Horoscop

Horoscop dragoste martie 2017

În luna martie unele zodii vor avea noroc în dragoste, în timp ce altele ar putea întâmpina unele dificultăţi. Află ce îţi rezervă astrele în această luna.

Horoscop dragoste martie 2017
Berbec. În luna martie, cei care sunt singuri se pot îndrăgosti. Îşi pot găsi sufletul pereche când sau unde se aşteaptă mai puţin. Cei căsătoriţi sau implicaţi într-o relaţie ar putea avea anumite probleme legate de sex, de copii sau de o viitoare sarcina.

Taur. La începutul lunii lucrurile nu vor fi tocmai roz pentru Tauri, însă la sfârşitul lunii lucrurile se vor aşeza. Până atunci, este bine să aibă rebdare şi să încerce să nu între în conflict cu partenerii de cuplu.

Gemeni. În martie, Gemenii nu stau tocmai bine la capitolul relaţii şi iubire. Lucrurile pot fi neclare şi numai timpul va putea rezolva micile probleme apărute în relaţie. Cei care nu sunt implicaţi într-o relaţie vor avea mai multe ocazii de a-şi găsi iubirea.

Rac. Diferiţi factori externi îşi pun amprenta asupra relaţiilor pe care le au Racii. Comportamentul partenerului de cuplu nu va fi pe placul Racilor şi vor caută în permanentă motive că să le scoată în evidenţă defectele. Cei singuri trebuie să aibă răbdare, pentru că la sfârşitul lunii este posibil să se îndrăgostească.

Leu. În prima parte a lunii, Leii stau bine la capitolul dragoste. Fie se vor îndrăgosti, fie cei care sunt într-o relaţie vor profită de această perioada pentru a-şi consolida relaţia. Este o perioada bună în care îşi pot face planuri pentru viitor.

Fecioara. Se anunţă o luna cu multe schimbări în dragoste pentru Fecioare. Cei singuri se vor îndrăgosti, cei implicaţi într-o relaţie o pot încheia, pentru că mai apoi să se implice într-o altă relaţie.

Scorpionii îşi pot găsi sufletul pereche
Balanţă. În prima parte a lunii Balanţele se vor lovi de multe situaţii neprevăzute, care le vor supune mai multor teste în iubire. Dacă vor reuşi să treacă peste acea perioada, atunci în cea de-a două parte a lunii lucrurile se vor aşeza şi soarele va răsări din nou pe stradă lor.

Scorpion. Scorpionii singuri îşi pot găsi sufletul pereche în această luna. Fie la serviciu, fie chiar în cercurile de prieteni. Cei îndrăgostiţi trebuie să aibă grijă şi să se implice mai mult în relaţiile pe care le au. De asemenea, şi-ar putea folosi imagnatia pentru a condimenta puţin relaţia.

Săgetător. Până spre sfârşitul lunii totul va merge bine în iubire pentru Săgetători. După aceea pot să apară mici tensiuni care îi pot determina pe aceştia să îşi analizeze relaţiile şi să îşi adreseze diferite inrebari legate de partenerul de cuplu.

Capricorn. În iubire, lucrurile ar putea fi uşor confuze pentru Capricorni. Pentru că sunt implicaţi în diverse activităţi, nu au timpul necesar pentru a se dedică iubirii, ceea ce poate duce la unele neînţelegeri.

Vărsător. Vărsătorii trebuie să ia unele decizii importante legate de viaţă amoroasă. Astfel se va decide viitorul relaţiei lor, sau dacă va mai avea un viitor relaţia aceea. Cei singuri ar putea să îşi întâlnească sufletul pereche, însă unii dintre ei nu vor profită de ocazie.

Peşti. Peştii ar putea trece printr-o despărţire neaşteptată, însă inevitabilă. Pe de altă parte, cei care încă nu sunt într-o relaţie se pot îndrăgosti. Se simt pregătiţi pentru un nou început în iubire şi îşi oferă o şansă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *