Horoscop

Horoscop Bani martie 2017

Berbec. Luna martie este una plină de schimbări pe plan financiar pentru Berbeci. Fie este vorba de o mărire de salariu sau un alt loc de muncă.

Taur. În prima parte a lunii, Taurii vor fi nevoiţi să ia anumite decizii importante legate de latura financiară. Trebuie să facă unele economii, iar spre sfârşitul lunii lucrurile vor intră în normal.

Gemeni. Din punct de vedere financiar, lucrurile nu stau aşa cum îşi doresc Gemenii. Asta pentru că au de făcut tot felul de cheltuieli neprevăzute. Trebuie să facă anumite eforturi pentru a se asigura că ţin finanţele sub control.

Rac. Racii se bucură de prosperitate. Atât ei, cât şi partenerii lor de cuplu fac investiţii bune şi, de asemenea, se bucură de câştiguri semnificative.

Leu. În prima parte a lunii, Leii vor observă un progres financiar. Lucrul acesta se va schimbă simţitor după aceea. Aşa că nu uitaţi să faceţi economii pentru a nu rămâne fără bani mai târziu.

Fecioara. Nu vor avea loc schimbări semnificative pe plan financiar. Însă, este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi anumite chimbari sau să luaţi anumite decizii care implică latura financiară. Asta pentru că în viitor să evitaţi situaţiile de criză.

Scorpionii vor face investiţii riscante care nu sunt profitabile

Balanţă. În a două parte a lunii lucrurile intră în normal din punct de vedere financiar. Însă este nevoie şi de puţin efort din partea Balanţelor. Investiţiile ar trebui să fie mai bine analizate.

Scorpion. Investiţiile riscante nu vor fi profitabile. Abia spre sfârşitul lunii vor avea loc unele chimbari benefice din punct de vedere financiar.

Săgetător. Săgetătorii nu vor fi atenţi la cheltuielile făcute. De aceea trebuie să muncească din greu pentru a se asigura că veniturile lor sunt în creştere.

Capricorn. Capricornii vor avea curajul să facă anumite investiţii. Sunt riscante, însă se bucură de sprijinul familiei şi al oamenilor apropiaţi. Ar trebui, totuşi, să evite cheltuielile exagerate.

Vărsător. În această luna, Vărsătorii nu vor avea probleme financiare. Din contra, totul pare să le meargă foarte bine. O mărire de salariu sau o suma de bani venită într-un moment neaşteptat ar putea contribui la prosperitatea Vărsătorilor.

Peşti. Peştii nu vor avea probleme financiare în această perioada. Asta pentru că ştiu ce cheltuieli să facă şi când. Aşa că, dacă nu vor face cheltuieli exagerate, nu au de ce să îşi facă griji. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *