Astăzi 14 Decembrie 2017, Joi - Ultima actualizare la 13 Decembrie 2017
Abonamente

Actualitate 7 Decembrie 2017, ora 08:50

Horoscop pentru astăzi. Racii trec ușor peste dificultăți, dacă renunță la nepăsare și se implică în rezolvarea problemelor

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Horoscop 7 decembrie 2017. Racii trec ușor peste dificultăți, dacă renunță la nepăsare și se implică în rezolvarea problemelor 

Berbec

Ai ocazia să-ți exprimi sentimentele față de cei dragi, prin gesturi, cuvinte sau fără toate acestea, pur și simplu prin emoțiile împărtășite. Este o zi a bucuriilor trăite în familie.Horoscop 7 decembrie 2017 – Taur

Te regăsești în familie, în mediul intim, acolo unde și problemele se văd așa cum sunt de fapt, fără exagerări și temeri care nu își au rostul. Profită de atmosfera aceasta caldă pentru a te scutura de griji.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Gemeni

Nu ai de ce să te opui impulsului de a petrece mai mult timp cu prietenii, de a comunica simplu și ușor despre tot ce îți trece prin cap sau despre ceea ce îi preocupă pe ceilalți; este un lucru care-ți face bine.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Rac

Poți trece foarte ușor peste dificultățile care vor apărea la serviciu, dacă îți schimbi atitudinea care întreține starea de apăsare, fiindcă aceasta este sursa reală a problemelor. Implică-te, fiindcă altfel îți arăți priceperea, calitățile, valoarea.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Leu

Dorința de a te apropia mai mult de cei dragi, dar și de preocupările care îți fac plăcere, este elementul-cheie pentru a-ți face ziua mai frumoasă. Doar de tine depinde!

Horoscop 7 decembrie 2017 – Fecioară

Cei din familie au nevoie de o prezență puternică, încurajatoare, nu doar de sfaturi deștepte. Va fi mai bine și pentru tine, dacă accepți acest rol.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Balanță

Simți nevoia să schimbi felul în care îți privești viitorul, ca să capete culori mai luminoase. E bine că faci asta, mai târziu vei culege roadele a ceea ce sădești acum.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Scorpion

Ești într-o dispoziție generoasă, dar există riscul să devii “generos” în gesturi de autoritate sau replici acide la adresa celor care nu dau semne suficiente de supunere. Dacă faci asta, să nu te miri că situațiile vor degenera…

Horoscop 7 decembrie 2017 – Săgetător

Te preocupă viitorul propriu și este bine să te lași în voia acestui impuls optimist de reorganizare a propriei vieți, pe baze mai luminoase.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Capricorn

Impulsul principal al zilei este unul bun, dar există riscul să-l folosești în scopuri egoiste. Dorința de a controla totul se poate întoarce împotriva ta, prin tensiunea continuă pe care o generează.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Vărsător

Persoanele importante din viața ta par să-și amintească cine sunt pentru tine și ce rol au în viața ta. Este bine și pentru tine, și pentru ei să încurajezi această atitudine pozitivă.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Pești

Îți găsești ușor liniștea și te bucuri de tot ce te înconjoară, semn că ai ajuns la o stare de armonie care se obține numai dacă adopți o atitudine corectă față de propria viață. 

libertatea.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Opinii & Editoriale 13 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Atunci când e cum ar trebui să fie

În luna octombrie am avut plăcerea să stau câteva zile în Iași, oraș care a reușit, prin festivalul internațional de literatură și traducere, FILIT, să se înscrie în lista marilor orașe culturale – fiți atenți! – din lume.

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Decembrie 2017, de Răzvan Munteanu

Războiul hibrid și lecția Ucrainei pentru R. Moldova

Modificările cele mai complexe apărute după sfârșitul războiului rece au fost efectuate în domeniul studiilor de securitate, riscurile și amenințările căpătând noi valențe, de cele mai multe ori chiar de natură non-militară.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 13 Decembrie 2017, de Constantin Tănase

Mârlănismul cu față europeană

Dacă e să ne luăm după Lazăr Șăineanu, autorul monumentalului „Dicționar universal al limbii române”, mârlan ar însemna numai „om prost crescut, grosolan, bădăran”.

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

În trecere prin târguri de cărți

Săptămâna trecută a avut loc la București ediţia 2017 a Târgului de carte Gaudeamus, organizat de Radio România. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Silvia Radu și stâna Primăriei

Societatea civilă de la noi (existentă în mare parte doar pe bloguri și rețele de socializare) este foarte supărată pe primarul interimar Silvia Radu. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Se apropie suta

În ajunul Zilei Naționale a României, obosită și cu gândurile în altă parte, am început să butonez la televizor cu intenția de a urmări știrile de la Moldova 1. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 11 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (IV) Adunarea Națională Moldovenească de la Tiraspol

Mișcarea de renaștere națională din 1917, care a trezit vulcanul trăirilor panromânești, ținute în frâu timp de un secol de autoritățile țariste, a avut impact nu doar asupra moldovenilor din Basarabia, ci și asupra celor de peste Nistru.

() Citeşte tot articolul