CSI / Rusia

Kremlinul va lua o decizie finală în cazul conflictului din Ucraina după evenimentele din 9 mai

Informația a fost confirmată de mai multe surse, inclusiv NATO. Kremlinul pentru prima dată intenționează să utilizeze aeronave, pentru care acum câteva zile în urmă s-a dat startul unui transfer de elicoptere către grupările tactice. Cu toate acestea, planurile agresorul sunt pe termen lung.

Potrivit guvernatorului regiunii Lugansk, Ghenadi Moskal, sursele sale susțin că Rusia intenționează să creeze un coridor către Marea Azov, pentru care Mariupol ar urma să fie cucerit. Totodată, urmează a fi cucerit și Artemovsk și Kramatorsk, probabil și Slaviansk.

Totodată, crearea fortificațiilor în apropiere de Mariupol, tărăgănează planificările anterior stabilite. Orașul este în pericol din cauza trupelor separatiste ce au avansat în nordul Mariupolului, dar și a atacurilor tot mai dese în Artemovsk.

Dar când va fi stabilită o soluție finală privind conflictul din Ucraina?

Putin știe prea bine că nu are rost să facă vre-un gest pe negândite acum în ajun de parada de pe 9 mai, unde mai mulți oficiali străini au anunțat că nu vor participa. Prin urma un posibil atac din partea forțelor separatiste ar putea avea loc imediat după evenimentele din această zi, 10-11 mai. Deci armata ucraineană are la dispoziție două săptămâni pentru pregătiri.

sursa: inforesist.org

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *