Horoscop

Horoscopul zilei! FECIOARELE încep o activitate de pe urma căreia vor câştiga bine

S-ar putea să aveţi o controversă cu şeful direct şi să reacţionaţi impulsiv. Ar fi bine să vă odihniţi mai mult. Sunteţi la un pas de extenuare.

TAUR
Dimineaţă aflaţi că trebuie să plecaţi într-o călătorie de afaceri. Este posibil ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că nu v-aţi ales bine momentul.

GEMENI
O dispută cu şefii s-ar putea să se soldeze cu anularea unei delegaţii în care trebuia să plecaţi zilele acestea. Din cauza oboselii, resimţiţi o stare accentuată de tensiune.

RAC
Vă irită problemele care apar din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri. Nu refuzaţi comunicarea! Sunt şanse să ajungeţi la un punct de vedere comun.

LEU
Câteva evenimente neprevăzute vă fac să acumulaţi întârzieri supărătoare.
Ar fi bine să lăsaţi pe mâine deciziile importante.

FECIOARĂ
Începeţi o activitate de pe urma căreia veţi câştiga bine. Dar, pentru ca succesul să fie deplin, încercaţi să vă temperaţi spiritul critic.

BALANŢĂ
O rudă mai în vârstă nu-şi respectă promisiunea de a vă împrumuta o sumă de bani. Nu este cazul să-i faceţi reproşuri. Încercaţi să fiţi mai înţelegător cu cei din jur!

SCORPION
S-ar putea ca atmosfera tensionată din jur să vă încurce planurile de afirmare în societate. Evitaţi întâlnirile cu prietenii, petrecerile şi deplasările cu maşina.

SĂGETĂTOR
Dimineaţă s-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că aţi cheltuit mult pe lucruri care nu erau neapărat necesare. Încercaţi să vă stăpâniţi nervozitatea!

CAPRICORN

Este posibil să fiţi implicat într-un scandal la serviciu din cauza bârfelor unei colege. Nu faceţi afirmaţii dure, pentru că neînţelegerile se lămuresc, dar jignirile nu se uită.

VĂRSĂTOR
Evitaţi drumurile cu maşina, există pericolul să faceţi un accident de circulaţie. Oricum, fiţi mai prudent decât de obicei!

PEŞTI
S-ar putea să fiţi tensionat şi irascibil din cauza sarcinilor de serviciu. Aveţi mult de lucru şi vă enervează faptul că nu vă sprijină nimeni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *