Actualitate

Horoscop pentru astăzi. Scorpionii au probleme de comunicare. Spun prea multe cui nu trebuie sau nimic celor ar trebui

Horoscop 23 noiembrie 2017 – Berbec 

Se complică relațiile cu unii dintre prieteni, iar starea ta de revoltă împotriva lor poate duce la stricarea definitivă a relațiilor cu aceștia.

Horoscop 23 noiembrie 2017 – Taur

E posibil să nu înțelegi mare lucru din situațiile cu care te confrunți, pentru că ai pierdut firul evenimentelor. Este de ajuns să recunoști, față de tine, acest lucru și vei reuși să îți revii.

Horoscop 23 noiembrie 2017 – Gemeni

Unele dintre datorii sau responsabilități îți dau mari bătăi de cap, poate și din cauză că partenerii nu și-au făcut treaba așa cum te așteptai.

Horoscop 23 noiembrie 2017 – Rac

Astăzi poate să apară picătura care umple paharul de nemulțumiri în relația de cuplu. Vei fi tentat să iei decizii aspre, dar știi foarte bine că nu e cazul. Noaptea e un sfetnic bun, așa că mai așteaptă măcar până mâine…

Horoscop 23 noiembrie 2017 – Leu

Ai multe pe cap, mai ales la serviciu, iar acesta poate fi motivul pentru care nu mai ai răbdare să asculți ce spun superiorii sau chiar colegii care au nevoie de tine.

Horoscop 23 noiembrie 2017 – Fecioară

De dragul unor avantaje de moment, sacrifici șansa de a o lua de la capăt în relațiile cu cei dragi. Poate că nu ți se pare important acum să ții cont de ei, dar nu e deloc așa.

Horoscop 23 noiembrie 2017 – Balanță

O persoană din familie ține neapărat să dezgroape un secret sau să spună ceva ce știe că poate provoca probleme celorlalți. Nu prea ai cum să controlezi acest lucru.

Horoscop 23 noiembrie 2017 – Scorpion

Spui prea multe cui nu trebuie sau nu spui nimic celor care îți cer acest lucru. Acest dezechilibru în comunicare nu îți aduce nimic bun.

Horoscop 23 noiembrie 2017 – Săgetător

Pui la îndoială bunele intenții ale unora dintre prieteni, din cauza unor asemănări între problemele de acum și unele din trecut. Nu e tocmai cinstit ce faci și s-ar putea să greșești.

Horoscop 23 noiembrie 2017 – Capricorn

Ești principala sursă de discordie în familie și în relațiile cu prietenii. Este foarte complicată această situație și trebuie tratată cu multă atenție.

Horoscop 23 noiembrie 2017 – Vărsător

Este foarte important să ții cont de propria intuiție, ca să te poți elibera de poverile pe care le duci pe umeri degeaba. Poate acum nu ți se pare greu, dar va fi.

Horoscop 23 noiembrie 2017 – Pești

Te revolți foarte repede și oricât te-ar costa, decizi să schimbi ceva ca să nu mai apelezi la un prieten mincinos sau la o rudă care și-a arătat adevărata față.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *