Astăzi 19 Octombrie 2017, Joi - Ultima actualizare la ora 17:37
Abonamente

Actualitate 23 Septembrie 2017, ora 05:01

Horoscop de weekend 23-24 septembrie 2017: Zodia care e afectată din cauza deciziilor luate la nervi

Marime Font

a

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

 În acest weekend, crește capacitatea de exprimare a emoțiilor, trăirilor și sentimentelor. Uite ce ți-au rezervat astrele!

 BERBEC

Poți avea tot ceea ce-ți dorești, însă nu totul în același timp. Îți este destul de greu să lucrezi într-un ritm normal, deoarece vrei să realizezi cât mai multe lucruri dintr-un foc. Această grabă te poate face să nu duci la bun sfârşit niciunul dintre lucrurile pe care ți le propui.TAUR

În acest weekend, toate planurile de evoluție profesională și personală par să prindă contur.

GEMENI

Vei avea parte de multe proiecte noi și colabărări. Un prieten apropiat s-ar putea să joace un rol important în deciziile pe care le vei lua.

RAC

Zilele acestea vei avea nevoie de ceva informații pentru un proiect. Așadar, vei vizita o prietenă despre care știi că ar putea să te ajute, însă vei pleca mai confuz decât credeai.

LEU

Acest sfârșit de săptămână îți oferă răgazul necesar pentru a pune la punct un plan de bătaie pe care să-l urmezi mai departe pentru a-ți atinge scopurile.

FECIOARĂ

Nu vei avea deloc starea necesară pentru a suporta glumele prostești venite din partea unei rude mai glumețe. Totuși, nu-ți neglija toată familia deoarece unii ar putea înțelege greșit situația.

BALANȚĂ

Weekendul acesta vei fi puțin repezit atât în acțiuni, cât și în vorbe. Înainte de a lua o decizie sau a spune ceva, gândește-te de mai multe ori, pentru a nu regreta mai târziu.

SCORPION

În acest weekend, în sfârșit ai timp liber din plin. Te vei relaxa într-o petrecere organizată acasă cu niște prieteni dragi.

SĂGETĂTOR

Weekendul acesta pentru tine este unul suficient pentru a analiza lucrurile pe care le-ai spus sau le-ai făcut săptămâna care tocmai a trecut. Se prea poate să realizezi că ai făcut unele greșeli în relațiile cu colegii de muncă.

CAPRICORN

O flacără veche este posibil să se reaprindă în acest sfârșit de săptămână, când vei da peste o iubire veche, cu care nu ai mai intrat în contact de foarte multă vreme.

VĂRSĂTOR

Doi prieteni de-ai tăi care nu se suportă deloc unul pe celălalt au planificat diverse activități la care ești invitat. Partea proastă este că ambele se petrec simultan, iar tu te vei simți între ciocan și nicovală.

PEȘTI

Un proiect pe care tocmai l-ai prezentat la locul de muncă a avut un mare succes. Așadar, vei sărbători această reușită împreună cu prietenii.

Sursă : yve.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Octombrie 2017, ora: 17:37

Dorin Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu

Dorin Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu Din editia print

Curtea de Apel a menținut decizia primei instanțe în dosarul primarului suspendat Dorin Chirtoacă, astfel acesta rămâne în continuare în arest la domiciliu, scrie deschide.md

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 19 Octombrie 2017, de Constantin Tănase

„Centristul” Diacov, separatismul rusesc și unionismul românesc

…Când se face referire la replica lui Iisus, dată lui Pilat, se citează, de obicei, doar prima parte („Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului”). Să nu uităm, însă, și de partea a doua: „și lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu”. Fără aceasta, prima parte își...

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Să ne mai distrăm un pic cu socialiștii

Știți, cred, cu toții telefoanele de jucărie pe care le primesc copiii și cum, bucuroși, fac ture prin casă bolborosind cu forță în aceste jucării.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Octavian Țâcu

Expedițiile Memoriei (V): Românii/moldovenii dintre Krasnoiarsk și Irkutsk

Potrivit recensământului federal din 2002, în Rusia locuiau 172 330 moldoveni, dintre care 98 097 bărbați și 74 233 femei.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Dan Nicu

Integrarea europeană în Constituție, subiect propagandistic al guvernării

Obiectivul anunțat de guvernare, în special de către președintele Parlamentului, de a introduce în Constituție integrarea europeană ca direcție a politicii externe a R. Moldova, trebuie analizat din mai mule puncte de vedere.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Aşteptări

Femeia de serviciu. Am şi eu o vecină, ca toată lumea, numai că a mea e puţin mai altfel decât celelalte.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Uriașii cu un singur text (I)

Există autori care reușesc să se impună ca mari scriitori cu un singur volum sau chiar un singur poem. Însă lucrurile nu stau întotdeauna atât de simplu pe cât pare.

() Citeşte tot articolul

Atitudini 22 Septembrie 2017, de Marin Basarab

De ce nu se fac filme documentare în Moldova?

În Republica Moldova nu se face film documentar.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md