Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 11 NOIEMBRIE 2019. SCORPIONII AU ÎNDOIELI ÎN DRAGOSTE

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Berbec, ziua de azi intensifică nevoia de rezolvare a unei situații financiare. Nativii se pot preocupa de un rezultat juridic care vizează un drept bănesc obținut în instanță sau în urma unui proces notarial. Poate fi vorba și de un partaj în unele cazuri, de o împărțire a unui bun material, poate a unui imobil sau unei sume de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să nu se grăbească în decizii și acțiuni, să nu se lase ghidați de impulsivitate.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Taur vor resimți o puternică nevoie de stabilitate și siguranță, fie materială, fie partenerială. Nativii pot reanaliza beneficiile care le revin dintr-o asociere, fie ea sentimentală sau de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu se grăbească în a da verdicte și să lucreze mai mult cu propria lor nevoie de a-și manifesta posesivitatea.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să nu aibă o stare de spirit foarte bună astăzi și totul să se datoreze unei probleme de sănătate mai vechi sau încă nedepistată. Cel mai probabil, nativii se pot confrunta cu afecțiuni de natură endocrinologică. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să caute echilibrul între interior și exterior, între minte și suflet, dar mai ales între ce gândesc și ce transmit.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
Sectorul prietenilor este provocat, încercat și pus sub lupa analizei, iar cei născuți în zodia Rac ar putea afla niște secrete, niște informații deranjante care să schimbe foaia în anturaj. Nativii pot rupe relații cu persoane care i-au dezamăgit. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că și în plan sentimental pot exista unele tensiuni, unele încercări ale destinului și probabil va fi nevoie de lămuriri suplimentare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
O serie de evenimente și situații neprevăzute pot avea un impact benefic în viața celor născuți în zodia Leu. Nativii se pot face remarcați și pot primi aplauze fără să fi căutat celebritatea neapărat. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce situații tensionate în familie, cel mai probabil cauzate de o lipsă de sprijin și susținere din partea celor dragi.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
Nu este o zi bună pentru călătorii, iar cei născuți în zodia Fecioară sunt avertizați să circule cu prudență, să-și păstreze actele aproape, să se informeze despre detaliile destinației, programului, etc… Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce unele neplăceri în comunicare, dialog, chiar și surprize neașteptate venite pe cale informațională.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță trec printr-o intensificare a problemelor legate de zona financiară, și aici nu este vorba doar de bani, ci și de bunuri materiale pe care nativii le-au pierdut sau se află în postura de a le pierde. Pot apărea și întorsături de situație, de principiu în favoarea nativilor care dețin toate datele problemei. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia să se folosească de un adevăr, să scoată un AS din mânecă, să demascheze pe cineva care i-a păcălit sau încearcă să facă asta.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
În sufletul celor născuți în zodia Scorpion încep să se înrădăcineze o serie de neîncrederi, de semne de întrebare cu privire la relația lor, la partenerul de viață. Nativii vor fi destul de confuzi, însă vor alege să se lupte cu îndoielile, chiar să devină detectivi dacă este nevoie. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot avea parte de unele surprize în cuplu, de unele răsturnări de situație neașteptate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să aibă mare grijă la sănătate. Stresul, imunitatea scăzută și unele probleme de natură endocrinologică își pot pune amprenta asupra stării lor generale și nativii pot deveni apatici și irascibili. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite investigațiile medicale acum, dar să se odihnească mai mult și să abordeze un plan alimentar sănătos și echilibrat. De evitat execsele și viciile.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot afla din întâmplare niște amănunte neștiute despre persoana iubită. În unele cazuri, secretele care ies la iveală pot determina nativii să se îndepărteze de partener, să ia o pauză. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le pune într-o lumină tensionată inclusiv relațiile de prietenie.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
Din dialogurile cu membrii familiei, este foarte probabil ca cei născuți în zodia Vărsător să afle niște secrete, niște ascunzișuri care să le schimbe radical o viziune avută asupra unui fapt din trecutul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător poate aduce discuții pe teme de patrimoniu, însă cu greu se va ajunge la un consens astăzi, mai laes dacă la mijloc este multă emoție și emotivitate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești se pot confrunta astăzi cu unele dezamăgiri în plan profesional, cel mai probabil acestea provenind din idei entuziaste și mărețe sau din false adevăruri, din deconspirarea unr minciuni. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere foarte multă atenție și înțelepciune în dialog, în comunicare. Este bine să nu spună chiar tot ce gândesc, mai ales dacă nu analizează în profunzime înainte.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *