Interviu

Interviu LP, interpreta piesei “Lost on You”: “Asta ar fi un cadou perfect de ziua mea”

– Ești în industria asta de mult timp și anul acesta ai dat lovitura cu piesa “Lost on You”. Ești în toate topurile și toată lumea îți apreciază talentul. Cum e să știi că o mulțime de oameni din toată lumea sunt înnebuniți după tine?

Este incredibil pentru că mie mi-a plăcut întotdeauna să fiu în contact cu oamenii, prin muzica mea. Știi, câteodata e greu, pentru că dacă spui că ești actor sau cântăreț, lumea îți spune “oh, deci vrei să fii faimos” – dar asta e doar ceva care derivă din alegerea pe care ai făcut-o în carieră. Pentru mine, a fi muzician înseamnă să fii conectat cu oamenii prin intermediul a ceea ce iubesc să fac, din punct de vedere artistic. Iar pentru mine, să pot face asta, să văd oamenii care se bucură de muzica mea, este un dar în sine. Sunt fericită că o piesă pe care am scris-o într-un moment mai dificil contează atât de mult pentru alții.

– Pentru un artist de talia ta, care este visul suprem?

Să continui să fac asta mulți ani de-acum înainte. Astă e visul meu. Să continui să scriu piese, pentru mine și pentru alții, să fiu ceea ce sunt pentru mine alți artiști, cântăreți, pe care trebuie să-i ascult, am nevoie de ei așa cum am nevoie de apă, cam așa mi-ar placea să fiu pentru fanii mei.

– Dacă ai scrie o carte autobigrafică, cu ce moment al vieții tale ai începe?

O, Doamne! Probabil aș începe așa: eram odată în Amsterdam, eram într-o stare euforică, înțelegi, și mă uitam la MTV, eram high si am început să mă gândesc la mine. Chiar mă panicasem ușor. Mă gândeam: “Nu pot fi ca oamenii ăștia, nu pot arăta ca ei, nu pot fi ca ei”. Și ceva în capul meu mi-a spus: “La naiba, tu ai povestea ta, nu-ți mai face atâtea griji”. Asta ar putea fi un moment.

– Dacă ar fi să alegi o celebritate, din prezent sau trecut, pentru care să scrii muzica, despre cine ar fi vorba?

O, Doamne! Frank Sinatra. Și Roy Orbinson.

– Ce îți place să faci în timpul liber? Care sunt hobby-urile tale?

Nu prea am timp liber, dar nici nu prea îmi doresc. Adică, ar fi plictisitor. Îmi place să fac yoga, să meditez, să stau în natură, să mă întâlnesc cu prietenii. Ceea ce contează cel mai mult în viața mea sunt oamenii, îmi place să stau printre oameni, cu prietenii mei, cu oameni pe care abia i-am cunoscut. Nu cred ca as putea sa traiasc de una singura. Nu sunt genul singuratic.

Citiți în continuare pe one.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *