat nimic deosebit, e perfect, pentru că vii acasă liniştit şi relaxat că să te apleci mai mult asupra relaţiei cu cei dragi. Demult nu ai mai venit atât de proaspăt de la lucru, deci familia te primeşte cu dragă inima să i te alături în tot felul de activităţi domestice: banale în fond, dar de-a dreptul plăcute.

Leu

Eşti genul de om care spune că orice problema are rezolvare, şi chiar aşa este. Azi vei descoperi că lucrurile sunt mult mai simple decât credeai sau decât doreau alţii să te facă să crezi, deci nu te împovăra cu griji şi temeri inutile, doar pentru că alţii ţi le aruncă în curte. Simplifică lucrurile cât poţi tu de mult, pentru că sigur au soluţii mult mai accesibile. Spune-ţi în sinea ta că e uşor, că e floare la ureche, zi-le cum vrei tu, şi ai să vezi că scapi de senzaţia de greutate cu care te-au acaparat ceilalţi. Nu ai nevoie de influenţele celor din jur, deci apreciază gravitatea lucrurilor din calea ta conform propriilor tale standarde: ce e greu pentru altul, poate fi banal pentru ţine!

Fecioara

Toată lumea ştie ce priceput eşti în domeniul comunicării, dar uită că, pentru a lasă o impresie atât de bună, tu te pregăteşti, studiezi, munceşti intens înainte de a deschide gură. Asta faci şi acum: îţi pregăteşti cu multă seriozitate discursul pe care îl vei susţine în faţă cuiva, şi nu vrei să laşi nimic la voia întâmplării. Aduni informaţie, citeşti, acumulezi cunoştinţe, întrebi în stânga şi-n dreapta pentru că lucrarea ta să fie ireproşabilă. Ai toate şansele să iei cu notă bună la un examen sau să susţii o conferinţă de succes, pentru că tot ce spui e verificat, documentat, bazat pe fapte concrete. Ai ocazia de a preda în faţă altora şi îţi iei rolul foarte în serios.

Balanţă

Eşti invitat să te alături unei acţiuni, unui proiect din care ai şi tu multe de câştigat, dar totuşi, înainte de a culege roadele, trebuie să şi contribui cu ceea ce ştii să faci tu cel mai bine. Rezultatele foarte bune ale acestei afaceri apar din cooperare, completându-te reciproc cu cei care au şi ei un rol de jucat aici. Singuri, fiecare separat, nu aţi ajunge la aceleaşi roade excelente, dar aşa, punând mâna de la mâna, umăr lângă umăr, idee lângă idee, iese un plan colectiv de toată frumuseţea care va mulţumi pe toată lumea care participa echitabil. Poate se lasă şi cu bani, dar şi aceştia se împart, nu doar eforturile!

Scorpion

Eşti foarte incisiv în comunicare, că atare ai grijă la tot ce spui, mai ales la ce scrii, pentru că efectele cuvintelor tale va fi maxim. Dacă meseria ta implică texte în care e nevoie să fii dur, sever, critic, atunci atmosfera acestei zile te va ajută să-ţi exprimi punctul de vedere mult mai clar şi să ajungi mai repede la scopurile propuse. Orice mesaj prin care trebuie să iei atitudine, să lupţi pentru un drept, să pui la punct un inamic sau să faci cuiva observaţie ţi se potriveşte de minune, pentru că te pricepi să găseşti cuvintele cu cel mai mare impact pentru a repara situaţia. Un articol scris de ţine, o scrisoare trimisă cuiva acum, o reclamaţie scrisă lăsată la vreo instituţie vor avea efectul dorit, pentru că ai limba ascuţită, dar pe bună dreptate!

Săgetător

Concentrarea este secretul succesului în orice acţiune, altfel lucrurile pot lua direcţii pe care nu le vei mai putea controla. Imaginează-te că eşti un fascicul laser care nu poate ţinti decât într-o singură direcţie, şi ceea ce se naşte din această canalizare de energii, de emoţii, de gânduri, nu poate fi decât în avantajul tău. Dacă simţi că tu, singur, nu reuşeşti să-ţi aduni atât de bine forţele, cere ajutor divin, pentru că de undeva de sus vin azi resursele tale cele mai bune care te fac să fii mai organizat, mai eficient, mai atent la ceea ce doreşti să atingi. Tu concentrează-ţi ruga spre cer şi de acolo, înapoi, vin şi răspunsurile cele mai utile.

Capricorn

Bunătatea ta este, uneori, fără margini şi îţi place s-o ambalezi în diverse forme frumoase pentru a fi altora pe plac. Poţi uimi pe cei dragi cu mici atenţii, cu diverse cadouaşe care îi fac să zâmbească, cu lucruri drăgălaşe pline de creativitate şi imaginaţie. E felul tău de a fi generos, de a-ţi arată iubirea şi prietenia, şi o faci cu brio, încât lumea va admira odată în plus cât de talentat eşti! Dacă reuşeşti să-ţi pui în aplicare creativitatea, ai putea scoate la lumina adevărate opere de artă, evident la nivel mai mic, dar care sunt ieşite din comun prin simplul fapt că tu verşi în ele iubire şi simpatie fără margini. Tu eşti special de felul tău, că atare şi gesturile tale de afecţiune au ceva extraordinar!

Vărsător

Azi îţi apare în cale o persoană care impune respect numai prin simplă să prezenţa. O admiri sincer, vezi la ea calităţi pe care nimeni nu le mai are, e un exemplu demn de urmat, deci stai cu urechile pâlnie la tot ce are să-ţi spună. Ai enorm de învăţat de la el, îl poţi numi profesorul tău cel mai bun din acest moment al vieţii, pentru că îţi este mult superior din multe puncte de vedere. S-ar putea că viziunea să să fie una total atipică, pentru că îţi deschide calea spre alte dimensiuni ale cunoaşterii. Nu e doar un expert, ci e un adevărat magician, care ştie să uluiască prin tot ce spune şi ce face. O mulţime de întrebări se nasc acum în mintea ta, dar tot el ţi le poate lămuri, deci stai prin preajma să că un burete gata să absoarbă informaţie.

Peşti

Nu te grăbi să extragi azi o concluzie, pentru că încă nu ai descoperit toate căile de a ajunge acolo unde doreşti. Stai puţin şi cântăreşte cât de multe opţiuni ai la dispoziţie şi ai să fii uimit de bogăţia de soluţii. Aşteaptă, culege noi şi noi informaţii, ascultă ce-ţi împărtăşesc şi alţii, pentru că tot ce vine acum înspre ţine va crea o paleta foarte largă şi foarte variată de alternative pe care le vei putea folosi în avantajul propriu. Nimeni nu-ţi cere să iei decizii pe loc, deci adună în continuare cât mai multe idei şi soluţii, că să ai de unde alege, la final!

sursă: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *