Actualitate

Horoscop toamna 2017: Formula fericirii pentru fiecare zodie

Berbec

Formulă fericirii pentru Berbeci presupune 20 de minute pe care să le petreacă în fiecare dimineaţă doar pentru sine: să-şi bea cafeaua, să facă dus sau pur şi simplu să asculte muzică preferată. În cele 20 de minute fă ceva ce-ţi place, fără să te gândeşti la părerea celorlalţi.

Pont: setează-ţi priorităţile, renunţă la lucrurile inutile, ieşi în natură zilnic, în special când te simţi obosit din punct de vedere mental. Acceptă-ţi defectele şi nu ruşina că le ai.

Taur

Pentru Tauri formulă fericirii presupune securitate şi stabilitate. Problema este că le caută în alţii şi nu în ei înşişi. Ai nevoie de mai multă încredere de sine, dar şi să înveţi că mândria poate fi şi un duşman.

Pont: este recomandat să asculţi şi părerea celorlalţi, în special dacă este vorba de cineva din familie. Încearcă să fii un prieten bun.

Gemeni

Formulă fericirii pentru Gemeni este “Învaţă şi citeşte!”. Când ai timp liber urmează-ţi hobby-urile. Renunţă la lucrurile care nu te interesează.

Pont: dacă te bate gândul să te căsătoreşti, este indicat să renunţi la idee în cazul în care nu stai împreună cu partenerul de cle puţin un an.

Rac

Formulă fericirii pentru Răci este “Bârfeşte mai puţin!”. Evita oamenii pesimişti pentru că le poţi absorbi energiile negative. Setează-ţi priorităţile, stabileşte-ţi o nouă rutină pentru locul de muncă şi încearcă să ai mai multă încredere în oameni.

Pont: este recomandat să îţi permiţi să te şi odihneşti şi să încerci să găteşti mai mult.

Leu

Formulă fericirii pentru Leu este să caute oamenii care să le ofere atenţia şi dragostea de care au nevoie. Nu trebuie să-ţi pară rău că tânjesti după aşa ceva. Găseşte persoanele care să-ţi ofere ceea ce tu ai nevoie. Fii direct şi cinstit, nu-ţi ascunde frustrările pentru că altfel vor ieşi la suprafaţă de zece ori mai puternice.

Pont: urmează-ţi pasiunile, indiferent de domeniu: sport, dans, pictură sau muzică. Ieşi mai mult cu prietenii şi încearcă să cunoşti mai mulţi oameni.

Fecioara

Formulă fericirii pentru Fecioare presupune să-i ajute pe ceilalţi. Te vei simţi excelent ştiind că faci cuiva un bine. Acceptă-te aşa cum eşti, nu trebuie să te justifici în faţă nimănui.

Pont: petrece mai mult timp alături de persoanele cu care împărţi aceleaşi idealuri, nu lua nimic personal şi încearcă lucruri noi. Nu-ţi fie teamă să pui punct relaţiilor care nu îţi fac bine. Eşti mai puternic decât crezi.

Balanţă

Formulă fericirii pentru Balanţe este “Învaţă să spui NU”. Refuză oamenii care merită să fie refuzaţi şi nu te lasă cuprins de remuşcări din această cauza. Încearcă să nu te izolezi, ai nevoie de oameni, învaţă să comunici mai mult şi să ieşi în lume mai des.

Pont: renunţă la posesivitate şi gelozie, pentru că-ţi fac inima amară, de cele mai multe ori nejustificat.

Scorpion

Formulă fericirii pentru Scorpion presupune să se concentreze pe propriile dorinţe. Nu ascultă prea mult la ce spun ceilalţi căci nimeni nu ştie mai bine decât ţine ce este în interiorul sufletului tău. Deschide-te către ceilalţi, ascultă-i, însă fă cum îţi dictează inima. Ai încredere în intuiţia ta.

Pont:
nu trebuie să-ţi fie frică de emoţiile negative, evita obiceiurile nesănătoase şi mănâncă echilibrat.

Săgetător
Formulă fericirii pentru Săgetători presupune căutarea adevărului în viaţă. Îţi place să călătoreşti, aşa că este recomandat să mergi cel puţin o dată pe luna într-un loc în care n-ai mai fost până acum. Explorează diverse subiecte pentru a te dezvoltă, încearcă lucruri noi.

Pont: dezvoltarea spirituală pare a fi un pas în plus pentru a-ţi manifestă experienţele pozitive.

Capricorn

Formulă fericirii pentru Capricorni este “Da tot ce ai mai bun!” şi o vor respectă cu sfinţenie indiferent de activitatea pe care o întreprind. Aplicând acest principiu vei reuşi în multe planuri care îţi vor aduce satisfacţii.

Pont: renunţă la fumat, la alimentele nesănătoase şi începe să faci mişcare. Nu-ţi fie teamă să petreci timp singur, acordă-ţi mai multă atenţie, da-ţi voie să fii spontan şi să faci ceea ce-ţi dictează inima.

Vărsător

Formulă fericirii pentru Vărsători este “Ai grijă de bani!”. Fă-ţi planuri de economii şi urmează-le responsabil. Învaţă să apreciezi oamenii. De multe ori, din dorinţa de a-ţi face cât mai mulţi prieteni, aduci în preajma ta oameni care te pot trage în jos.

Pont: fă mai multă mişcare, încearcă să nu mai fugi de responsabilităţi, distanţează-te de persoanele care au o influenţă proastă asupra ta şi adopta un stil de viaţă sănătos.

Peşti

Formulă fericirii pentru Peşti înseamnă să fie deschişi la experienţe noi. Nu exclude posibilitatea de a schimbă locul de muncă, de a începe o nouă relaţie sau de a călători în locuri în care nu mai fost vreodată. Încearcă să nu-i pui pe ceilalţi pe primul loc şi îngrijeşte-te mai mult de propriile interese.

Pont: Fii mai responsabil, înfruntă-ţi problemele una câte una şi rezolva-le. Nu fugi de situaţiile stresante, ci învaţă să le accepţi aşa cum sunt şi să le depăşeşti.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *