Externe

În Odessa au avut loc mai multe explozii

Incidentul a avut loc astăzi în jurul orei 11 (ora locală), la stația de cale ferată „Zastava-1”.

Oamenii legii au anunțat că în timpul accidentului nimeni nu a fost rănit. Mecanicul trenului a reușit să frâneze la timp, astfel încât trenul nu a deraiat. Cu toate acestea, în urma exploziei, linia de cale ferată a fost avariată, iar circulația trenurilor a fost oprită timp de câteva ore, a anunțat Lenta.ru.

Agenția de știri TAAS, a declarat că trenul care a suferit în urma exploziei transporta cărbune.

În seara zilei de marți, 23 decembrie, în Odessa a avut loc încă o explozie. O persoană necunoscută a aruncat un pachet cu exploziv sub un automobil, care era parcat lângă biroul de voluntariat „Consiliul de Securitate Publică”, situat pe strada Zhukovsky. În urma exploziei, doar mașina a fost avariată, victime nu au fost înregistrate.

„Consiliul de Securitate Publică” a anunțat că aceasta este deja a treia explozie care are loc în apropierea sediului acestuia. Potrivit activiștilor, prin această metodă se urmărește intimidarea lor. Organizația colectează ajutoare pentru militarii ucraineni care se află în zona operațiunilor militare din Donbass. 

O altă explozie care a avut loc în ziua de 23 decembrie, a fost pe podul de cale ferată peste râul Kalchyk din Mariupol. Ca urmare, podul a fost deteriorat.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *