Horoscop

Horoscopul zilei! SCORPIONII vor avea parte de un cadou-surpriză astăzi

Ar fi bine să va exprimaţi clar ideile, pentru că persoană iubita ar putea să va interpreteze greşit dorinţa de a fi mai liber. Va recomandăm să evitaţi speculaţiile, întrucât intuiţia va poate înşela.

Taur: Dimineaţă aveţi dificultăţi de comunicare, care va pot afecta relaţiile pe plan social. Se pare că resimţiţi oboseală acumulată în ultimele zile. Ar fi cazul să va odihniţi mai mult. Nu pierdeţi ocazia să mergeţi în vizită la rude, împreună cu persoană iubita!

Gemeni: S-ar putea că relaţiile sentimentale să aibă de suferit din cauza unor neînţelegeri de moment. Va sfătuim să va păstraţi calmul şi să evitaţi o ceartă. Sfaturile unui bărbat va ajută să depăşiţi mai uşor momentele tensionate.

Rac: S-ar putea să aflaţi că aţi pierdut banii investiţi într-o afacere în care v-aţi pus mari speranţe. Va sfătuim să nu va asumaţi nici un risc, pentru că astăzi nu prea aveţi şanse. Temperaţi-va impulsivitatea şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie mai în vârstă din familie! Spre seară primiţi musafiri din altă localitate, care va dau o veste bună.

Leu: S-ar putea să pierdeţi bani într-o călătorie în interes personal. În schimb, primiţi o propunere de colaborare. Nu va grăbiţi să acceptaţi! Gândiţi-va la timpul liber de care dispuneţi! Ar fi bine să va consultaţi şi cu partenerul de viaţă.

Fecioara: Dimineaţă sunteţi nehotărât şi reuşiţi să îi derutaţi şi pe cei din jur. Nu mai multe treburi deodată, pentru că riscaţi să nu le terminaţi la timp şi chiar să pierdeţi bani! După-amiază, scăpaţi de starea de confuzie şi va simţiţi excelent în mijlocul familiei.

Balanţă: Sunteţi hotărât să va ocupaţi mai mult de problemele casnice. Dimineaţă aveţi ocazia să cumpăraţi o casă la un preţ bun sau să faceţi un schimb avantajos. Partenerul de viaţă va susţine. Va sfătuim să va ascultaţi intuiţia şi să evitaţi orice fel de speculaţii.

Scorpion: Dacă reuşiţi să va temperaţi spiritul critic, este posibil să câştigaţi bani frumoşi. Va recomandăm să fiţi atent cum discutaţi cu partenerul de viaţă şi cu persoanele mai în vârstă, că să nu declansati o ceartă. Un prieten de familie care va vizitează după-amiază, va aduce un cadou surpriză.

Săgetător: Sunteţi hotărât să demaraţi o afacere la care va gândiţi de multă vreme. Nu va lipsesc nici banii, nici ideile. După-amiază va întâlniţi cu prietenii. S-ar putea că familia să va reproşeze că o neglijaţi. Va recomandăm să daţi dovadă de mai multă diplomaţie, mai ales în relaţiile cu persoană iubita.

Capricorn: Sunteţi impulsiv şi aveţi tendinţa de a-i jigni pe cei din jur. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere la care partenerul de viaţă nu este de acord să mergeţi. Va sfătuim să nu va gândiţi doar la satisfacţiile personale. Nu este exclus să aveţi discuţii, pentru că vreţi să faceţi numai ce va convine.

Vărsător: S-ar putea că partenerul de viaţă să va reproşeze că nu va interesează problemele de familie. Cu răbdare sitact, puteţi evita o ceartă. În privinţa afacerilor, ar fi bine să fiţi mai prudent. S-ar putea să va loviţi de probleme juridice.

Peşti: Se pare că nu mai plecaţi într-o călătorie, din cauza neînţelegerilor cu partenerul de viaţă. Chiar dacă sunteţi convins că aveţi dreptate, aveţi grijă să evitaţi un scandal! Se pare că sunteţi obosit şi indispus. Ar fi bine să va limitaţi la activităţi casnice, de rutină.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *