Horoscop

HOROSCOP 8 octombrie 2015

Gustul dulce-amar predomină, fie că este vorba despre copii, fie despre persoană iubita. Dorinţa de schimbare este mare, dar dificil de îndeplinit deocamdată. Mai bine bucură-te de ceea ce ai şi acceptă-i pe cei din preajma ta aşa cum sunt. Canalizează-ţi eforturile spre acţiuni recreative, hobby-uri sau dialoguri cu persoanele de încredere din anturajul apropiat.

Taur
Acasă printre membrii familiei şi treburile gospodăreşti te simţi cel mai bine astăzi. Totuşi este posibil să fii scos din ale tale pentru a rezolva chestiuni profesionale sau altele personale în locaţii diferit. Apelează la cei dragi pentru ajutor, întrucât energia vitală este fluctanta şi există riscul să oboseşti repede. De la banii şi bunurile comune cu cei dragi pot apărea discuţii aprinse şi neînţelegeri serioase.

Gemeni
Este o zi cu multe dialoguri şi întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Însă pe măsură ce orele se scurg ai putea constată că subiectele discutate sunt neinteresante, contradictorii, iar unele total neplăcute. Fii selectiv şi cu oamenii şi cu discuţiile, astfel încât să te simţi bine. Fereşte-te să vorbeşti prea mult sau să îţi divulgi intenţiile! Spre seară te vei simţi în largul tău acasă, printre membrii familiei.

Rac
Ziua îţi aduce în atenţie cheltuielile cotidiene. Ar fi bine să eviţi orice cumpărătură, deoarece există un risc major de neplăceri. Însă, membrii familiei pot apela al ajutorul tău financiar. Analizează despre ce este vorba şi numai după ce ţi-ai rezolvat problemele tale oferă-ţi sprijinul. Pe de altă parte sunt momente bune pentru a-ţi revizui concepţiile despre muncă, bani şi nevoi materiale reale.

Leu
Este dificil să ţi se între în voie astăzi. Ar trebui să te ocupi mai mult de ţine, să mergi la o terapie de întreţinere corporală, să te odihneşti, să te apropii numai de oameni pozitivi şi de la care ai ce învaţă. Mentalul îţi poate juca feste, aşa încât fereşte-te de dialoguri şi acţiuni care te solicită prea mult. Spre seară este posibil să fii înconjurat de rude şi prieteni. Schimbul de informaţii te va binedispune.

Fecioara
Eşti meditativ şi pierdut în gânduri profunde. Paleta de stări de spirit pe care o poţi parcurge astăzi este bogată şi aducătoare de revelaţii importante. Chiar ar fi bine să scrii într-un jurnal cele concluzionate sau aflate pe cai mai puţin obişnuite. De asemenea ar trebui să-ţi propui un alt stil sau ritm de viaţă, pentru că transformările personale prin care treci în această perioada sunt majore şi de lungă durata.

Balanţă
La prima vedere, dezamăgirile provocate de prieteni sau de colegii de muncă pot fi mari, dacă stai să le analizezi pe îndelete. Totuşi aminteşte-ţi că aparenţele înşeală. Pentru că tu traversezi o perioada în care eşti ceva mai vulnerabil decât de obicei, foarte uşor poţi distorsiona ceea ce ţi se întâmplă. Selectează doar aspectele frumoase, utile din orice relaţie şi situaţie, fără să cazi în plasa sentimentelor false.

Scorpion
Este o zi interesantă la locul de muncă mai ales. Însă, în orice altă locaţie te afli eşti observat cu interes de către ceilalţi. Sunt şanse să fii aplaudat la scenă deschisă pentru meritele tale din ultima vreme. Alţii îţi vor caută nod în papură şi pentru că gândurile şi limbile oamenilor, deocamdată, sunt încurcate există riscul să le dai dreptate. Ia doar partea bună a lucrurilor care ţi se întâmplă.

Săgetător
Personale dragi te vor susţine să te ocupi de călătorii sau să începi diverse cursuri, studii pe termen lung. Însă, stările tale de spirit te orientează spre altceva. Asta pentru că intuiţia ta a depistat faptul că unii vor să profite de pe urmă învăţăturii tale sau a călătoriile pe care le poţi realiza. Deocamdată reţine propunerile celorlalţi, însă deciziile majore lasă-le pentru următoarele zile.

Capricorn
Ziua este favorabilă achitării datoriilor, facturilor şi dialogurilor cu persoanele alături de care foloseşti sau adminsitrezi bani şi bunuri. Pot apărea niscai neplăceri, deoarece unii vor dori să-şi minimalizeze aportul la toate acestea. Fii prudent şi ţine cont de fiecare ban cheltuit la comun. Bunurile materiale ar trebui folosite cu măsură de toţi cei implicaţi, dar nu te baza prea mult pe asta.

Vărsător
Relaţiile parteneriale sunt instabile, fiind dificil astăzi să ajungi la un numitor comun atât cu partenerul de viaţă, cât şi cu cei profesionali. Dacă laşi deoparte animozităţile de moment, frecvente astăzi, vei reuşi să te bucuri de ceilalţi şi de realizările voastre comune. Acceptă faptul că aveţi mentalităţi şi scopuri diferite. Dacă observi că aceste diferenţe iau amploare, gândeşte-te la cine sau la ce renunţi.

Peşti
Sunt şanse bune de a discuta cu specialişti în sănătate şi a află informaţii foarte utile. Totul este să le accepţi şi să te îngrijeşti ceva mai mult. Ai nevoie de odihnă, relaxare, somn, dar compania unor oameni plăcuţi, liniştiţi, de încredere pot face minuni. La serviciu pare că te înţelegi cu colegii, iar activitatea se poate desfăşura armonios. Evita discuţiile ample şi eforturile solicitante.

sursa: incomemagazine.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *