Horoscop

HOROSCOPUL zilei! SĂGETĂTORI, spre seară, s-ar putea să plecaţi într-o vizită la prieteni

Nu va sfătuim să va faceţi un program strict pentru azi. Din cauza evenimentelor neaşteptate, veţi fi nevoit să va schimbaţi programul de mai multe ori. Este posibil să faceţi mai multe drumuri scurte în interes profesional şi să ajungeţi târziu acasă, spre nemulţumirea partenerului de viaţă.

Taur: Încă de dimineaţă sunteţi irascibil şi riscaţi să tensionaţi relaţiile cu prietenii şi atmosfera în familie. Ideile dumneavoastră nu prea sunt acceptate de anturaj, poate pentru că nu reuşiţi să le prezentaţi într-un mod convingător. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă şi cu o persoană mai în vârstă din familie!

Gemeni: În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi certat de şeful ierarhic pentru că nu aţi reuşit să finalizaţi o lucrare la termen. Se pare că nu dumneavoastră sunteţi vinovat de întârziere, ci deficienţele de comunicare cu colegii de serviciu. Încercaţi să-i explicaţi şefului cu calm! Cu ajutorul unei persoane cu experienţă, reuşiţi să rezolvaţi problema.

Rac: Va concentraţi întreagă atenţie asupra unei afaceri promiţătoare şi neglijaţi relaţiile sentimentale. Partenerul de viaţă va reproşează că neglijaţi familia. De asemenea, intenţionaţi să va eschivati de la o întâlnire cu prietenii, pentru a va dedica aceleiaşi afaceri. Ar fi bine să va faceţi puţin timp şi pentru cei apropiaţi.

Leu: Este posibil să va confruntaţi cu probleme de natură sentimentală, care va indispun şi va cam descurajează. Nu este cazul să “depuneţi armele”! După o discuţie cu persoană iubita, reuşiţi să clarificaţi neînţelegerile. Va sfătuim să ţineţi cont de sfaturile unui prieten cu experienţă, care va ajută să rezolvaţi o problema financiară.

Fecioara: Sunteţi iritat şi nu reuşiţi să va stăpâniţi nervozitatea din cauza unei veşti neplăcute pe care o primiţi de la persoană iubita. Riscaţi să provocaţi dispute verbale cu cei din jur. Temperaţi-va atitudinea agresivă faţă de prieteni şi familie! În caz contrar, veţi avea de pierdut.

Balanţă: Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi este indicat să evitai întâlnirile de afaceri sau cu prietenii. Ar fi bine să nu va angajaţi în activităţi importante, care necesită putere de concentrare şi luciditate. Acordaţi mai multă atenţie atenţie problemelor pe care le au membrii familiei!

Scorpion: Partenerul de viaţă nu este de acord să plecaţi într-o călătorie de afaceri, motivând că nu este momentul potrivit. Stabiliţi-va priorităţile şi ţineţi cont de sfaturile unei rude apropiate! Spre seară, primiţi oaspeţi dragi, în compania cărora va simţiţi excelent.

Săgetător: Activitatea profesională este afectată de puterea scăzută de concentrare. Totuşi, puteţi să rezolvaţi o situaţie conflictuală la locul de muncă. În relaţiile cu partenerul de viaţă, va sfătuim să daţi dovadă de mai multă diplomaţie. Spre seară, s-ar putea să plecaţi într-o vizită la prieteni.

Capricorn: Începeţi ziua plin de entuziasm şi va simţiţi înstare să demaraţi o nouă lucrare. Revine în actualitate o problema pe care aţi tratat-o cu superficialitate acum câteva zile. Puteţi să va bazaţi pe intuiţie.

Vărsător: Se pare că aveţi dificultăţi de comunicare şi nu reuşiţi să va faceţi înţeles. Este indicat să amânaţi problemele care necesită putere de concentrare şi răbdare. Dacă acordaţi mai multă atenţie necesară partenerului de viaţă, relaţiile sentimentale pot fi armonioase.

Peşti: Nu este recomandabil va asumaţi noi responsabilităţi. Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă. Ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă, care este dispus să va ajute! Va sfătuim să va dedicaţi unor activităţi de rutină.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *