Horoscop

Horoscopul pentru vineri, 29 iunie 2016

BERBEC

Vi se impune de către parteneri (şi mai ales de către persoană iubita) să va stabiliţi priorităţile şi să daţi mai multă atenţie domeniului profesional. Relaţiile cu cei din jur pot deveni stresante. Nu va mai puteţi concentra suficient!
Sănătate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

TAUR

Sunteţi decis să daţi atenţie familiei şi membrilor acesteia, însă din nou trebuie să va ocupaţi de acte şi de o problema legată de locuinţa. Toţi strigă că va ajută pentru că apoi să dea bir cu fugiţii! Definitivarea activităţilor cotidiene.
Sănătate – ●●●
Bani –●
Dragoste –●●

GEMENI

Persoanele care va vizitează azi nu va încurcă aşa cum va aşteptaţi, ci va încarcă de energie pozitivă şi va ajută să va regăsiţi inspiraţia. Ieşirea din rutină chiar se va dovedi salvatoare. Seară, o întâlnire este din nou amânată.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

RAC

Va face plăcere să participaţi la activităţi comune şi apreciaţi echipa din care faceţi parte că excepţională. Indiferent ce se întâmplă în jurul dv., rămâneţi auster. Seară, sunteţi prea obosit să faceţi faţă reproşurilor unei native stresate.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●

LEU

Dinamismul dv. se manifestă îndeosebi prin activităţi care se răsfrâng negativ asupra familiei şi persoanei iubite. Nu suportaţi să fiţi contrazis şi dacă nu aveţi răbdare, veţi fi pedepsit. Vi se cere acordul pentru plecarea în concediu.
Sănătate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

FECIOARA

Reuşiţi să rezolvaţi toate problemele financiare în timp record (este adevărat că nu de unul singur) şi să reveniţi asupra planurilor de viitor, care includ şi o călătorie, o deplasare mai lungă. Aşteptaţi veşti de la o persoană importantă.
Sănătate – ●●●
Bani –●
Dragoste –●●

BALANŢA 

E necesar să renunţaţi la o parte din activităţi ori din proiectele pe care deja le-aţi demarat. Nu ştiţi pe care să o alegeţi şi apelaţi la sfatul unei persoane lipsite total de pragmatism. Seară, pierdeţi evenimente familiale importante.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

SCORPION

Sunteţi atât de ocupat de schimbările din domeniul profesional, încât nu aveţi cum să mai rezolvaţi problemele care apar în familie ori doar în locuinţa. Partenerul este depăşit de circumstanţe! Amicii nu va pot neutraliza iritarea.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●

SĂGETĂTOR

Stabiliţi de unul singur care sunt proiectele ce trebuie finalizate rapid şi care sunt cele la care veţi renunţă. Deciziile vor crea un fel de panică atât în familie, cât şi în anturajul profesional. Persoanele din anturaj sunt totuşi tandre.
Sănătate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

CAPRICORN

Nu mai acoperiţi colegii ce sunt lipsiţi de profesionalism şi luaţi atitudine de faţă cu persoanele implicate (adică şefii direcţi). Membrii tineri ai familiei plănuiesc să se mute şi sunteţi nevoiţi să îi ajutaţi.
Sănătate – ●●●
Bani –●
Dragoste –●●

VĂRSĂTOR

E de preferat să va concentraţi asupra rezolvării problemelor pe care le-aţi amânat. Veţi recupera imediat stimă şi aprecierea şefilor, dar pe dv. va interesează admiraţia unei anumite persoane. Acceptaţi din partea amicilor unele neajunsuri.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

PEŞTI

Sunteţi sfătuit să renunţaţi pentru o perioada la programul foarte rigid pe care vi l-aţi impus singur, măcar pentru a nu crea probleme în anturajul profesional. Cu o aspirina chiar nu rezolvaţi mare lucru! Febra va va marca întreagă zi.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –● 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *