Astăzi 21 Octombrie 2017, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 08:13
Abonamente

Actualitate 22 Septembrie 2017, ora 08:03

Horoscop, vineri, 22 septembrie 2017. Capricornii au ieșiri exagerate. Gesturile pe care le fac îi pun în pericol la locul de muncă

Marime Font

a

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Horoscop 22 septembrie 2017. Capricornii au ieșiri exagerate. Gesturile pe care le fac îi pun în pericol la locul de muncă

Horoscop 22 septembrie 2017 – Berbec 

Poți folosi ocaziile pe care ți le va aduce această zi ca să îți recuperezi puterea de a te concentra pe ceea ce este esențial, dând la o parte balastul format din griji inutile.Horoscop 22 septembrie 2017 – Taur

Ziua conține un amestec de impulsuri bune și periculoase. Cele bune sunt date de dorința de a recupera armonia din familie, celelalte te pot determina să o strici și mai mult.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Gemeni

Există un element de care ar fi bine să te ferești astăzi: dorința de a cere mai mult de la partenerul de cuplu, indiferent că e vorba de resurse sau de sentimente.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Rac

Ai parte de ceva mai multă liniște în casă, dar și de mai mult zbucium când intri în contact cu anumite persoane din anturajul apropiat. Tu alegi cui îi vei acorda mai multă atenție.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Leu

Este o zi specială, pentru că ai libertatea de a alege ce este important și ce nu din ceea ce vine spre tine, prin replici, informații sau gesturi ale apropiaților.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Fecioară

Ai parte de un moment de clarificare a unor probleme din relațiile cu cei dragi. Acum vezi din ce motive se adâncește prăpastia dintre voi.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Balanță

Ziua de astăzi stă sub semnul îndoielilor. De data aceasta, îndoielile îți prind bine, pentru că te-ar putea conduce pe drumul cel bun.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Scorpion

Puține situații îți sunt pe plac, la fel de puține sunt și persoanele pe care le mai accepți în preajma ta. Este alegerea ta, dar trebuie să fii conștient de consecințe.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Săgetător

Te bucuri de bunăvoința prietenilor, a unui protector sau a unor rude. E adevărat că în acest moment nu îți folosește la nimic, dar situația nu va rămâne așa.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Capricorn

Ambiția ta se apropie de cota de pericol, din cauza unor exagerări pe care tu nu le vezi așa, ci le consideri gesturi necesare pentru reușitele pentru care te lupți.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Vărsător

Este un lucru bun să ții cont de vocea propriei intuiții, care te îndeamnă să pui la îndoială anumite fapte, gesturi și replici care ți-au stricat relațiile cu cei din anturajul apropiat.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Pești

Știi foarte bine că orice inițiativă trebuie să țină cont și de binele celorlalți și că va trebui să găsești o soluție de mijloc la orice problemă cu care te confrunți.

libertatea.ro


blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 Octombrie 2017, ora: 15:46

Un sector de poliție din Chișinău va avea spațiu de joacă pentru copii

Un sector de poliție din Chișinău va avea spațiu de joacă pentru copii

La 19 octombrie a fost redeschis sectorului de poliție nr. 3, din sectorul Buiucani al mun. Chișinău, care a fost complet renovat și dotat în conformitate cu cerințele internaționale și bunele practici în domeniu, asigurând tuturor cetățenilor acces liber și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2017, ora: 14:17

Lavrov: Armele nucleare ale SUA din Europa trebuie să revină pe teritoriul american

Lavrov: Armele nucleare ale SUA din Europa trebuie să revină pe teritoriul american

Scutul antirachetă care este construit de Washington în străinătate constituie o problemă esențială pentru Rusia și China, a afirmat vineri, la Moscova, ministrul de externe rus Serghei Lavrov, relatează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2017, ora: 10:57

Vladimir Putin: Rusia e pregătită să dezvolte noi sisteme nucleare

Vladimir Putin: Rusia e pregătită să dezvolte noi sisteme nucleare Din editia print

Federația Rusă susține că va reacționa promt și „simetric”, în cazul în Statele Unite renunță la Tratatul privind Forțele Nucleare Intermediare, a declarat joi președintele rus Vladimir Putin, citat de protv.ro.

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 21 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Credință fără învățătură?

Un om credincios poate atinge sfințenia independent de nivelul de școlarizare sau numărul de cărți citite. Rugăciunea e școala lui.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Jurnalul Morții sau Ultimul Editorial

Pe când eram student, cred că am fost la sute de lansări de carte la Uniunea Scriitorilor și pe la fel de fel de biblioteci. O făceam din două motive, care se cam ceartă între ele, dar n-am ce să le fac - e treaba lor.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Constantin Tănase

„Centristul” Diacov, separatismul rusesc și unionismul românesc

…Când se face referire la replica lui Iisus, dată lui Pilat, se citează, de obicei, doar prima parte („Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului”). Să nu uităm, însă, și de partea a doua: „și lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu”. Fără aceasta, prima parte își...

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Să ne mai distrăm un pic cu socialiștii

Știți, cred, cu toții telefoanele de jucărie pe care le primesc copiii și cum, bucuroși, fac ture prin casă bolborosind cu forță în aceste jucării.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Octavian Țâcu

Expedițiile Memoriei (V): Românii/moldovenii dintre Krasnoiarsk și Irkutsk

Potrivit recensământului federal din 2002, în Rusia locuiau 172 330 moldoveni, dintre care 98 097 bărbați și 74 233 femei.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Dan Nicu

Integrarea europeană în Constituție, subiect propagandistic al guvernării

Obiectivul anunțat de guvernare, în special de către președintele Parlamentului, de a introduce în Constituție integrarea europeană ca direcție a politicii externe a R. Moldova, trebuie analizat din mai mule puncte de vedere.

() Citeşte tot articolul

Atitudini 22 Septembrie 2017, de Marin Basarab

De ce nu se fac filme documentare în Moldova?

În Republica Moldova nu se face film documentar.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md