Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI! RACII se simt pe cont propriu astăzi

Cu Luna aflată în propriul semn, astăzi sunt puţini care pot să ţină pasul cu ţine sau care-ţi pot stă în cale iar modul tău de a acţiona în forţă, fără a ţine cont de nimeni şi de nimic poate trezi câteva animozităţi, mai ales cu şefii. Concentrează-ţi energia către lucrurile cu adevărat esenţiale, bazându-te cu încredere pe capacitatea ta de a află orice aspect aparent ascuns vederii. 

Taur
Convingerile de viaţă ale tale dar şi ale partenerului de cuplu sunt astăzi o tema potrivită de meditaţie, putând profită de acest răstimp pentru a aduce un plus de claritate şi a te desprinde de filosofiile care simţi că nu mai funcţionează pentru ţine. Acceptă cu multă deschidere şi curaj aceste provocări şi nu ignoră mesajele intuitive ce pot apare oricând, că din senin.

Gemeni
Intimitatea, programele şi principiile deja stabilite pot fi destul de greu de acceptat astăzi, având o atitudine rebelă referitor la tot ce percepi a te constrânge şi care nu te lasă să te exprimi pe deplin. La serviciu, poţi da curs unei acţiuni de investigare, mai ales dacă ai vreo bănuiala că ţi se ascunde ceva, acum având energia necesară să mergi până la rădăcina oricărei probleme.

Rac
Astăzi simţi că eşti pe cont propriu, vrei să te manifeşti nestingherit, iar cei din jurul tău au puţine şanse să te facă să adopţi un alt stil de lucru sau să te conformezi opiniei majorităţii. Inclusiv în relaţia cu partenerul de cuplu manifeşti un anume grad de intransigenţa dar îţi dai tot interesul să depistezi şi mai ales să înţelegi motivaţiile din spatele acţiunilor acestuia.

Leu
Ziua de astăzi este favorabilă demarării de noi acţiuni, mai ales dacă simţi nevoia să studiezi ceva nou şi să te dezvolţi într-un domeniu nou şi captivant. Totuşi, va trebi să ai în vedere că în privinţa anumitor concepţii de viaţă, alte persoane nu privesc cu acelaşi ochi avangardist situaţia şi deci, ar fi recomandat să ai răbdare să le explici nevoia ta de a renunţă la ele dar şi la o anume rutină.

Fecioara
Orice bănuiala care-ţi trece astăzi prin minte e demnă de investigat, fie că e vorba de afaceri sau de dragoste, acest lucru presupunând şi o anume încălcare a intimităţii personale. Trebuie însă să-ţi asumi controlul cu mult calm al situaţiilor ivite, indiferent dacă ceea ce afli te va marca sau nu din punct de vedere emoţional. Spune clar ce gândeşti şi care este poziţia ta.

Balanţă

Atitudinea rebelă şi dorinţa de a avea o mai mare independenţa în sfera relaţională poate crea astăzi câteva momente de tensiune dacă nu eşti atent cum să gestionezi situaţiile. Vrei să reformulezi aspectele esenţiale ale unei relaţii dar şi responsabilităţile familiale, fiind dispus să o începi totul de la zero, investind la maxim în ceea ce simţi că este important pentru ţine.

Scorpion
Astăzi nu ai răbdare pentru tot felul de conversaţii de complezenţă sau pentru a face lucruri care nu par a avea vreo utilitate, dar este important să-ţi faci înţelese intenţiile, mai ales la serviciu, altfel colegilor fiindu-le greu să-ţi accepte dispoziţia. Încearcă să-i mobilizezi pe cei din jur cu viziunea ta reformatoare şi prin modul convingător de a-ţi expune ideile.

Săgetător
Tot ce poate fi scos în afară tiparelor pare astăzi provocator în ceea ce priveşte relaţia cu persoană iubita şi probabil nu vei duce lipsa de iniţiative pentru a obţine un plus de suspans. Tendinţa de a experimenta se menţine şi-n zona financiară, dar ar fi indicat să evaluezi atent eventualele riscuri. Profită de surplusul de energie pentru a face sport, fără însă a ajunge la excese.

Capricorn
Relaţia cu cei din familie poate trece prin momente delicate deoarece simţi nevoia unui grad ridicat de independenţa şi eşti prea puţin dispus să-ţi asumi responsabilităţi doar pentru că aşa se spune că ar fi normal. Mai degrabă eşti adeptul calităţii decât al cantităţii timpului acordat celor dragi şi încerci să-i mobilizezi să adere la nouă ta strategie de viitor.

Vărsător
Atitudinea plină de vervă şi modul original de a-ţi expune ideile poate atrage priviri admirative dar şi deveni uneori incomod pentru cei din jur, fiind prea rebel în acţiunile tale. În ceea ce priveşte strategiile tale legate de carieră, vei fi provocat să conştientizezi şi să analizezi în profunzime dacă eşti dispus să accepţi noile provocări, trecând peste eventualele temeri.

Peşti
Convins fiind de faptul că este nevoie să-ţi schimbi filosofia de viaţă şi astfel să-ţi reformulezi atât scala de valori dar şi planurile tale de viitor, astăzi eşti dispus să iei în calcul inclusiv adoptarea unui stil original de a produce dar şi de a gestiona banii. Obţinerea unei independente financiare are costurile sale şi evita să iei decizii riscante înainte de a analiză bine situaţia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *