Horoscop

Horoscop 9 octombrie 2015

Dacă ai stă în preajma unor pesimişti, aceştia ar putea consideră atitudinea ta tonică şi luminoasă că o formă de infatuare, or tu nu ai nici cea mai mică intenţie de a afişa o bunăstare vădită. Tu te simţi bine şi ai vrea că şi alţii să se simtă la fel, de aceea arunci în jur razele tale de bună dispoziţie şi energie pozitivă, numai că nu toată lumea e în starea potrivită pentru a le primi. Unii devin şi mai apatici când te văd pe ţine atât de fericit, deci mai bine îţi vezi doar de propria stare de bine!

Taur

Mare grijă încotro îţi canalizezi astăzi energia, pentru că eşti cam nervos şi mai ales cam neglijent şi reacţia ta impulsivă poate strică totul. Intervii într-un mod cam abrupt, gata să închei aici o acţiune doar pentru că aşa ţi s-a năzărit, deci fii cu mare băgare de seama în faţă reacţiilor de moment, pentru că nu se vor dovedi a fi şi cele mai înţelepte. Dacă te grăbeşti să spui ce-ţi trece prin minte, rişti să greşeşti, dar probabil ţi se cere un răspuns extrem de rapid şi acesta e singurul care-ţi vine. Pregăteşte-te pentru o răsturnare de situaţie neprevăzută şi riscantă.

Gemeni

Ai mare grijă la felul în care te adresezi unei persoane aflate în impas, pentru că tonul tău scapă de sub control şi tinde spre răutate şi agresivitate. Nu merită nimeni să-i vorbeşti aşa, nici măcar dacă ai motive clare să ataci, deci temperează-ţi nervii că nu cumva să fii luat de val şi să-i reproşezi lucruri de care nu se face vinovat. Orbit de agresivitate, ai putea alunecă spre critici injuste pe care celălalt nu le va tolera şi poate reacţiona la fel de dur. Nu judecă dacă nu ai şi dovezi certe în acest sens!

Rac

Relaţia de iubire înfiripată nu demult evoluează foarte bine, spre o zona care deja îţi da speranţe şi mai mari că veţi formă în curând un cuplu cu tot ce înseamnă el! Eşti fericit, ai încredere în cel de lângă ţine, şi când mai auzi de la cei din jur şi cuvinte de laudă la adresa omului pe care-l iubeşti sau poveşti care îl pun într-o lumina excelenţă, cum să nu visezi şi mai departe? Va susţineţi bine unul pe altul, primeşti din partea să garanţii că şi el simte şi visează la fel că ţine, deci merită să te implici întru totul!

Leu

Ai noroc la bani astăzi, pentru că, pe lângă sursă ta principala de venit pe care te poţi baza, s-ar putea să mai apară una exact când aveai mai mare nevoie de o infuzie de capital. Dar banii, deşi au de unde să vină, se şi duc, pentru că aceeaşi bani îi ai deja programaţi pe căprării pentru a face faţă unei liste lungi de cheltuieli. Dar altceva e să plăteşti facturile când ai suficienţi bani la dispoziţie decât să tragi de fiecare leuţ. Sentimentul de prosperitate care te cuprinde azi e benefic pentru a-ţi decide corect toate afacerile, fără a dezechilibra deloc balanţă. Banii vin, banii se duc, important e că echilibrul se menţine.

Fecioara

Discuţiile cu cei de vârstă ta au un efect mobilizator, pentru că descoperi în jurul tău oameni care gândesc la fel că ţine. Dacă v-aţi uni cu toţii forţele într-o aventură comună, lucrurile ar merge de minune, tocmai pentru că aveţi interese similare şi merită să vâsliţi laolaltă. Eşti un tovarăş excelent de discuţie, mereu pus pe glume, mereu cu o replică potrivită în orice situaţie, iar acest talent în domeniul comunicării te scoate cel mai bine în evidenţă, cu şansă de a-ţi câştigă noi prieteni sau admiratori. Spune ce ai de spus, argumentând logic fiecare idee.

Balanţă

Nu ascultă ce-ţi transmite azi persoană care îţi ţine companie, pentru că interesele sale se vor dovedi a fi egoiste şi periculoase pentru ţine. Are sigur ceva de ascuns, deşi disimulează perfect ceea ce gândeşte cu adevărat, dar flerul tău îţi atrage atenţia la timp că nu e ceea ce pare. Simţi de la o poştă ipocrizia şi falsitatea celor care ţi se bagă pe sub piele şi reuşeşti să iei măsuri pentru a-i ţine la distanţă înainte de a interveni cu ceva în treburile tale. Minciună lor poate strică totul.

Scorpion

Ai de ales între două direcţii la fel de tentante. Pe moment, ai vrea să le urmezi pe amândouă, pentru că nu te poţi opri asupra uneia singure, dar după o vreme vei ajunge la concluzia că nu sunt valabile ambele, că de fapt fugi după doi iepuri care nu duc acolo unde crezi. Ascultă ce-ţi transmite mintea dar şi ceea ce-ţi şopteşte inima, deoarece e o decizie în care ambele resurse ale tale au ceva de spus. Cântăreşte pe îndelete, nu te grăbeşte nimeni să dai răspunsul pe loc, dar alege ceva ce se pliază perfect pe speranţele tale actuale.

Săgetător

Eşti în centrul atenţiei, înconjurat de prieteni şi colegi care au numai cuvinte de laudă la adresa ta. Ai reuşit să atingi un scop de care eşti mândru şi simţi nevoia să-ţi împărtăşeşti bucuria alături de cei care ţin cu adevărat la ţine. Se adună multă lume în jurul tău la succes şi eşti măgulit de toată atenţia această! Dacă apare şi motiv de petrecere, cu atât mai bine pentru ţine, deoarece la asemenea succes se aude şi veste de distracţie. Poţi spune că toate îţi merg bine şi entuziasmul celor din jur te stimulează să ţinteşti şi mai departe!

Capricorn

Încearcă să priveşti oamenii dintr-o perspectiva mai toleranţă, mai blanda, fără să tot găseşti nod în papură la oricine. Chiar dacă ştii că nu toţi au inima bună şi nu merită toată iubirea ta, fă un efort să renunţi, pentru o zi, la judecaţi, la critici, la reclamaţii, şi să treci cu vederea ceea ce nu-ţi place la cei din jurul tău. Ai să vezi că se schimbă energia în relaţia cu aceştia, pentru că, oferindu-le pe tavă gânduri bune şi cuvinte frumoase, îi vei dezarmă mai uşor şi vei îndulci mult comunicarea. Chiar dacă unii încearcă să te atragă în jocurile lor de culise, nu le da satisfacţie şi refuză asemenea îndeletniciri, arătându-le că ai numai gânduri bune faţă de oricine.

Vărsător

Nu lua la modul personal hopurile inerente de pe parcursul misiunilor tale, pentru că şi ele au rostul lor, acela de a te pune la încercare, de a-ţi testa ambiţia şi dorinţa de a reuşi, că atare nu te împovăra inutil de suferinţe. Uneori, se ajunge mai lent şi mai anevoios la marile vise, dar, pentru că drumul e ceva mai sinuos, cu atât mai mare va fi satisfacţia atunci când vei ajunge la capăt. Priveşte cu responsabilitate drumul pe care l-ai ales şi nu te abate de la acest curs, nici măcar când dai piept cu mari probe. Nu e nimic atât de greu sau de dramatic încât să nu poţi duce la îndeplinire, deci du-ţi sarcina la capăt!

Peşti

Nu te mulţumi cu cât ştii sau ai acumulat, chiar dacă deţii un bagaj impresionant de cunoştinţe, pentru că tu poţi şi vrei mai mult de atât. Ceri informaţii de pe oriunde ai trece până devii o enciclopedie ambulanţă, dar norocul tău e că nu e doar curiozitate, ci aviditate de a cunoaşte. Îţi extinzi orizonturile din ce în ce mai mult, prin studiu, prin cercetare, întrebând în stânga şi-n dreapta şi documentandu-te foarte laborios, şi se vede! Nimeni nu te va întrece când vei fi pus în faţă unei confruntări intelectuale de vârf! Într-o zi vei transmite şi tu altora ceea ce ai acumulat în ani de studiu!

sursa: teotrandafir.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *