Horoscop

HOROSCOPUL zilei! RACII sunt într-o formă intelectuală excelentă

Dimineaţă va bucuraţi că un prieten reuşeşte să va înapoieze o datorie mai veche. Este o zi favorabilă planurilor de viitor, întâlnirilor cu prietenii şi comunicării. Va puteţi baza pe intuiţie. Nu neglijaţi persoanele mai în vârstă din familie!

Taur : Dimineaţă va bucuraţi că un prieten reuşeşte să va înapoieze o datorie mai veche.Este o zi favorabilă planurilor de viitor, întâlnirilor cu prietenii şi comunicării. Va puteţi baza pe intuiţie. Nu neglijaţi persoanele mai în vârstă din familie!

Gemeni : Relaţiile cu cei din jur sunt excelente, mai ales în a două parte a zilei.Va face plăcere să reîntâlniţi un prieten vechi. Sunt şanse să rezolvaţi o problema legată de casă, dar va recomandăm să nu neglijaţi dorinţele partenerului de viaţă.

Rac : Sunteţi într-o formă intelectuală excelentă. Va sfătuim să nu refuzaţi dialogul şi să le împărtăşiţi celor apropiaţi experienţă dumneavoastră. S-ar putea să suferiţi o deziluzie pe plan sentimental. Va sfătuim să nu va lăsaţi demoralizat. Nu uitaţi că aveţi şi prieteni adevăraţi!

Leu : Dacă va aflaţi în faţă unei dileme sentimentale şi sunteţi nevoit să luaţi o hotărâre, acum este momentul. Aveţi ocazia să puneţi în aplicare planuri mai vechi şi să va ocupaţi de probleme de sănătate minore, dar care pot evolua. Muncă din ultima perioada îşi arată roadele. Aveţi şanse să câştigaţi bine şi să va afirmaţi în societate.

Fecioara: Va sfătuim să ţineţi cont de părerile colegilor şi, mai ales, de posibilităţile lor financiare. După-amiază s-ar putea să aveţi o discuţie aprinsă cu o rudă mai în vârstă, dar reuşiţi să lămuriţi toate neînţelegerile. Ar fi bine să evitaţi călătoriile lungi şi să nu va extenuaţi.

Balanţă: Aveţi o zi încărcată. Sunteţi, însă, destul de energic pentru a face faţă tuturor problemelor. S-ar putea să intapinati câteva obstacolele, în special de natură materială. Va recomandăm să nu faceţi nici un fel de speculaţii.

Scorpion : Se anunţă schimbări importante în viaţă dumneavoastră, mai ales pe plan social şi sentimental. Este o zi bună pentru consolidarea prietenilor şi pentru a încheia parteneriate şi asocieri. Reuşiţi să îi cuceriţi pe cei din jur. Aveţi grijă să nu va neglijaţi partenerul de viaţă!

Săgetător: Mari şanse de reuşită într-o călătorie scurtă, în interes de familie. Va recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă, mai ales că după-amiază aveţi ocazia să rezolvaţi o problema sentimentală mai veche. Pe plan financiar, nici un motiv de îngrijorare.

Capricorn : Este momentul să va ocupaţi de problemele materiale. Azi aveţi posibilitatea să le rezolvaţi. Nu este exclus să vi se propună o afacere. Spre seară sunteţi invitat împreună cu partenerul de viaţă la o petrecere la rude. Nu neglijaţi odihnă!

Vărsător: Aveţi multă energie şi reuşiţi să finalizaţi tot ce v-aţi propus. S-ar putea să fiţi promovat sau să vi se propună un nou loc de muncă, mai bine plătit. Relaţiile cu persoană iubita sunt puţin tensionate, dar situaţia revine la normal spre seară, la o întâlnire cu prietenii. Va recomandăm să fiţi cumpătat şi să evitaţi excesele alimentare.

Peşti : Va pregătiţi pentru un eveniment important în familie, probabil o aniversare. Dacă va indispune o rudă din partea partenerului de viaţă, păstraţi-va calmul! Mai târziu, veţi constată că a avut dreptate. Spre seară, atmosfera se destinde şi va simţiţi foarte bine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *