Actualitate

HOROSCOP: bani, carieră, dragoste, sănătate

BERBEC

Viaţa ta sentimentală pare să fie din ce în ce mai plăcută în această săptămână, şi acum e doar începutul! Dacă eşti singură, insistă pe lângă acel bărbat pe care ai pus ochii fără să fii sufocantă. Cu puţină tactică şi diplomaţie vei reuşi să îl aduci în braţele tale. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă sau ai copii, responsabilitatea trebuie să fie cuvântul cheie!

Nu te-ai concentrat prea mult pe viaţa ta profesională şi pe nevoile tale financiare în ultima perioadă, de aceea acum se va instala panica. Cu toate resursele tale vei încerca să le iei ochii şefilor şi să ieşi în evidenţă la locul de muncă. Din păcate, colegii tăi nu vor asista în tăcere la toată nedreptatea la care sunt supuşi şi te vor pune într-o poziţie mai proastă decât înainte.

TAUR

E un moment bun de a încerca să reiei unele legături mai vechi cu persoane la care ai ţinut. Poate fi vorba despre un fost iubit sau despre o rudă cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. Cu toate că între voi au existat unele tensiuni care v-au îndepărtat, acum cu siguranţă le-ai dat uitării şi poţi privi altfel lucrurile. Nu încerca să reîncălzeşti ciorba, dar măcar fiţi prieteni!

Vei avea multă treabă şi multe drumuri de făcut în această săptămână. Din fericire, dispui de energia necesară pentru a-ţi duce la bun sfârşit toate sarcinile primite. Există însă şi o parte proastă, nu vei mai avea timp de viaţa personală, iar asta ar putea să te întristeze puţin. Dacă stai rău cu banii, încearcă să faci o prioritate din asta şi să laşi restul deoparte pentru moment.

GEMENI

Relaţia ta de cuplu nu traversează cea mai bună perioadă, iar tu şi partenerul tău de viaţă v-aţi distanţat considerabil. Încearcă să nu laşi această răceală să vă despartă fără să vă daţi seama sau să acţionezi răzbunător atunci când nu îţi convine ceva. Astrele te avertizează că orice pas greşit îţi va duce viaţa sentimentală într-o situaţie nedorită.

Săptămâna aceasta, banii vor fi motivul tensiunilor din familie. Din păcate, lipsa acestora te va împiedica să faci unele lucruri pe care ţi le doreai din tot sufletul, iar partenerul de viaţă pare să ignore acest lucru. Faptul că nu e cineva alături care să te facă să priveşti totul cu mai mult optimsim, te va face să îţi pui semne de întrebare cu privire la relaţiile pe care le ai.

RAC

Este foarte important să îţi faci mai multe planuri alături de partenerul tău, astfel acesta va crede că nu mai contează pentru tine. Din fericire, îţi vei da seama la timp de greşelile pe care le faci şi vei remedia imediat situaţia. Dacă aveţi ceva de făcut, puneţi-vă de acord şi ascultaţi-vă şi respectaţi-vă reciproc dorinţele.

Munca în echipă îţi poate aduce multe beneficii în această săptămână. Dar pentru asta, trebuie să renunţi la a mai lăsa impresia că le ştii pe toate şi să ai voinţă să-i asculţi pe cei din jur. O comunicare eficientă constă în exprimarea ideilor, însă nu de a le aplica forţat. Dacă reuşeşti această performanţă, vineri vei culege roadele muncii tale.

Citeşte mai multe pe eva.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *