CSI / Rusia

La hotarul ruso-ucrainean se duc lupte. “RĂZBOI la punctul de trecere Marinovka”

(UPDATE 16.50) Urmele lăsate pe asfalt de tancuri

(UPDATE 15.40) Soldații ucraineni care luptă în cadrul operațiunii antiteroriste primesc întăriri aeriene în lupta cu teroriștii. Anunțul a fost făcut de către oficialii de la Kiev.

(UPDATE 15.32) La hotarul ruso-ucrainean se duc lupte. Presa ucraineană scrie că este vorba despre punctul de trecere Marinovka. Punctul de trecere care este controlat de forțele ucrainene a fost atacat de 10 tancuri, 5 BTR-uri și 200 de oameni. Printre teroriști au fost deja înregistrași 2 teroriști morți. 

(UPDATE 15.30) În ultimele 24 de ore în Lugansk a fost ucis un soldat ucrainean, iar 9 au fost răniți, anunță oficialii de la Kiev.

(UPDATE 14.50) Ministrul ucrainean de interne, Arseni Avakov, ar fi fost ţinta unui presupus atentat în timpul unei deplasări în zona ostilităţilor în derulare în estul Ucrainei, unde trupelor guvernamentale li se opun separatişti proruşi înarmaţi, relatează agenţia de presă Ukrinform, citând o sursă din cadrul forţelor de interne.

(UPDATE 13.10) În Lugansk un obuz a căzut peste un supermarket din oraș. 

(UPDATE 10.00) Teroriștii au atacat forțele ATO din Marinovk, Saur-Moghil și Stepanovk

(UPDATE 08.40) Tehnică militară sub drapel rusesc

 
 

(UPDATE 08.30) Soldații ruși trag focuri de armă în direcția Amvrosievka, Ucraina, chiar de pe teritoriul Federației Ruse, folosind lansatoare de grenade “GRAD”.

(UPDATE 08.21) Ministerul de Interne de la Kiev suspectează că în uciderea cetățenilor ucraineni, zilele trecute în atentate, ar fi implicată federația Rusă.

(08.00) Oraşul Snejnoe din regiunea Doneţk a fost ţinta unui raid aerian. Proiectilele au căzut chiar în centrul oraşului. Administraţia locală a anunţat că 11 oameni şi-au pierdut viaţa. Autorităţile de la Kiev susţin că ar fi vorba de un atac comis cu un avion neidentificat deocamdată.

Fostul ministru ucrainean al Apărării, Mihailo Koval, care în prezent este adjunctul secretarului Consiliului Naţional de Securitate al Ucrainei a declarat anterior că ţara se află în pragul unui război devastator cu Rusia.

sursa: pravda.com.ua, inforesist.org

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *