Astăzi 13 Decembrie 2017, Miercuri - Ultima actualizare la ora 14:35
Abonamente

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Actualitate 26 August 2017, ora 08:55

Horoscop, sâmbătă. Capricornii au pretenții exagerate, care duc la conflicte. Vor ceva anume și vor acum!

Marime Font

Este o zi a dorințelor intense, a emoțiilor puternice și a conflictelor provocate de acestea. Ca să domolești aceste impulsuri, trebuie să ții cont și de drepturile celorlalți.

Horoscop 26 august 2017 – Taur

S-ar putea să insiști prea mult cu părerile și preferințele tale și să nu obții decât și mai multe probleme, pe lângă cele pe care le-ai fi vrut neapărat rezolvate.Horoscop 26 august 2017 – Gemeni

Ar fi de dorit să domolești orice impuls care ți-ar putea afecta concentrarea, dar să ai și o atitudine corectă față de cei din jur, mai ales dacă sunt apropiații tăi.

Horoscop 26 august 2017 – Rac

Pot să iasă la lumină motive de revoltă pe care le-ai trecut în plan secund și care acum te determină să strici anumite relații. Asta numai pentru că ești convins că ai dreptate…

Horoscop 26 august 2017 – Leu

Există riscul unor exagerări care vin din profunzimile ființei tale, dar nu rezolvă nimic. Va trebui să le analizezi, ca să le poți înțelege cauzele și posibilele efecte.

Horoscop 26 august 2017 – Fecioară

Este posibil să nu descoperi cine și cum a provocat anumite situații care te supără acum, dar poate că nici nu ai nevoie de astfel de informații…

Horoscop 26 august 2017 – Balanță

Poți primi o invitație, o idee sau o simplă sugestie de la un prieten mai energic din fire, care de obicei te inspiră. Este important să nu îți tai singur avântul.

Horoscop 26 august 2017 – Scorpion

Agresivitatea nu rezolvă nimic, dimpotrivă, mai ales dacă sunt probleme de familie generate de ambițiile tale exagerate sau de neglijență.

Horoscop 26 august 2017 – Săgetător

Îți vezi viitorul în culori frumoase și ești capabil să accepți chiar mai multe scenarii posibile pentru a-ți vedea împlinite anumite dorințe.

Horoscop 26 august 2017 – Capricorn

Există riscul să îți provoci singur multe probleme, pentru că vrei ceva anume și vrei imediat. Poate că această metodă a dat roade în trecut, dar nu va da și acum.

Horoscop 26 august 2017 – Vărsător

S-ar putea să te trezești cu exagerări venite de la partenerii de orice fel, în special cel de cuplu, și să fii nevoit să reacționezi pe măsură.

Horoscop 26 august 2017 – Pești

Vrei mai mult control asupra sarcinilor de serviciu, pentru că ești convins că numai așa vei deveni mai eficient. Este ca un vis, mereu neîmplinit, care seamănă cu un balon de săpun.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Opinii & Editoriale 13 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Atunci când e cum ar trebui să fie

În luna octombrie am avut plăcerea să stau câteva zile în Iași, oraș care a reușit, prin festivalul internațional de literatură și traducere, FILIT, să se înscrie în lista marilor orașe culturale – fiți atenți! – din lume.

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Decembrie 2017, de Răzvan Munteanu

Războiul hibrid și lecția Ucrainei pentru R. Moldova

Modificările cele mai complexe apărute după sfârșitul războiului rece au fost efectuate în domeniul studiilor de securitate, riscurile și amenințările căpătând noi valențe, de cele mai multe ori chiar de natură non-militară.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 13 Decembrie 2017, de Constantin Tănase

Mârlănismul cu față europeană

Dacă e să ne luăm după Lazăr Șăineanu, autorul monumentalului „Dicționar universal al limbii române”, mârlan ar însemna numai „om prost crescut, grosolan, bădăran”.

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

În trecere prin târguri de cărți

Săptămâna trecută a avut loc la București ediţia 2017 a Târgului de carte Gaudeamus, organizat de Radio România. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Silvia Radu și stâna Primăriei

Societatea civilă de la noi (existentă în mare parte doar pe bloguri și rețele de socializare) este foarte supărată pe primarul interimar Silvia Radu. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Se apropie suta

În ajunul Zilei Naționale a României, obosită și cu gândurile în altă parte, am început să butonez la televizor cu intenția de a urmări știrile de la Moldova 1. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 11 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (IV) Adunarea Națională Moldovenească de la Tiraspol

Mișcarea de renaștere națională din 1917, care a trezit vulcanul trăirilor panromânești, ținute în frâu timp de un secol de autoritățile țariste, a avut impact nu doar asupra moldovenilor din Basarabia, ci și asupra celor de peste Nistru.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md