Tendințe

Împrospătează-ţi garderoba de primăvară cu câteva piese de bază

Culori pastel sau neon. Care este alegerea ta? Poţi să adopţi stilul color blocking în care să animezi o imagine cuminte, pastelată, cu un accesoriu în culori neon. Nu exagera cu o ţinută prea stridentă, căci nu vrei să îţi orbeşti colegii.

Cizmele tip cowboy. În general, orice fel de cizmuliţe îţi plac sunt potrivite, dar în tendinţe sezonul acesta sunt cele de inspiraţie western, în combinaţii inedite. Poartă-le cu o rochie asimetrică şi o geană cu franjuri lungi pentru un plus de efect.

Cropped pants. Acest gen de pantaloni „tăiaţi” la nivelul gleznelor rezolvă o problemă majoră a fetelor scunde, dar în acelaşi timp sunt extrem de plăcuţi şi confortabili. Asortează-i cu o pereche de pantofi cu toc sau cu balerini şi o bluză lejeră.

Sacou în culori aprinse. Orice ţinută iese din anonimat, dacă porţi şi o piesă în culori aprinse. O ţinută all black arată mult mai bine, dacă porţi un sacou roşu, sau… invers.

Pantalonii scurţi. În zilele mai reci, poartă-i cu dresuri groase şi cizmuliţe, iar în restul timpului pe piciorul gol cu balerini. Acum, pantalonii scurţi sunt noua fustă şi îi poţi găsi din diferite materiale care să meargă perfect şi la birou, dar şi la club.

Bluza de mătase. Cu imprimeuri simpatice sau în culori uni, această bluză nu trebuie să îţi lipsească din garderobă. Poţi să o asortezi cu pantaloni scurţi sau cu pantaloni evazaţi şi pantofi cu toc. Acum nu mai ai nevoie de o ocazie specială să porţi bluza de mătase.

Suplimentul Femeia 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *