Astăzi 21 Octombrie 2017, Sâmbătă - Ultima actualizare la 20 Octombrie 2017
Abonamente

Actualitate 25 Septembrie 2017, ora 05:43

HOROSCOP: Săgetătorii vor să facă schimbări. Nu le convine poziția ocupată în echipa sau grupul din care fac parte

Marime Font

a

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Sfatul zilei de 25 septembrie 2017. Balanţele vor să înceapă ceva nou, dar au unele temeri. Citeşte sfatul zilei pentru zodia ta!

Berbec

Ai ocazia să iei o decizie foarte importantă privind relațiile sentimentale. Nu te grăbi, întrucât această decizie poate chiar să îți schimbe viața! Trebuie să faci lucrurile treptat! Numărul norocos al zilei: 6.Taur

Te simți plictisit și vrei să faci ceva palpitant. O să te simți perfect după ce ai o activitate. Pune-ți mintea la contribuție și acționează! Nu te speria de schimbare! Numărul norocos al zilei: 7.

Gemeni

Ai de ales între două variante și nici tu nu știi care e cea mai atractivă. Judecă atent și vei face o alegere excelentă. Ascultă-ți inima! Numărul norocos al zilei: 18.

Rac

Dacă simțiți că e nevoie de o scurtă discuție cu privire la mici probleme pe plan sentimental, azi ești într-o stare bună. Lasă temerile deoparte. Numărul norocos al zilei: 5.

Leu

Ți-ai pierdut încrederea în tine, pentru că ceva din trecut nu ți-a ieșit conform așteptărilor. De fiecare dată când simți o astfel de îngrijorare amintește-ți cât de bine ai ieșit când ai mai trecut prin astfel de situații. Adu-ți aminte cât ești de puternic! Numărul norocos al zilei: 6.

Fecioară

Ai grijă ce spui astăzi pentru a nu genera un moment de tensiune. Ești tentat să ridici tonul și să îți impui punctul de vedere cu orice preț, fără a ține cont de opiniile celorlalți. Totul se rezolvă prin calm! Numărul norocos al zilei: 10.

Balanță

Vrei să începi ceva nou, dar ai unele temeri. Cel mai bine ar fi să analizezi cu atenție opțiunile pe care le ai dispoziție. Doar așa poți lua cea mai bună hotărâre. Gândește-te bine la ce ai de făcut! Numărul norocos al zilei: 3.

Scorpion

Pentru că lucrurile nu merg atât de bine la muncă te ambiționează să riști foarte mult. Nu transforma totul într-o dramă, tratează-le pe toate cu calm. Numărul norocos al zilei: 21.

Săgetător

Ai grijă și nu te lăsa influențat de sfaturile anumitor persoane din jurul tău. Nu toată lumea are intenții bune și poți să fii încurajat să faci alegeri greșite. Doar tu știi ce e mai bine pentru tine. Numărul norocos al zilei: 11.

Capricorn

Ești pe culmile iubirii, iar momentele frumoase pe care le trăiești te încarcă pozitiv. Acum își dai seama cât de frumos este să iubești și să fii iubit. Exprimă-ți sentimentele! Numărul norocos al zilei: 3.

Vărsător

Ești nostalgic, pentru că așa e viața: poveștile de iubire se termină, vacanțele se sfârșesc, momentele frumoase nu sunt pentru totdeauna. Doar tu poți să te ajuți să depășești această stare. SEști mai puternic decât crezi, nu te descuraja. Numărul norocos al zilei: 17.

Pești

Te afli într-un anturaj în care nu te simți în largul tău. Sunt persoane în jurul tău care te indispun și te fac să te simți iritat. Evită situațiile neplăcute!Numărul norocos al zilei: 18. 

teotrandafir.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 Octombrie 2017, ora: 15:46

Un sector de poliție din Chișinău va avea spațiu de joacă pentru copii

Un sector de poliție din Chișinău va avea spațiu de joacă pentru copii

La 19 octombrie a fost redeschis sectorului de poliție nr. 3, din sectorul Buiucani al mun. Chișinău, care a fost complet renovat și dotat în conformitate cu cerințele internaționale și bunele practici în domeniu, asigurând tuturor cetățenilor acces liber și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2017, ora: 14:17

Lavrov: Armele nucleare ale SUA din Europa trebuie să revină pe teritoriul american

Lavrov: Armele nucleare ale SUA din Europa trebuie să revină pe teritoriul american

Scutul antirachetă care este construit de Washington în străinătate constituie o problemă esențială pentru Rusia și China, a afirmat vineri, la Moscova, ministrul de externe rus Serghei Lavrov, relatează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2017, ora: 10:57

Vladimir Putin: Rusia e pregătită să dezvolte noi sisteme nucleare

Vladimir Putin: Rusia e pregătită să dezvolte noi sisteme nucleare Din editia print

Federația Rusă susține că va reacționa promt și „simetric”, în cazul în Statele Unite renunță la Tratatul privind Forțele Nucleare Intermediare, a declarat joi președintele rus Vladimir Putin, citat de protv.ro.

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 20 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Jurnalul Morții sau Ultimul Editorial

Pe când eram student, cred că am fost la sute de lansări de carte la Uniunea Scriitorilor și pe la fel de fel de biblioteci. O făceam din două motive, care se cam ceartă între ele, dar n-am ce să le fac - e treaba lor.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Constantin Tănase

„Centristul” Diacov, separatismul rusesc și unionismul românesc

…Când se face referire la replica lui Iisus, dată lui Pilat, se citează, de obicei, doar prima parte („Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului”). Să nu uităm, însă, și de partea a doua: „și lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu”. Fără aceasta, prima parte își...

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Să ne mai distrăm un pic cu socialiștii

Știți, cred, cu toții telefoanele de jucărie pe care le primesc copiii și cum, bucuroși, fac ture prin casă bolborosind cu forță în aceste jucării.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Octavian Țâcu

Expedițiile Memoriei (V): Românii/moldovenii dintre Krasnoiarsk și Irkutsk

Potrivit recensământului federal din 2002, în Rusia locuiau 172 330 moldoveni, dintre care 98 097 bărbați și 74 233 femei.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Dan Nicu

Integrarea europeană în Constituție, subiect propagandistic al guvernării

Obiectivul anunțat de guvernare, în special de către președintele Parlamentului, de a introduce în Constituție integrarea europeană ca direcție a politicii externe a R. Moldova, trebuie analizat din mai mule puncte de vedere.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Aşteptări

Femeia de serviciu. Am şi eu o vecină, ca toată lumea, numai că a mea e puţin mai altfel decât celelalte.

() Citeşte tot articolul

Atitudini 22 Septembrie 2017, de Marin Basarab

De ce nu se fac filme documentare în Moldova?

În Republica Moldova nu se face film documentar.

() Citeşte tot articolul