Externe

În Crimeea au fost adus televizoare mobile pentru propagandă

Ministerul Situațiilor Excepționale a Federației Ruse a adus pe peninsulă televizoare mobile, pe care sunt difuzate canalele televiziunilor federale.

Acest lucru a fost semnalat de activiștii și bloggerii din Crimea. „Nu îi poți face pe oamenii dintr-o dată să gândească cu propriul cap. De aceea, propaganda rusească s-a străduit să nu lase oamenii fără influența lor”, au scris utilizatorii pe rețelele de socializare.

Televizoarele de dimensiuni mari au fost instalate pe camioane cu generatoare, care au fost amplasate pe piețele din localități, unde oamenii sunt invitați să vadă principalele canale de televiziune din Rusia, care de fapt prezintă cel mai mare grad de propagandă.

Între timp, conform unei declarații din partea Ministerului de Situații Excepționale Rus, televizoarele mobile nu fac propagandă, ci au fost aduse cu scopul de a informa oamenii despre furnizarea energiei electrice în regiuni.

Reamintim că în noaptea spre 22 noiembrie, Crimeea a rămas fără curent electric, care era furnizat din Ucraina. Întreruperea energiei electrice a avut loc la ora 00:22 în toate localitățile din peninsulă. Potrivit informațiilor de la Kiev, întreruperea a fost cauzată de o explozie pe o linie de tensiune înaltă.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *